Jump to content

glee

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by glee

 1. glee

  Tikkaklubben

  Meget pent. Ligner mye på min egen rifle!
 2. Den ustabile Sierra Gameking skal få prøve seg på alt fra 100m-600m Så får vi se hvor ustabil den er... #førstegangsladere
 3. Hva vil isåfall være ulempen med at patronen totallengde er 0.5mm kortere enn beskrevet i boka?
 4. Hvorfor tar kule "borti" løpet når jeg følger ladebokens totallengde på patroenen? 71mm sier boka, og da der det slit og sette patronen inn i ladekammeret.
 5. Er tofoten din "løs" slik at våpene vipper til sidene?
 6. Hvor kan jeg sende tikka`en min for en slik overhaling !!
 7. Hvilken to-for har du montert på det siste bilde?
 8. Tiltredes Takk for kjappe svar Jeg lurer nå fælt på hva "en passe mengde krutt" betyr? Jeg er meget blank på hjemmeladnings feltet og skal nok teste forskjellige ladninger, men trenger et mer nøyaktig tall her Midway: 445 kr for 100stk laupa scenar Jaktdepoet 1680 for 1000stk... Stor prisforskjell her ja... Folk kan også legge inn tips hvor de handler dette billigst god fredag.
 9. Gleder meg til å starte skytingen igjen. Er vel ikke noen som har et par gode tips til 308win ladninger? Har en Tikka t3 tac; 60cm pipe med 11 stigning Kommer også til å lade Norma Messing. Her på banen skyter vi jo ut til 6-700m så det er jo målet med ladningen min. Jeg vet jo at dette er litt individuelt etter riflen etc, men greit med et par pekepinner i riktig retning. Lurer da på: Kuler (merke,type,vekt) Krutt (merke,type) Tennhetter (merke og type) Også, the big question: Hvordan skal ladningen da se ut, hvor mye krutt etc?
 10. glee

  Tikka T3

  Det så veldig bra ut. Hvor får enn tak i slik stokk?
 11. Neste skyting er 16juli vist ikke jeg tar feil.
 12. Holder jeg med deg i 80-90% av JSK skyter med 308w i Sokndal.. og det går smurt.
 13. Dama jobber skift, og har fri de lørdagene det er skyting... Jeg får ikke gå å skyte 100% av de gangene hun har fri. Jeg tar gledlig 1 vakt i måneden de andre Lørdagene vist det er ønskelig.
 14. Jeg lurer veldig på hva som begrenser skytingen til annen hver helg, og ikke hver helg. Jeg sliter veldig me å klare mer en 1 skyting i mnd når det er de helgene som er nå.
 15. Er du litt gnien på tusenlappene så tror jeg Vortex er "mest" for pengene. (spess for kikkerter under 10 000,- http://jaktfall.no/?nr=90&idkategori=862
 16. hvem kommer på lørdag? hvordan er det ha med den nye hagla for å prøve et par skudd?
 17. Det blir ikke mye Tikka igjen på denne børsa
 18. Du må vel bytte under-beslag for å få nytt stålmagasin? Gjerne da til et ACSI under-beslag? Da vil jo alle magasinene deres passe... Tenker på denne: http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=115197
 19. Det første som slår meg er at det er ca 1000C grader forskjell på aluminium og "rustfrittstål". Da rustfrittstål er en blanding av forskjellige typer metall så er kokepunktet litt "flytende", det vil variere litt med blandingen av metaller. Så jeg tror ikke det er så lett å gjøre dette i garasjen når du trenger +/-1500C grader for å smeltet rustfritt.
 20. Du holder da både hagle/rifle/pistol/revolver med hendene/hånda... Så jeg regner med at det gjelder alle.
 21. høres spennende ut. Gleder meg til å se denne i Sokndal
 22. Hvordan er det å få 338lapua i en 98k kasse? --- Edit vet jeg åpner en gammel tråd her nå..
 23. Selskap på lørdagen og jobb på søndag... eg ville jo prøva den nye kikkerten i dag. Håper de som var å der hadde det flott.
 24. Når det gjelder rifle så memer jeg tikka t3 er et kanon valg. Vist du skal bære og gå mye med rifla så er t3 lite kanon. Men løpet blir fort vamt ved mange kjappe skudd på skytebanen. Selv har jeg tactical.. og den føles litt tung ved lengre turer (kan løses med god bag/reim.)
 25. Drømme rifle. Nr1. Heler denne enn sako 22/42, men det er vel smak å behag.
×
×
 • Create New...