Jump to content

csteinsv

Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

About csteinsv

  • Birthday 08/14/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

csteinsv's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei det er ikke den banen jeg snakker om. Sorry jeg missforsto...
  2. Bergen Sportskytterklubb har planer om å starte rifle trening for medlemer noen ganger pr mnd i 2015. Vi venter på at baneanlegget vi skal bruke skal bli ferdig. Følg med på http://bergensportskytterklubb.com/?page_id=61 Eller finn oss på Facebook. https://www.facebook.com/BergenSportskytterklubb Mvh Christer
  3. Beklager leste ikke hele posten før jeg svarte. Please ignore Her: http://jaktfall.no/butikk/vortex-optikk ... re-red-dot" target="_blank
  4. Skyter dynamisk, har brukt Glock 19 en stund, men vil bytte jeg også. Har testet forskjellige og havner på en M&P 9 pro series. Om den går ann å skaffe da
  5. BSK inviterer til Bergen Open 2014 Innendørs level3 match i Bergen våren 2014, perfekt opplading til resten av sesongen. 12 øvelser 5 baner 100 skyttere Det er få ting som er så ustabilt som våren i Bergen, vi kan ha snøbyger og -2 grader 5. Mai og 16 grader og sol den 6. Mai. Heldigvis er BSK’s skytebaner innendørs så vi kan skyte stevne og så se Bergen i solskinn etterpå om været er bra. Påmelding her: http://bergensportskytterklubb.com/?page_id=604 Informasjon om hotell, buss, betaling vil komme på den siden etterhvert som avtalene er på plass.
  6. Har lest den tråden, eller de delene av siden som fungerer. Se om jeg får fatt i noe Nittedals 12/65 men høres ikke ut som noe som finnes hos XXL
  7. Akkurat nå har jeg Lead Max12/70 g24/9US og Mirage 12/70 Olympic trap g24/ 9 US De er nogenlunde make i ant heng pr 10 skudd.
  8. Nei har ikke det, tilgangen på bly ammo er dårlig å vil ikke skyte stål hagl i den. Men av de jeg har forsøkt kan det være jeg merker en forskell på at noen typer ikke henger fullt så ofte.
  9. Har en orginal 1897 tenkt brukt til western, men sliter med følgende. Noen ganger så etter å ha avfyrt ett skudd får jeg ikke åpnet mekanismen. Jeg kjenner til at etter avfyring så må pumpen fram til det kommer ett lite "klikk" før en kan pumpe i nytt skudd det er ikke dette som er problemet. Den er låst så hardt at jeg må holde på pumpeskjeftet å nokså hardt slå koblen i bordet før den løsner. Har demontert den polert og smurt alle deler. Hadde den med på banen i dag, brukte 50-60 skudd bare for å se om den måtte gå seg til litt men problemet hverken forsvinner eller endrer seg med tiden eller forskjellige typer ammo. Har ikke lenger noen ide om hva som kan være problemet her. lurte på om messingen partronen utvider seg og på en eller annen måte låser patronen i kammeret, ser der er en liten åpning mellom løpet og låskassen, men ingen grader eller annet. Noen som kan disse haglene?
  10. Mange samlere handler her: http://www.antikkevapen.no/?page_id=58
  11. Det vet jeg ikke noe om selvsagt Hassel så en her på kammeret og en på finn.no Det finnes også to stk Spas-15 i Bergen, disse er nok solgt lovlig før noe forbud.
  12. Kan ikke svare for andre, men hos oss sier regelen. "Mangler innbetalt klubbkontingent etter en gangs purring, anses medlemmet som utmeldt. For utmeldte medlemmer vil melding bli sendt DSSN og til myndighet som utsteder våpenkort, om at vedkommende ikke lenger er medlem av Bergen Sportskytterklubb." Vi lagrer ikke opplysninger om gamle medlemmer til annet enn lovpålagt regnskap.
  13. Vet det ble solgt to brukte Franchi SPAS-12 i 2012/2013. For rundt 15.000.- pr stk. Snadder hagle å skyte slugs med. Vekten som er mye samme som en Golf eller en Fiesta gjør den vel ikke egnet til å drasse rundt i skogen etter harepus.
  14. Problemet er vel heller at de som til syvende og sist innvilger søknader ikke har fått regelverket. Og at regelverket er laget av noen som har liten erfaring, så regleverket er så fullt av muligheter for tolkning at det er like mange tolkninger som politikammer og skyttere.
×
×
  • Create New...