Jump to content

opel_grevling

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by opel_grevling

  1. Ja, er det jeg mener også, men kompisen mener det ikke er tillatt. Noe jeg synes virker rart.
  2. Har en liten diskusjon med en kompis ang bruk av optikk med variabel forstørrelse/3x magnifier etc. Spørsmålet er om man har lov til å justere forstørrelsen i løpet av matchen, vippe magnifieren frem og til bake etter behov, eller om du må skyte med samme forstørrelse gjennom hele matchen?
  3. SV gir seg ikke.. Det er vist meget farlig at flere får seg skytevåpen.. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/ut-mot-mehls-vapenforsvar-importerte-talepunkter-fra-usa/16585015/
  4. Med en behandlingstid enkelte steder på 35uker+ så er dette helt uakseptabelt. Egentlig helt unødvendig i det hele tatt.
  5. Nå har jeg kun solgt 2 våpen i min karriere som våpeneier, men jeg har da gjort det som deg, sendt det med den hvite delen.
  6. Er jo helt tullete at det skal være så store forskjeller i behandlingstid. Fra 6-8 uker noen steder i landet til 26-28 uker andre steder. (sport/konkuranse) Solgte to pistoler for å finansierere ny, men står nå uten våpen til godt ut på nyåret, da de ble solgt noe kjappere en forventet. Så nå må jeg belage meg på lånevåpen fra klubben i et drøyt halvår.
  7. Jeg vil helt klart ha et par esker av disse ihvertfall Så, hvis børselars tar inn, let me know
  8. Er vist noen fra klubben jeg skyter i nå(opk) som skal dit, så bør ikke være noe problem Så da blir det stevne i påsken
  9. Ja, får undersøke litt ang klubber i området Til helga skal jeg på feltstevne i oslo, så blir nok vanskelig med hyttetur da gitt Blir nok ikke noen tur før til påske ser det ut for.
  10. Hei Har hytte i Sverige. Og jeg lurer på om det er mulig å ta med 22. pistolen min dit for å plinke litt? Lar det seg gjøre lovlig, og isåfall, hvordan går jeg frem? På forhånd takk for svar
×
×
  • Create New...