Jump to content

TexasRanger

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

TexasRanger's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvem selger magasin til glock I Norge? Midway o.l har ingen inne osv. Hvem er hoved importør? Det er til min G19 jeg trnger flere mags...
  2. Fikk svar fra Larrys. De sender gjerne til Norge men tar ikke ansvar for om pakken blir stoppet i tollen her,eller transportør tuller det til på noen måte... Så da er det bare å legge inn en bestilling å krysse alt som kryssest kan... De tar 10$ i frakt.
  3. Jepp,har sendt mail for en uke siden men de er sløve med å svare...
  4. Lurer på å bestille noen deler til Xessen min fra Larry`s guns i USA. Nytt tre skjefte og ett rep kit for sleidestoppen. Har ikke funnet disse delene andre steder enn på larry`s... Er det noen som vet om de sender til Norge? Såvidt jeg har skjønnt kan det vere problematisk å handle våpendeler fra statene,stemmer dette?
  5. Kjøpte mitt med capsicum,orginalt sig sauer condura hylster til x-5/6. Bruker det på den måten du har tenkt,mellom stages i felt løypa å på ute treninger. Funker superbra,anbefales.
  6. TexasRanger

    Glock Sikte

    Bruker både Millett justerbare og Heine slant pro faste baksikter og er svært fornøgd med begge dei... Millett på 34`n og Heine på 19`n.
  7. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt ei ny fjør til sleide stoppen til en glock19? Er ute etter kun fjøra ikkje komplett sleide stopp.
  8. Min første .22 var også en 87 Target. Brukte den i to år og var fornøyd helt til jeg fant ut att jeg tapte litt for mange poeng i felt løypa med den... Det var avtrekket som var akilleshælen og i motsetning til Junell har jeg verken kunnskapen eller tolmodigheten til å sette i gang med brynet Grepet er også som tidligere nevnt lite,jeg tror den må ha ett av de minste grep som er laget på en så (relativt) stor pistol... Jeg løste dette ved å kjøpe ett Houge Handall universal grip sleeve for Glock og med bittelitt modifisering med en saks og to dråper superlim ble det supernice(so mej sei her på sunnmøre) Det skal sies att det ikke på noen måte kan sammenlignes med det NYDELIGE hjemme smidde grepet Junell har på sin,var det ett rosentre middagsbord ben du satte saga i Junell? En annen ting jeg satte pris på var det utbyttbare framkornet som følger med,to bredder,ett smalt og ett bredt. Byttes på 1min med en liten umbrako nøkkel som følger med. Baksiktet er glimrende fullt justerbart av LPA typen. Jeg har egentlig ingen problemer med å anbefale dette våpenet til førstegangskjøpere annet enn den latterlig høye nyprisen,6500++ for ett våpen som du mest sannsynelig må bruke en del tid og penger på å få til slik det burde være fra fabrikken er dårla bisniss (so mej sei her på sunnmøre ) Men finn du en brukt en til rundt 3-4 lappa så slå til å gjer dealen! Kunne godt tenkt å hatt en slik igjen som reserve våpen,men da skulle den ha blitt "hora opp" med demper og rødpunktsikte,det er den perfekt til da den ble designet for mengde trening for IPSC skyttere i USA.
  9. Har skutt en go del (350-400skudd) med en kompis sin. Meget bra pistol må jeg si,har fungert 100% med det den har blitt matet av ammo,både ferdig å hjemmeladet Går midt i når jeg skyter "rullende" på 25 meter presisjon skive. Det eneste jeg har å utsette er siktene. Elendig fast baksikte laget for sjølforsvar å ikke konkurranse skyting. Men det er bare å bytte til ett justerbart,og da vil jeg påstå att dette er en av de beste 9mm 1911 jeg har skutt med.
  10. Leste i august utgaven av Combat and survival at "The Sphinx now sees use around the world and is confirmed as issued to (bl.andre) Norwegian special forces" Noen som hvet vilken av våre gutter som bruker den, og hvilken versjon av 3000 de bruker? Det stod også tidliger omtalt i artikkelen (som forøvrig omhandlet en omvisning på fabrikken til Sphinx i Interlaken,Sveits) at Sphinx 2000 was used in various models by (bl.andre) Norwegian police forces. Igjen,noen som vet noe om hvem,hva,når?
  11. Er det noen som kan anbefale en singel action revolver til magnum 2? En Freedom Arms i .44 magnum eller 454 casull er drømmen men ligger alt for langt over mitt budsjett...
  12. Ka me en Beretta,Cheeta eller 71 i .22lr? Eller en Walther PPK? Det e steike fine "moro" gunnere med nok presisjon tej å gjer det bra i feltløypa...
  13. En kompis kjøpte en Hammerli Exesse Standard med Våpen-søilen for ca 2 år siden. Han er kjempefornøyd med den unntatt at for en liten stund siden sluttet den å låse seg opp i bakre stilling etter siste avfyrte skudd. Den er relativt lite brukt,kansje gått 500-600 skudd og har blitt pusset og stelt etter hver "lufting". Har prøvd begge magasinene,strekt å kontrollert fjører og generellt gått over våpenet nøye uten å klare å bli noe klokere... Er det noen som har opplevd det samme?
  14. Aha,selvsagt! Nice,takk for all info!
  15. Ja har hørt att øye ser grønnt lettere enn rødt,noe med att grønnt ligger midt i farge spekteret som øyet oppfatter,mens rødt ligger helt i ytterpunktet. Det er derfor(visst nok...)de "nye" laser siktene/penner osv har grønn stråle istedet for den "gamle" røde. Takk for tips,jeg går for ett Hi-viz framkorn av den grønne typen i kombinasjon med enten Millet justerbare eller Heine slant pro baksiktetene jeg alle rede har.
×
×
  • Create New...