Jump to content

glee

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. glee

  Tikkaklubben

  Meget pent. Ligner mye på min egen rifle!
 2. Den ustabile Sierra Gameking skal få prøve seg på alt fra 100m-600m Så får vi se hvor ustabil den er... #førstegangsladere
 3. Hva vil isåfall være ulempen med at patronen totallengde er 0.5mm kortere enn beskrevet i boka?
 4. Hvorfor tar kule "borti" løpet når jeg følger ladebokens totallengde på patroenen? 71mm sier boka, og da der det slit og sette patronen inn i ladekammeret.
 5. Tiltredes Takk for kjappe svar Jeg lurer nå fælt på hva "en passe mengde krutt" betyr? Jeg er meget blank på hjemmeladnings feltet og skal nok teste forskjellige ladninger, men trenger et mer nøyaktig tall her Midway: 445 kr for 100stk laupa scenar Jaktdepoet 1680 for 1000stk... Stor prisforskjell her ja... Folk kan også legge inn tips hvor de handler dette billigst god fredag.
 6. Gleder meg til å starte skytingen igjen. Er vel ikke noen som har et par gode tips til 308win ladninger? Har en Tikka t3 tac; 60cm pipe med 11 stigning Kommer også til å lade Norma Messing. Her på banen skyter vi jo ut til 6-700m så det er jo målet med ladningen min. Jeg vet jo at dette er litt individuelt etter riflen etc, men greit med et par pekepinner i riktig retning. Lurer da på: Kuler (merke,type,vekt) Krutt (merke,type) Tennhetter (merke og type) Også, the big question: Hvordan skal ladningen da se ut, hvor mye krutt etc?
 7. Neste skyting er 16juli vist ikke jeg tar feil.
 8. Dama jobber skift, og har fri de lørdagene det er skyting... Jeg får ikke gå å skyte 100% av de gangene hun har fri. Jeg tar gledlig 1 vakt i måneden de andre Lørdagene vist det er ønskelig.
 9. Jeg lurer veldig på hva som begrenser skytingen til annen hver helg, og ikke hver helg. Jeg sliter veldig me å klare mer en 1 skyting i mnd når det er de helgene som er nå.
 10. hvem kommer på lørdag? hvordan er det ha med den nye hagla for å prøve et par skudd?
 11. Hvordan er det å få 338lapua i en 98k kasse? --- Edit vet jeg åpner en gammel tråd her nå..
 12. Selskap på lørdagen og jobb på søndag... eg ville jo prøva den nye kikkerten i dag. Håper de som var å der hadde det flott.
 13. Hvordan er det med de blinkene som er skutt ned? De må vel sveises? Hvordan gjøres det på lørdag? Btw. På 300m konkurransen så er det vel papp/pappir vi skyter på? Jungelman: blir det savage på deg? Hvilket kaliber?
 14. Der er jo veldig synd vist vi ikke kan gi ros til de som fortjener det. Kan vel si at Sandnes i rogaland han 0-3 dagers behandlings tid. Å det som tar mest tid er posten. Men det hender du kan vente i sofaen men alt blir gjort ferdig.
 15. Jeg er jeger å har et magert våpenskap, så det er ikke noe problem for meg... enda. Men jeg spør på vegne av "svogeren" min, som var med sist lørdag. Trenger han noen kurs eller holder det med medlemskap samt. aktivitet i en skytterklubb?
×
×
 • Create New...