Jump to content

Martin_O

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. M67 og Balter Takk for flere gode tips, er tydeligvis nok plasser å komme til i Norge med et lite fly. Sverige hadde jeg ikke tenkt på faktisk men er jo masse muligheter der også så takk for påminnelsen.
 2. Takker for enda et bra tips:) Men det er jo hensikten også å komme avgårde bare for en dag eller to å litt oftere enn de lengre turene så da er det fint med flere alternativer:)
 3. Blir kanskje en tur til Meråker etterhvert da:)
 4. Den plassen der så interessant ut. Får sjekke ut det er jakt i nærheten:) 600meter rullebane holder lenge det om vi bare blir 3 personer feks.
 5. Her var det mange gode tips ja:) Har litt diverse fly jeg kan bruke så med de helt små kan man jo fint komme til de fleste plasser som nevnes her, men er jo alltid komfortabelt med litt rullebane å gå på da om mulig. Trur ikke jeg skal satse på å laste med en moped da men;) Om ikke gå avstand til jakt område så ønsker jeg at det lar seg ordne litt enkelt å komme seg videre uten å måtte betale mange tusen i taxi. Burde kanskje utvida sertifikat rettighetene til sjøfly for da ser jeg for meg det åpner seg litt flere muligheter rundt omkring.
 6. Takk for tipset:) Blir nok å sondere terrenget litt rundt omkring så får jeg se hva som dukker opp av alternativer.
 7. Hei Lurer på om noen kan hjelpe meg litt med forslag her. Prøve få til noen dagsturer eventuelt korte turer via småfly fra østlandet å opp/innover i landet for å gå på rypejakt litt oftere utover høsten dette året. Finnes det noe småflyplasser dere vet om som tar en rimelig nære jakttereng? ideelt sett gå avstand,men det er vel å håpe på for mye kanskje:)
 8. Har kjøpt en del hos Winge selv på tross jeg føler kundeservicen er relativt dårlig. Men gir dem sjansen gang på gang siden dem er i nærmiljø. Men enkle ting som når jeg kommer i butikken å prøver få råd for jeg vil kjøpe en relativt dyr ting så får jeg kontakt med en kar i butikken som sier han selv har lite peiling, så absolutt alle spørsmål jeg stiller han må han snu seg å spørre kollegaen sin som har peiling, men han kollegaen er opptatt av å snakke tull med en kompis som er innom å kjøper noe lite dilldall. Sånt er irriterende som kunde når man har tatt seg tiden for å komme ned å få
 9. Hei Etter 2 dager litt lenger nord hvor vi kun har sett 2, kanskje 3 ryper, på lang avstand så har vi lyst å prøve Torpa en dag litt sør for oss hvor dagskort koster 150 kroner bare. Men innafor området er det noen som vet en grei plass å parkere nærme terreng og som kan gi en beskrivelse ditt? Vil helst ikke bruke masse tid og bare prøve rundt på måfå innafor området. Ellers noen med rype erfaring der fra i år iforhold til bestand osv?
 10. Noen som har vært på skeikampen i år og sett noen ryper der langs Peer Gynts vei? Så kun 3stk langt unna i lufta idag selv. Mørke med litt hvit i.
 11. Står som sagt på fjellet akkurat nå på rypejakt halveis oppover mot toppen av fjellet å trenger litt råd. Kom plutselig et lag tåke å la seg over hele fjellet ser det ut til. Hva gjør rypa? Trykker den? Holder den seg inni tåka eller vil den søke opp over tåke? Eller? Alle råd tas gladelig imot:)
 12. Hagla var kanskje like gammel som eieren.....
×
×
 • Create New...