Jump to content

Phantom3D

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Phantom3D

  1. Fikk til SSP'n min fra Noreen. Flott hylster, noe stiv pris. Men dog, bra kvalitet og ekte skinn
  2. Phantom3D

    Påskemoro

    Det der så koselig ut! Ser du siktene over demperen her?
  3. Ble en Walther SSP på meg. Noen som vet om holster som passer denne type pistol? Tenker kanksje ett Desert Eagle holster kan passe?
  4. Jeg har egentlig vært ganske bestemt på en SSP frem til nå, jeg ser at det kom en forbedret utgave av m90s ganske "nylig" rundt 2013 kan det virke som. Noen som vet noe om den nye versjonen?
  5. Skrev det bare som det var; At jeg ønsket reservevåpen til finfelt men at om det ikke gikk kunne jeg godt selge unna. De får bare ringe meg om de lurer på noe.
  6. Fikk klådd litt på SSP iallefall. Synes den lå meget godt i hånden, hvor er det folk mener den presser på nerver? Er litt langt å dra til Gjøvik for å kjenne på Benelli MP90. Venter uansett på om søknaden går i orden først.
  7. En kompis kjøpte sin fra intersport "bogstadveien (De har flyttet herfra)". Dette var vel de eneste som skaffa coren på relativt kort varsel.
  8. Jeg får bare søke og se hva som skjer. Værste fall blir det salg av rugeren. Tenkte å ta en titt på ssp og mp90 i dag. Hos steenvåg og Winge. Håpe de har inne!
  9. Kjente litt på GSP i dag. Den kjentes ganske fortung ut ift hva jeg forventet, men medium grepet satt som ett skudd(!). Ser det er mange som skyter felt med matchpistol ja, derfor jeg gjerne vil ha en selv, da kan jeg ikke skylde på annet en meg selv. Har lyst til å klå på SSP'n nå. Noen som vet om noen som pleier å ha disse inne? (Oslo, Akershus).
  10. Takker for svar, får reise litt rundt og se om noen har disse modellene. MP90'n er nermest hjertet foreløpig, den har også 6 skudds magasin som standard.
  11. Nå har jeg hatt en Ruger Mk3 Target en stund, men lysten begynner å gå over på en skikkelig matchpistol, har fått med meg at det er flere forskjellige varianter der ute: Benelli MP90 Pardini SP Walther GSP Feinwerkbau AW93 Er sikkert flere jeg ikke har fått med meg også. Noen som har lyst til å komme med fordeler / ulemper og tanker? Tilgang til deler? Jeg vil veldig gjerne skyte finfelt, så 6 skudds magasin burde kunne skaffes. Nå er det også slik at jeg ikke har lyst til å gi fra meg min Mark III heller, men man må vel ha ganske mye aktivitet for å kunne ha to finpistoler? Jeg prøver å trene en gang i uken (Siden 2011) og har 4-8 starter i året (Håper på mer etterhvert). Samboeren min har akkurat begynt å skyte, og liker å bruke Mark III, finnes det noen "unnskyldning" her?
  12. Flott at det gikk fint for deg. Selv om jeg synes trussel med våpen er veldig ille så er det godt å se at man kan bli "tilgitt". Finnes mange som har gjort dumme ting i ung alder, men som har endret holdning totalt etter noen år.
  13. Oj, der var det mye snadder. Skummel side når jeg får feriepenger! Hvordan er det egentlig med lyddemper på en mkiii? Må vel lage threads på løpet?
  14. Du er ikke alene! Venter på godkjent SR22 og Mark iii Target..
  15. Flotters, takk for svar. Har betalt depositum på en SR22 nå. Så da er det bare å vente på at søknaden går i boks. Ser ut til at det blir en Ruger Mark iii Target som finpistol. Hadde en browning buckmark, men klarte aldri å like den helt.
  16. www.stenvaag.no skal få inn PPK/S 22LR etter påske sier de.
  17. Ja, så faktisk SR22 en nå istad. Dårlig forarbeid av meg, så ikke at den var så liten. Da blir det nok den som spesialpistol, og noe større til fin ja. Takker for svar!
  18. Heisann, har nå solgt min finpistol og min spesialpistol, og er på utkikk etter nye. Som finpistol har jeg sett for meg en Ruger SR22 med lyddemper som alternativ. Noen som vet noe om denne? Som spesialpistol står jeg mellom Berretta 87 Cheeta og Walter PPK/S. Noen anbefalinger her? Edit: Jeg skulle gjerne hatt mulighet for lyddemper på spesialpistol også.
  19. Står ofte på siden deres om de har mulighet til å sende internasjonalt. Ebay er ganske no-go på våpen deler til annet enn USA. Men vet at feks https://www.hivizsights.com/ kan sende internationalt.. de hevder iallefall så. På Larry's ser jeg man kan velge Norge fra Dropdown menyen.. det lover jo iallefall godt. Send de en mail og spør?
  20. Liker de veldig godt Tom! Både pene og meget gode å skyte med, takk for testen! (Magnus) Edit: Bilde Model 60
  21. Nå fikk jeg prøveholdt Glock 30, den var veldig bred for henda mine. Men jeg fikk også sett pistolen jeg først posta her: http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=474 1911 Pro series. Greia med denne er at den er 136,52 mm høy, altså 11,52mm for høy for kassen. Men det finnes ett magasin som ikke stikker ut noe i det hele tatt, der har man kanskje 8mm, og pistolen er 17,5cm lang, så man har litt å gå på i fronten, kan man da tilte pistolen i kassa slik at den passer? Hva tror folket? Den satt iallefall bedre i hånda mi en glocken!
  22. Ikke sett noen tangfolio. Kimber har mange, para har mange, glock har noen, S&W har også noen. http://www.whichgun.com/firearms/pistol ... p/limit:50 Denne siden gjør det veldig lett å finne forskjellige alternativer i riktig kaliber, trykker man på en pistol får man også opp vekt og mål i gram og mm!! El Gringo, jeg tenkte mye av det samme, borre hull flere steder i sleiden, pusse litt her og litt der. Og pistolen tåler nok det mer en jeg gjør. Ett alternativ jeg tenkte på var å bytte sleide fra den svarte versjonen den er i alu, så der er det kanskje noen gram å hente. Alikevel kommer warthog problemene som Powerextractor som ryker etter 300 + skudd. Og hvis våpen / våpen deler tar lang tid å skaffe fra statene ser jeg for meg å bli sittende med en ufungerenede pistol i lengere tid. Synes det hele blir litt for mye fuzz, jeg er ikke en pistolbygger, liker best ting til-nærmet orginalt. Sålangt liker jeg da best Kimber sine (CDP, Raptor) eller STI sin Escort, eventuelt Glock 30 (Da jeg ikke har noen glock fra før). Denne skaffer intersport som jeg har ett godt forhold til fra før av, og man får jo mye morsomt snadder til disse. Jeg har et par uker til å tenke på, så ingen bestemmelser er gjort.
  23. Ja, etter å ha sjekket opp litt så blir det vanskelig å kvitte seg med de 80 grammene på warthogen, iallefall uten at det blir seende rart ut. Jeg har da fått øynene opp for Kimber, de har noen ultra carry pistoler som går rett i spesialkassa. Leste på en annen tråd ang hvem som førte kimber i Norge. Kom da frem til jaktdepoet og practac.no. Fikk kun tak i practac på telefon, og de driver ikke med kimber lenger. Noen som vet om andre som kan ha disse inne? Jaktdepoet tar ikke telefon, sikkert romjulsfri =)
  24. Ja, ser ut til at det blir en 686 2,5" og en Warthog Stainless steel. Prata med Pedersen Våpen (Espen) og han mente det ikke ville være noe problem å få av de 80 grammene. Får sjekke om winge har 686 inne til uka om ikke pedersen har noe spennende inne. Lest mye negativt om warthogen, den er visst ikke verdens mest pålitelige pistol. Kan skjønne det er litt frustrerende for en i statene som har dette som ett "carry weapon", blir neppe ett stort problem for meg. Hovedsaklig har problemene vært med mating av HP kuler og sleidelåsen. Bruker jo bare LRN eller FMJ, HP er vel ikke lov på grovere kaliber en .22? Gleder meg nå! Takker for alle bidrag i tråden spesielt El Gringo.
  25. Phantom3D

    Våpensøknad

    Tomaso: Du har nok ikke sjanse til å få innvilget noen søknad med kun ett oppmøte, man må dokumentere aktivitet i over en 6mnd periode, og som noen sier her, iallefall skyte 1-2 ganger i måneden. Jeg kan skjønne litt hva du føler når det gjelder at .22 kaliber kan være kjedelig. Jeg synes det selv i starten, og jeg var også møkk lei klubbpistolene og revolverne. Jeg hadde heldigvis en kompis som hadde skutt lenge og jeg fikk lånt det jeg ville på banen av han. Etter å ha skutt en del synes jeg nå .22 er noe av det morsomste å skyte med. Det er billig og man fokuserer mer på teknikk enn på rekyl Det sagt, om du synes .22 er såpass kjedelig at du kun har skutt 1 gang så vet jeg ikke om denne sporten er noe for deg, andre kalibere er jo det samme bare med mer spark, og praktisk skyting bør du ikke begynne med før du har lagt en del bly bak deg. Du sier at du skøyt med en kompis, prøv å ha litt intern-konkurranser dere i mellom på banen, da blir det straks mye mer moro! Det er grunner til at reglene er som de er, og også til at enkelte på forumet reagerer som de gjør. Man skal ikke kun møte opp på skytebanen et par ganger og få innvilget våpensøknaden. Det er strengt, og det er bra.
×
×
  • Create New...