Jump to content

hovland7

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About hovland7

  • Birthday 06/13/1983

hovland7's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen i Haugesundsområdet som har peiling på innstillinger for mms på Boskon BG 530sm??
  2. Da var fella ferdig! Begynte i går kveld, og det gikk ca 3-4 timer på byggingen, og ca 400kr i matrial kostnad(300 for netting på jula, 100 kr for ei eske med skruer. Treverket som ble brukt var 48×48mm overskudds material fra huset som jeg har bygget) Står nå uten stigen i og tenkte og fore den inn i ei uke og 2, tenker og fore med brød og fisk. Høyden fra bunn og opp til stigen er nå på ca 140cm over bakken, er det fare for at dette blir for høgt sånn at kråka ikkje tør og hoppe nedi? Den klarer vel ikke og hoppe ut igjen på den høyden..
  3. Hei, tenkte og bygge meg ei felle i helga. Men er det noe spes grunn til at folk bygger med skråvegger på fellene sine? Er det ikke godt nok med en firkantet kasse med stigen oppå? Tenkte og lage ei på ca 2m*1,5m*1m(lengde*høyde*bredde)
  4. Montasjer er ikkje originale som fulgte børsa, er noen jeg har hatt på ei Brno mod.2. Testa børsa nå, og den går "hål i hål" på blinkskyting. Problemet med jakt på vestlandet er jo at det blåser hver dag;)
  5. Ja eg støtter den at ein ikke skal trene på levende vilt. Ante virkelig ikkje at vind hadde så mye og si for 17hmr, så det har nok blitt skikkelig bom på begge skudda. (heldigvis) Så da er det bare til og begynne og trene i forskjellige vindforhold og håpe jeg finner ut av det før gåsa er fløyet..
  6. Takker for svar folkens. Sikta midt i siden på første gåsa i går, og holdt litt lenger bak på den i kveld, men med 5-6 ms vind så blir det jo skivebom da med 20cm avvik sideveis med den vinden.... Prøver igjen i morgen da, med ok legge korset bak på stjerten, og se hva som skjer da..
  7. Hei hvilken ammo bruker dere til gås til 17hmr? Og er det nok futt i dette kaliberet til og knerte ei gås på 100-120 meter? Har skutt på gås to kvelder på rad nå, uten reaksjon, er nok bom men vet aldri. Og hvor mye kan 5-6 s/m i sidevind ha og si på 100m? Plukker epler på 100m med børsa, så det skulle vel være innafor treffområdet på ei gås og.. Kan det ha no med 1.skudd i kaldt løp og gjør? Bruker Winchester 17hmr, 20Grain, 2375 FPS HP. Begynner og tvile på børsa nå, som forøvrig er ei ny CZ American. Med gamle 223. Rem så datt gåsa stort sett hver gang.
  8. Hei, kjøpte meg ein røykeovn i dag, noen som har trua på og legge rypebryst oppi her? Hvor lenge bør det ligge? Bør det legges i salt over natten?
  9. Du er alltid uskyldig til det motsatte er bevist!
  10. Hei, noen som vet grunnen til at de ikke selger jaktkort på Vågslid grunneierlag nå i Høst?
  11. var der i høst, lite fugl og se, og med bag-limit på ei rype så er det ikkje så veldig gøy og holde på... Grett nok hvis man bor i nærheten, men timesvis i bil for og skyte ei rype pr dag er litt kjedelig.. Men fine turer da:)
  12. jo det stemmer det, bikkja stakk nasen borti også, ett par nys og hu sprang baklengs inni skogen igjen;)
  13. Hei. Har kjøpt meg en Sonic45 som er satt på en Remington 700 varmint cal223. Var ute i skauen i dag og skjøt inn rifla. Etter jeg var ferdig tok jeg av demperen og demonterte modulene, stakk nesa nedi og tok ett magadrag, og fyttih......! For ei sterk lukt, lukta en blanding av klor og ammoniakk, og var veldig mye sot/skit. Er dette normalt? Noen som vet hva slags gasser det blir inni demperen? Ellers så var det deilig og skyte med rifla, etter jeg har montert tofot, justert avtrekk og satt på demper:) Vidar.
  14. Takker for svar folkens, her får man kjappe svar uansett hva man spør om:)
  15. Overskriften sier det meste. Men er det lov for privatpersoner, hvordan går man frem, og koster det skjorta?
×
×
  • Create New...