Jump to content

AreGaasland

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fantastisk respons på forumet her. Gleder meg bare mer og mer til jakten. Er ALT for lenge til januar. Blir en opplevelse jeg kommer til å gjenta så ofte som jeg får mulighet Er heldig som kjenner grunneieren, uten hans hjelp hadde jeg nok stått veldig på bar mark. Jeg selger 3m produkter på jobben så er godt mulig jeg går for Peltor Tactical istedet for sport tac. Men jeg må sjekke priser og slikt. Er bare glad for at dere foreslo hørselvern. Det tror jeg absolutt kan bli bra. Ribbe av villsvin.. høres himmelsk ut Og jada, skal bli god rapport og min samboer tror jeg nok
 2. Ok, så tenke oss litt om rundt transport. Det skal ikke være noe problem, det er slakterom der vi skal være. Så jeg tror nok vi vakumpakker det før vi drar ja, og det med soveposene var langt ifra en dum ide. Flott at man kan vente etter felt bytte.
 3. Flotte svar så langt Et par spørsmål; Er dyrene så sky at om du skyter et så kan du glemme å felle flere på den plassen den natten? Hva med neste dag? Noen som vet om en post, video eller lignende som viser vomming og slikt? (her bistår grunneier, men er godt å vite litt). Hvor mange døgngrader bør man ha kjøttet i før det fryses? Skal kjøre ifra Sverige til Bergen uten noen frysemuligheter i bilen. Tips?
 4. haha!! Jeg tørr ikke ta den samtalen med henne Får bare si at vi ikke kan pisse i skauen, så får hun løse den biffen. Ang. våpen, hva er å foretrekke. Hagle eller rifle? Har begge tilgjengelig, og har ikke snakket med grunneier om hva det er lagt opp til. (Skal det før jeg drar såklart).
 5. Notert. Da får damen bare holde seg eller finne en løsning x-D Kan jeg spørre hva hørselvern det er dere anbefaler?
 6. Kjempebra dette Flott tips. Så man bruker faktisk "pisseflaske"? Tror samboeren min kan bli gretten for den nyheten Vi har ikke noe særlig til hørselvern, vil du anbefale å bruke pengene til å kjøpe de elektroniske, eller klarer man seg fint uten?
 7. Vi gleder oss som små barn. Og ja, jeg er redd den største utfordringen vår blir tolmodigheten og kampen imot tresmaken i baken Skriver ditt råd inn på gruppen vår og jeg tror nok vi skal polstre oss ekstra god. Varme kroppen er å foretrekke
 8. Hei Da har jeg og noen bekjente fikset område og alt vedrørende dette er i boks. Men jeg lurte på om det var noen der ute som hadde tips til egentlig alt mulig med villsvinjakt. Da tenker jeg på alt ifra utstyr til jakten i segselv. Det blir såklart mye støtte ifra stedet vi drar til, men jeg ønsker å ha så godt grunnlag som mulig, både innen utstyret jeg tar med til Sverige, men også imellom ørene Takker for alle innspill.
 9. Hei Har opplevd det samme selv. Vi er tre ferske jegere som arbeider hardt med å finne en plass for jakt. Er ikke like lett.
 10. Flott. Da ser det ut til at det ikke var nødvendig med de alt for dyre skuddene. Men må jo spørre, hvorfor kjøper man da de skuddene med mer gram? Enda mer hardskutt fugl?
 11. Saga 32. Har ikke pakken her så husker kun det. Blå boks. Reagerer bare på at den koster 5kr og er 32gram,men andre koster 8 og har 42. Ville bare helst vite om folk syntes skuddene til 5kr kan felle grågås.
 12. Gåsejakt. Ammo saga type 2. 35g krutt. Bly. Noen erfaringer? Ammunisjonen var jo rimelig. Kun 5kr skuddet. Men litt lite krutt i forhold til andre skudd. Magnumene har jo både 42 og 52 bly.
 13. Bergans Tuva jaktsekk så rå ut! Spørsmålet da, er våpenbæresystemet regulerbart? Jeg antar det er, men du har jo prøvd den, så du vet
 14. Det gjorde den faktisk Ikke så svær ryggsekkdel, men for rype så trengs det vel ikke så stor plass
 15. Hei Er det noen som kan anbefale en ryggsekk hvor jeg kan feste våpenet mitt i sekken. Skal ut på rypejakt og da er det mye opp og fram før jeg kommer til terrenget Ikke anbefal noe som er dyrere enn ca 1500,-
×
×
 • Create New...