Jump to content

nix cabriolix

Members
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei felle er aldri bedre enn den som bruker den...
 2. Har brukt laksehoder før. Og det funket også Tror måren i likhet med røyskatten liker fisk ja. Tørrfisk er også noe jeg har hørt folk bruker.
 3. Grattis!! Tips. Etter lang periode med kulde og det plutselig kommer litt snø så er måren i farta:)
 4. Til alle dere som nettop har begynt med fangst. Ser det er brukere på forumet som mener at den ene fella fanger bedre enn den andre osv. Vi får inn rapporter fra hele landet på mårfangst og vi kan trygt si at fangstene er fordelt ganske jevnt over hvilke feller som blir brukt. Som med åtet så kan noe fungere bra i et område og noe forskjellig i et annet område. Viktigst av alt er at fella ikke er bedre enn den personen som bruker den. Bare en liten saksopplysning.
 5. Og i dag var også neste boks borte. Har en mistanke om at den går bakveien, tar boksen og hopper ned. Lurifaks det der. Spørs om det ikke henger ei aasebøfelle der ganske snart. Her må du nok dekke til mye bedra i og rundt åtet ditt.
 6. Jepp! Har gått med hagle etter mår mange ganger. Uten hund så får du iallefall trimma deg godt. Og du blir godt kjent med rutene til måren på denne måten. De er som gaupa. Liker trange gjøl, store steiner og bratte skrenter å bevege seg langs. Blir den var deg så smetter den lett inni ei hule og du ser den aldri. En gang fant jeg treet den bodde i. Selv da var det umulig å få den ut. Prøvde med lokkefløyter, snøballer og treristing. Ikke tjangs.
 7. Mye rapporter som kommer inn på mail her... ! Folk fanger mye nå. Tidlig e det også Flott å høre.
 8. Send oss en mail på post@fangstmann.no. Vi har ekstra fjernkontroller til dette kameraet.
 9. Kjekkt å se at måren går i fella! Fikk to bidrag i dag. Flott! http://www.fangstmann.no/pages/markonkurransen-201213
 10. Husk å send inn til fangstmann.no konkurransen;)
 11. Generelt: Måren vandrer som oftest mellom granfelt og tette skoger. Og gjerne i toppen av desse. Inntil kanter og under bergnabber og innom store steiner og andre makrerte områder i terrenget. Se etter områder der desse nesten går sammen eller der det er kortest avstand mellom feltene. Der kommer måren. Og den bruker ofte samme rutene. Måren liker fugleskrotter og søtsaker spesielt godt. Det finnes masse luktstoffer man kan benytte seg av for å få inn måren fra lange avstander. Prøv og feil og lær av de stedene du får måren til å gå i fella. Ikke hør på alt folk sier om teknikker og åte. De
 12. Måren er overanskende tidlig nede fra fjellet i år:) Har sett spor på steder der det ofte ikek er spor før mye lenger uti sesongen.
 13. Så et par overganger i går på hjortejakt. Der skal det stå feller om noen få dager:_)
×
×
 • Create New...