Jump to content

boganis

Members
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Version 1.0.0

  3 downloads

  Har lavet en liten "lathund" som de sier i Sverige, vedrörende bruk av Hunter-radioer med utgangspunkt i Hunter F1. Husk å bytte antenne mellom bruk i Sverige og Norge. Ellers er det bare å prate i vei. Eller ikke. Overdreven prat på radioen er en styggelse. Da hörer man ikke dyrenes kvistknekk og annen fremferd i skogen 😏 Skriv ut pdf-en dobbbeltsidig og plast inn. Bra å ha i sekken til egen eller jaktgjesters bruk. Toodle-oo!
 2. Kanskje du finner boktips vedrørende dine tema i denne tråden? antikvariat.net er vel et bra sted å søke efter bøker fra en svunnen tid? Aloysius Horns bok i trådlenken i det ovenstående er nok en bok efter ditt hode 😊
 3. Og hvordan ser man forskjellen? Tenker på stålhaggel, trangboringer etc. Har lest denne artikkelen: "Hva tåler hagla?" Undrer på hva en Ferlachdrilling fra 1955 tåler...
 4. Jeg undrer på om det er særskilte ting man skal tenke på når det gjelder vedlikehold av dural? Er det vanlig våpenpuss/vedlikehold som gjelder? Eller finnes det fallgruber hva oljer og kjemikalier angår?
 5. Med kaliber 16 blir det meste smekkert!
 6. Spennende når jeg får den i hende. Men antinitstål regnes jo for å være bra... Böhler Antinit produseres ikke lenger, men italienske Beretta har et restlager som de benytter i sine fineste haglegevær. Berettas SO-modeller benytter Antinit, og deres ASE Gold skal visstnok ha enten: Antinit eller: Excelsior stål. Antinit-pipene koster rundt 20 000, det dobbelte av hva Excelsior-pipesett koster.
 7. Ah! Takk! Trykkgodkjent helt på tampen av -55. 😊
 8. @boble: Takk. Har du en oversiktstabell over dette? Måned/år?
 9. Böhler Antinit NG og Dural (tror jeg), er nok det som gjør at den veier 2,79 uten Zeiss'n. Den tyske bøssemakeren laver en hakemontasje til Docter/Noblex-rødpunkt-sikter for meg. Hva mener forumet? Noblex III, eller Noblex C?
 10. Hva betyr disse stemper på et Ferlach våpen? <A> og (M) Jeg vet at pipene er Böhler Antinit NG, at bössen er trykktestet for både svartkrutt og nitro i Ferlach, at den var det totusen-nihundre-og-trettiandre våpenet som blev trykkgodkjent i 1955 i Ferlach, og at Josef Winkler skapte vidunderet, men hva betyr <A> og (M) (M i sirkel/oval)?
 11. Fortsett å drikke smeltevann direkte fra breen. Det har dere jo alltid gjort, de fem dagene dere er verdensmestere på Norges tak! Good riddance. Minnes nu så alt for vel hvorfor jeg sluttet å frekventere dette stedet. Jorden er vel flat, og Donald Trump er en grepa kar, ikke sant? Farvel!
×
×
 • Create New...