Jump to content

Larven

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Noen som har råd angående valg av drever valp. Finnes det oppdrettere i Norge med gode linjer, eller bør jeg over til Sverige?
 2. 41826 og 41827 passer ikke helt sammen. Får ikke klemt 41827 helt mot 41826, uten å flytte den helt i bakkant på lykten. Samtidig har jeg reflex demper, som gjør at det blir kollisjon med lykt. Tips til annet feste ?
 3. Ja har lest litt om dette, og meningene er mange, men jeg går nok for å skaffe en ny valp. Noen som har forslag til kennel ?
 4. Takker for tips. Jeg trodde ikke lungeødem var arvelig, men noe alle kunne få ved " uvettig" bruk ? Da har jeg tydeligvis misforstått, og det er i så tilfelle uaktuelt med paring.
 5. Hei Har ei drever tispe som dro på seg lungeødem under jakta i fjor, og er nå blitt uaktuell som løshund. Savnet etter løshund til rådyr og revjakta har blitt for stor, og vi ser nå etter et skikkelig mannfolk for vår drever tispe. Er det noen som har råd om hannhunder som er et godt valg for paring ? Er på utkikk etter en hannhund med gode egenskaper til jakt, og ikke minst lynne. Helst i området trøndelag eller Nordland.
 6. Følger det med batterier i lykten, eller må disse bestilles i tillegg? Hvor mange ? Ser bra ut dette
 7. Ja du må legge ut bilde, slik at jeg forstår helt hvordan dette skal se ut
 8. Er disse Festene som du nevner for å ha på kikkerten/løpet ?
 9. Valg av ettersøkslykt ??
 10. Har lyst på kamera for montasje på våpen, for filming av jaktsituasjoner...trenger tips på valg av kamera ?
 11. Noen som har tips om valg av viltkamera, med mms varsling ??
 12. Noen som har erfaring med n3d sub zero ?? Eller annen lykt/lys til ettersøksjakt...?
 13. Har fått tak i en tikka t3 supervarmint med GRS stokk, og går nå å ser på kikkert for å sette på denne saken... Ønsker forstørring opp mot 20-30 x , og kulekompensator som er enkel å bruke. Har kikka på zeiss, meopta og vortex. Noen anbefalinger og gode råd ??
 14. Takker for mange meninger og svar. Tenker på å få tak i en tikka t3 varmint, med grs stokk. Er derfor i tenkeboksen på hvordan kikkert en skal velge. Jakter alt i fra rev fra 15 juli, til gaupe og jerv ut mars, så bruken er allsidig. Men nå har jeg hatt gaupa på 300-500 m så mange ganger, og tenkt, enn hvor enkelt det hadde vært å hatt en kikkert det bare var å skru 3-4 klikk, så var det bare å sikte midt i Men så var det dette med hvilken kikkert? Har sett litt på zeiss dirange og victory, men mulig det finnes bedre alternativer...
 15. Noen som har erfaring med zeiss victory 6-24x56 ??? Er på utkikk etter en sånn, hvis det kan anbefales?
×
×
 • Create New...