Jump to content

glee

Members
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

glee's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. glee

  Tikkaklubben

  Meget pent. Ligner mye på min egen rifle!
 2. Den ustabile Sierra Gameking skal få prøve seg på alt fra 100m-600m Så får vi se hvor ustabil den er... #førstegangsladere
 3. Hva vil isåfall være ulempen med at patronen totallengde er 0.5mm kortere enn beskrevet i boka?
 4. Hvorfor tar kule "borti" løpet når jeg følger ladebokens totallengde på patroenen? 71mm sier boka, og da der det slit og sette patronen inn i ladekammeret.
 5. Er tofoten din "løs" slik at våpene vipper til sidene?
 6. Hvor kan jeg sende tikka`en min for en slik overhaling !!
 7. Hvilken to-for har du montert på det siste bilde?
 8. Tiltredes Takk for kjappe svar Jeg lurer nå fælt på hva "en passe mengde krutt" betyr? Jeg er meget blank på hjemmeladnings feltet og skal nok teste forskjellige ladninger, men trenger et mer nøyaktig tall her Midway: 445 kr for 100stk laupa scenar Jaktdepoet 1680 for 1000stk... Stor prisforskjell her ja... Folk kan også legge inn tips hvor de handler dette billigst god fredag.
 9. Gleder meg til å starte skytingen igjen. Er vel ikke noen som har et par gode tips til 308win ladninger? Har en Tikka t3 tac; 60cm pipe med 11 stigning Kommer også til å lade Norma Messing. Her på banen skyter vi jo ut til 6-700m så det er jo målet med ladningen min. Jeg vet jo at dette er litt individuelt etter riflen etc, men greit med et par pekepinner i riktig retning. Lurer da på: Kuler (merke,type,vekt) Krutt (merke,type) Tennhetter (merke og type) Også, the big question: Hvordan skal ladningen da se ut, hvor mye krutt etc?
 10. glee

  Tikka T3

  Det så veldig bra ut. Hvor får enn tak i slik stokk?
 11. Neste skyting er 16juli vist ikke jeg tar feil.
 12. Holder jeg med deg i 80-90% av JSK skyter med 308w i Sokndal.. og det går smurt.
 13. Dama jobber skift, og har fri de lørdagene det er skyting... Jeg får ikke gå å skyte 100% av de gangene hun har fri. Jeg tar gledlig 1 vakt i måneden de andre Lørdagene vist det er ønskelig.
 14. Jeg lurer veldig på hva som begrenser skytingen til annen hver helg, og ikke hver helg. Jeg sliter veldig me å klare mer en 1 skyting i mnd når det er de helgene som er nå.
 15. Er du litt gnien på tusenlappene så tror jeg Vortex er "mest" for pengene. (spess for kikkerter under 10 000,- http://jaktfall.no/?nr=90&idkategori=862
×
×
 • Create New...