Jump to content

2an

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

2an's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. går det ann å velge blad type på skeletool cx? vil gjerne ha den som er helt plain edge. uten noen tenner.
  2. slenger meg på: 1 stk skeletool cx., hitover.
  3. du får den til grei pris på ebay
  4. 2an

    Rat cutlery rc3 - 4

    Du søker før du stiller slike banale spørsmål, ikke sant? ops sry, gjorde et søk istad fant svar. legger meg flat på den har forresten forhørt meg med folka på knifesshipfree og frakta på 1 stk eller 2. var faktisk på latterlige 12 dollar. og kniven kosta 100 dollar ca der. på knifecenter så lå den på 120.
  5. 2an

    Rat cutlery rc3 - 4

    fant rc-4/3 til rundt 130 dollar inkl fra ebay. Noen som vet sånn ca hva frakta er fra den knifesfree butikken? virker som en konge skogskniv ja. Sjekket litt på nettet. ser de fleste har en Rc3. litt tynnere blad, og kortere, og lettere. men rc-4 virker litt mer solid. forøvrig så spiller plastik eller kydex liten rolle for meg. Denne kniven skal da erstatte en typisk tollekniv str.kniv.
  6. 2an

    Rat cutlery rc3 - 4

    Hey! er det noen her som har noe erfaringer med Rc-3, eller 4? skal anskaffe meg en av dem, men vet ikke hvilken av dem
  7. enig. som oftest er det ebay jeg handler fra for å finne forhandlere som sender til norge til en grei fraktpris. spørs hvilken kniv du skal ha da. de store merkene er det ihvertfall en del av på bukta
  8. den er fult lovlig. og går ikke under spring kniver. da man forsatt åpner den manuelt, men får litt hjelp bare
  9. mitt kjøpetips: Coldsteel. SRK (survial rescue Knife) ligger på rundt 70dollar. ish. AUS8 stål. Fulltange. Kraton håndtak. Steel: AUS 8A Stainless Steel Blade: 6" Handle: 4 3/4" Overall: 10 3/4" Thick: 3/16" Weight: 8.2oz. Sheath: Secure-Ex (plastikk slire) hvis du ser side om side, så er den ganske lik A1. Mye kniv for pengene. Blant annet utlevert til US navy seals.
  10. har en samekniv fra helle. Helt ny fra fabrikken så var den sylskarp, men etter litt bruk så sliter jeg med å få den like skarp igjen, noen som har noe tips på hvordan jeg kan slipe den kvass. hvilke verktøy brukes osv.?
  11. har skaffet meg en Helle lappland, fin huggekniv, med skarpt blad. men ser for meg at det blir litt av en jobb å slipe den i å med at stålet er relativt hardt. strømeng sine kniver skal være av mykere stål og derfor lettere å få sylskarpe.
  12. hva er prisen på denne stroppen? vil ha
×
×
  • Create New...