Jump to content

AGR416

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About AGR416

 • Birthday 03/06/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva slags 1911 er dette? Hvis den ikke klarer mer enn 150 skudd uten å begynne å feilfunksjonere så er det noe som er galt.
 2. Det er som sagt ikke noe poeng med en overdreven "aggressiv" skytestilling for å kontrollere rekyl fra en pistol. En liten video fra tidligere i uka.
 3. Skytestilling, dvs hvordan kroppen og føttene er, har null å si for rekylopptak med pistol.....aktivt rekylopptak skjer med hendene (og da sympatetisk aktivering av muskler i underarmene).
 4. That's me. Jeg kan skaffe, men er en forholdsvis dyr pistol - og høy dollarkurs hjelper ikke. Vil ligge på ca 28000,-
 5. Da har jeg snakket med importør, og de kommer ikke til å ta inn denne. Da må jeg evt ta den via USA.
 6. Ingen er survete bak et tastatur selv om man kommer med en mening? Det er et diskusjonsforum, da diskuterer man. Selvfølgelig er det mange alternativer til Light, men divisjonen dukket plutselig opp ETTER at man hadde introdusert PDO. PDO var jo IPSC sin versjon av Carry Optics. I USPSA er det ikke PDO Light, men man har en vektbegrensning på Carry Optics pistol. Folk begynte å fjerne gods på typisk Shadow 2 og Tanfoer for å klare maks vektkrav, i tillegg til at SIG og Walther kom med tunge rammer for å kunne være mer konkurransedyktige mot de tunge pistolene.
 7. Spørs hvilket program du tenker. Den har et meget bra avtrekk ut av boksen, og ligger på ca 1240 gram. Dvs at skyter du et program med krav til 1360g så må det tunes litt.
 8. Vi fikk disse inn i November, så de er ganske nye i landet. Har solgt 3 stk, så de vil nok dukke opp på matcher etterhvert.
 9. Prod Optics Light er nok lobbyert frem av Glock, for at deres pistoler skulle ha en divisjon å være konkurransedyktige i. Utfordringen er jo at Walther og SIG utviklet sine design til å være konkurransedyktige mot de tradisjonelle stålpistolene, gjennom hhv Steel Frame og Legion. Jeg digger Glock, har eid Glock siden 2013 og har hatt det som tjenestevåpen i 11 år i Forsvaret, men pr nå driver Glock og famler i støvskyen til SIG og Walther som drar fra de innen konkurranse- og tjenestepistol-markedet. Glock må bli bedre på innovasjon - det eneste nye de kom med i år på S
 10. Jeg har forespørsel inn hos importør - Dan Wesson eies av CZ, og har samme importør.
 11. AGR416

  HK-trøbbel

  Djises for en tråd.... @T-bone, går riflen bra nå? Jeg forhandler HK og har god kontakt med importør så bare ta kontakt ved spørsmål.
 12. Yup. Bør si litt om kvaliteten at Jorge har blitt fabrikkskytter for dem.
 13. SAS Wind er en limited variant. Kommer ikke flere av den.
 14. Jeg kjenner noen som har på lager
×
×
 • Create New...