Jump to content

julius68

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by julius68

  1. Kjøpte 2'ere og 4'ere i helgen på tilbud til 2.99kr stykk. Skal prøve de på papp/papir til uka. Spennende å se forskjellen på de og de andre merkene til 10kr smellen.
  2. Hei. Er det noen har inne som har et godt forslag til stokkbytte på en Remington Model Seven Predator? Den som fulgte med våpenet er i Mossy Oak kamuflasje og passer ikke spesielt bra til meg..
  3. julius68

    Mauser hagle

    Er det noen som kan estimere hva den er verdt?
  4. julius68

    Mauser hagle

    Hei. Jeg har kjøpt en Mauser hagle av min svigerfar. Det er jo ikke helt vanlig at de lager hagle.. Vanskelig å finne noe info om de, selv på store google. Er det noen her inne som vet hva de er verdt eller om de tåler stål? Mauser Contest cal 12 Hadde satt pris på litt info
  5. Har snakket med både GRS og KKC. Eneste de kan levere er en som ikke er frest. Trur ikke jeg klarer å frese ut selv. Koster 2000kr hos børsemaker. Derfor er spørsmålet om de jeg har linket til fungerer å sette på den eksiterende stokken jeg har. Remington standard stokk.
  6. Eller er dette et bedre alternativ? Må finne på noe slikt siden GRS elle KKC ikke leverer skjefter til Remington model Seven. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/122899
  7. Hei. Kan denne igså monteres på rifler? Spør sikkert dumt, men blir usikker siden det står Shotgun på den http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 0000012CCF" target="_blank
  8. Det måtte ikke jeg. Handlet hagle en uke etter prøven.
  9. julius68

    Quad testet

    Salong er utrolig moro å skyte med! Kjøpte meg nettop en CZ455 lux. Man kan ligge en hel dag å skyte uten å bli lei og blakk! Gratulere med nytt fint våpen!
  10. julius68

    Jaktradio

    Går det ann og bruke en Icom radio sammen med en Zodiak radio? Går de over de samme frekvensene? Finner liksom ikke noe svar på hvordan det er.
  11. Skal kjøpe meg et løp i kaliber 17hmr til min cz 455 neste måned. Valgte dette kaliberet på grunn av våpenforhandleren bruker 17hmr på rev. Han har skutt 35 rev og alle har lagt seg rett ned på skuddplassen. Han har skutt opptil 135meter. Liten vits å skyte på lenger hold i skumring.
×
×
  • Create New...