Jump to content

Fiocchi

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Fiocchi

  • Birthday 03/13/1981

Fiocchi's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Minkfett minkfett og atter minkfett.. Det er det eneste du trenger å smøre på.. Bruker aldri noe annet enn Kiwi mink oil og mine støvler er potte tette.. Smør på et skikkelig lag i ny og ne sett de ved peisen(ikke for nær, bare så de svetter littegrann) når alt er trekt inn smører du enda et lag og da holder det med å smøre jevnlig resten av jakta. Også repeterer du ved peisen før neste sesong.. Kjempegode støvler, men litt for dårlig stivhet i såle. Så i år prøver jeg lundhags ranger high. De er uten goretex og egentlig ganske like m77 bortsett fra sålen.
  2. Her er en video av en rev som kom luskende inn på terrassen hjemme nå i kveld. Den fikk pølse fra hånda og melk fra en skål. En fin opplevelse. Denne må selvsagt bøte med livet, men morro å ha ville dyr tett innpå.. Den stakk forøvrig av med den ene tøffelen til fattern etter at vi hadde gått inn. http://www.youtube.com/watch?v=kHyVk4ZfOVA
  3. Noen som har noen nettsider der man kan bestille choker. Etter det jeg har prøvd så får jeg ikke bestilt til norge fra Briley..
  4. Heldigvis.. Så ikke at tråden var gammal.. Jeg syns personlig rypejegerne bør holde seg til det de kan.. Og stussa litt over hvor tidlig man fatta et vedtak om stenging før klekkinga.. Med god klekking i år og strenge kvoter bør jegerne kunne holde seg i nærheten av tregrensa. Bare ikke alle kommer samtidig ned igjen så er jeg fornøyd..
  5. Nei!!! Dette betyr en sesong til med bikkjer som drar ut 500 meter i skogen og jegere som ikke klarer å skyte annet enn i 30 meter store glenner og påstår enda at det er for tett.. Dette gjelder dog ikke alle, men mange..
  6. Fiocchi

    Lokking av rev.

    Ting er litt annerledes i virkligheten enn på film. Dette er helt normalt.. Plutselig så snur det og reven kommer fra alle kanter. Det er det som gjør det så spennende med jakt. Man vet aldri hvordan viltet reagerer.. Har gått 10 dager i skauen hvor alt har letta på 100m. Ei uke etterpå letta det meste på haglehold og vi fikk 2-3 fugl hver dag.. Dette er gøy.. Man blir aldri klok på dyr..
  7. Bare hogg den av kast'n i frysen et par dager. Tin den i noen dager og frys den igjen. Slik unngår du midd og lopper. De fryser og eventuelle egg begynner å klekke etter frysing og fryser igjen andre gang. Så er det bare å henge den tørt og luftig og uten tilgang for fluer. Når alt er tørket går ikke fluer på lenger.
  8. Fiocchi

    Lokking av rev.

    Hvorfor ikke ta med børsa?? Er jo ikke fredning før imorra..
  9. Bare og jakte i dag og 2 påskedag..
  10. Fiocchi

    Lokking av rev.

    Spennende situasjon Sigurd.. For min del er revejakta mer eller mindre over. Har hørt med fire bønder nå og alle vil ha reven der fordi den holder det mer eller mindre fritt for jordrotter. Alle er gressbønder som produserer høy til hest. Hadde vært eventyrlig og kunne jakta på de omerådene under 2 slotten til sommeren, men må bare finne meg i at de kun bryr seg om elg og avlinger. Terrenget hjemme hos fatter der jeg har åte er helt dødt. Ikke et spor å se. Men lever i trua enda frem mot 15 apr.
  11. Reven har lopper.. Mulig det er det. uten at jeg veit 100% hvordan de ser ut. Går ikke på mennesker, men trives godt på hund.
  12. Var langt ned der og en inngang til på andre siden. Men det var helt nedsnødd så gadd ikke begynne å grave. Skal følge med litt utover våren, men gamle kara sier det har vært revehi et eller annet sted i omerådet der i lang tid. Så jeg er nesten sikker på at det er dette jeg fant.
  13. Tenkte på bikkjene som var i terrenget under gaupejakta, men det er 40 cm snø siden så det er utelukket. Kan jo væra ei bikkje som har vært der nylig da. Men syns det er rart da de må gå over eiendomen min for å komme innpå der. Men dette hiet følges med argusøyne fremover. Så fort det blir liv der rapper jeg terrier'n til naboen dyttern inn der.. Så får vi se om innstinktene virker etter et halvt liv i sofaen.. He he..
  14. Har vært ute i skauen i efta og fant dette Ubebodd hi. Det er noe som har klora rundt inngangen. Tror det er Gaupe. Fant disse spora rundt der Noen som vet hva slags spor dette er?? Størrelsen er lik en snusboks. Sikkert smelta litt ut i varmen, men er så vidt meg bekjent ikke et revespor. Håper ei tispe slår seg ned der med valpene sine utpå våren..
×
×
  • Create New...