Jump to content

lars-sel

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lars-sel's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nå er det kommet fram dokumentasjon på at forslaget er "Successfully delivered" på DSSN sin mailserver, den 30.01.14 kl 09.47. Håper derfor at forslaget kommer på sakslisten og får en demokratisk og etterettelig behandling på årets ting.
  2. Jeg har sett litt på denne. http://www.cdiprecisiongunworks.com/mau ... x-mag.html" target="_blank Noen som har erfaringer å dele?
  3. Fant et velfundert høringssvar til 22. juli komisjonens rapport. Her er det mange gode motargumenter som dere kan legge på minnet til debatter og diskusjoner rundt om i landet. http://www.regjeringen.no/pages/3800247 ... gensen.pdf
  4. Kan vel si det sånn,at vi har laget et plandokument som ble oversendt politiet. Vi har fått tilbakemelding på at vi kan starte. Jeg er veldig spent på den dagen onkel politi kommer for å godkjenne da.
  5. Takker for innspill. Banen ligger i Agdenes, sør-trøndelag. Klubben er Agdenes pistolklubb. Vi er vel egentlig på jakt etter referanser på kulefang, sikring av tak (det er ikke av betong), ventilasjon og eventuelt andre ting vi ikke har sett enda.Bygningen er en gammel driftsbygning (fjøs) med betong vegger. Lokalet får et effektivt areal på 10 x ca30 meter, så vi planlegger både NSF bane med vendeskiveanlegg på 25m og at arealet mellom standplasser og bakvegg, kan brukes til IPSC skyting. Layout blir veldig lik Trondheim skytesenter, men vi ønsker å hente inn så mange innspill som mulig, før vi lager endelig tegning. Vi ønsker kontakt info til alle klubber som har innendørs bane, som brukes til IPSC skyting. Send gjerne PM med kontakt info.
  6. Vi planlegger nå innendørs bane, men forskriften for skytebaner, beskriver kun NSF/DSF baner. Utformingen av en IPSC bane blir basert på tolkninger. Er det noen som kan hjelpe oss med tegninger/planer for noe som allerede er godkjent? Vi ønsker å kunne skyte 90 grader til hver side hele veien framover mot bakveggen. Det hadde vært fint med noen refferanser når diskusjonen om løsninger starter. Det er det lokale politikammeret som skal godkjenne og de har ikke all verdens erfaring med skytebaner og hvertfall ikke IPSC.
  7. Fant denne tråden da jeg googlet litt ang skytebaner. Ser det har vært stille en stund. Har du fått noe mere info John? Tenker da på bruk av dekk, eller eventuelt andre krav. Vi jobber med innendørs bane for øyeblikket, men lukter også på en utendørs bane, så all info er nyttig info Lars
  8. Har noen tips som har fungert meget bra for meg. Rund av hjørnene på tapebiten du skal lime på, så du ikke får spisse hjørner som lett henger seg fast og løsner tapen. Varm opp underlaget du skal lime på, med en hårføner eller varmepistol, etter at du har avfettet. Fest tapen og varm den litt med føning. Maser/klem tapen godt. La det avkjøle før bruk. Har brukt både Biltema og skateboard tape, med gode resultater.
  9. Jeg har skutt praktisk med min GT9 i snart 1 år. Jeg bruker det "orginale" Pardini hylstret som selges som tilbehør. Det fungerer meget bra og pistolen sitter godt fast når den skal det, og er lett å trekke. Jeg er meget fornøyd med GT9, men sikler litt på en GT40. Noen som har erfaringer med den nye IPSC modellen fra Pardini? Har selv fått laget magasin bunner, magwell og grepsplater til min GT9. Jeg kan starte med 21+1 skudd nå, så det veier litt opp for ulempen med å skyte minor.
×
×
  • Create New...