Jump to content

Phantom3D

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Phantom3D's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fikk til SSP'n min fra Noreen. Flott hylster, noe stiv pris. Men dog, bra kvalitet og ekte skinn
  2. Phantom3D

    Påskemoro

    Det der så koselig ut! Ser du siktene over demperen her?
  3. Ble en Walther SSP på meg. Noen som vet om holster som passer denne type pistol? Tenker kanksje ett Desert Eagle holster kan passe?
  4. Jeg har egentlig vært ganske bestemt på en SSP frem til nå, jeg ser at det kom en forbedret utgave av m90s ganske "nylig" rundt 2013 kan det virke som. Noen som vet noe om den nye versjonen?
  5. Skrev det bare som det var; At jeg ønsket reservevåpen til finfelt men at om det ikke gikk kunne jeg godt selge unna. De får bare ringe meg om de lurer på noe.
  6. Fikk klådd litt på SSP iallefall. Synes den lå meget godt i hånden, hvor er det folk mener den presser på nerver? Er litt langt å dra til Gjøvik for å kjenne på Benelli MP90. Venter uansett på om søknaden går i orden først.
  7. En kompis kjøpte sin fra intersport "bogstadveien (De har flyttet herfra)". Dette var vel de eneste som skaffa coren på relativt kort varsel.
  8. Jeg får bare søke og se hva som skjer. Værste fall blir det salg av rugeren. Tenkte å ta en titt på ssp og mp90 i dag. Hos steenvåg og Winge. Håpe de har inne!
  9. Kjente litt på GSP i dag. Den kjentes ganske fortung ut ift hva jeg forventet, men medium grepet satt som ett skudd(!). Ser det er mange som skyter felt med matchpistol ja, derfor jeg gjerne vil ha en selv, da kan jeg ikke skylde på annet en meg selv. Har lyst til å klå på SSP'n nå. Noen som vet om noen som pleier å ha disse inne? (Oslo, Akershus).
  10. Takker for svar, får reise litt rundt og se om noen har disse modellene. MP90'n er nermest hjertet foreløpig, den har også 6 skudds magasin som standard.
  11. Nå har jeg hatt en Ruger Mk3 Target en stund, men lysten begynner å gå over på en skikkelig matchpistol, har fått med meg at det er flere forskjellige varianter der ute: Benelli MP90 Pardini SP Walther GSP Feinwerkbau AW93 Er sikkert flere jeg ikke har fått med meg også. Noen som har lyst til å komme med fordeler / ulemper og tanker? Tilgang til deler? Jeg vil veldig gjerne skyte finfelt, så 6 skudds magasin burde kunne skaffes. Nå er det også slik at jeg ikke har lyst til å gi fra meg min Mark III heller, men man må vel ha ganske mye aktivitet for å kunne ha to finpistoler? Jeg prøver å trene en gang i uken (Siden 2011) og har 4-8 starter i året (Håper på mer etterhvert). Samboeren min har akkurat begynt å skyte, og liker å bruke Mark III, finnes det noen "unnskyldning" her?
  12. Flott at det gikk fint for deg. Selv om jeg synes trussel med våpen er veldig ille så er det godt å se at man kan bli "tilgitt". Finnes mange som har gjort dumme ting i ung alder, men som har endret holdning totalt etter noen år.
  13. Oj, der var det mye snadder. Skummel side når jeg får feriepenger! Hvordan er det egentlig med lyddemper på en mkiii? Må vel lage threads på løpet?
  14. Du er ikke alene! Venter på godkjent SR22 og Mark iii Target..
  15. Flotters, takk for svar. Har betalt depositum på en SR22 nå. Så da er det bare å vente på at søknaden går i boks. Ser ut til at det blir en Ruger Mark iii Target som finpistol. Hadde en browning buckmark, men klarte aldri å like den helt.
×
×
  • Create New...