Jump to content

AGR416

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About AGR416

 • Birthday 03/06/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. That's me. Jeg kan skaffe, men er en forholdsvis dyr pistol - og høy dollarkurs hjelper ikke. Vil ligge på ca 28000,-
 2. Da har jeg snakket med importør, og de kommer ikke til å ta inn denne. Da må jeg evt ta den via USA.
 3. Ingen er survete bak et tastatur selv om man kommer med en mening? Det er et diskusjonsforum, da diskuterer man. Selvfølgelig er det mange alternativer til Light, men divisjonen dukket plutselig opp ETTER at man hadde introdusert PDO. PDO var jo IPSC sin versjon av Carry Optics. I USPSA er det ikke PDO Light, men man har en vektbegrensning på Carry Optics pistol. Folk begynte å fjerne gods på typisk Shadow 2 og Tanfoer for å klare maks vektkrav, i tillegg til at SIG og Walther kom med tunge rammer for å kunne være mer konkurransedyktige mot de tunge pistolene.
 4. Spørs hvilket program du tenker. Den har et meget bra avtrekk ut av boksen, og ligger på ca 1240 gram. Dvs at skyter du et program med krav til 1360g så må det tunes litt.
 5. Vi fikk disse inn i November, så de er ganske nye i landet. Har solgt 3 stk, så de vil nok dukke opp på matcher etterhvert.
 6. Prod Optics Light er nok lobbyert frem av Glock, for at deres pistoler skulle ha en divisjon å være konkurransedyktige i. Utfordringen er jo at Walther og SIG utviklet sine design til å være konkurransedyktige mot de tradisjonelle stålpistolene, gjennom hhv Steel Frame og Legion. Jeg digger Glock, har eid Glock siden 2013 og har hatt det som tjenestevåpen i 11 år i Forsvaret, men pr nå driver Glock og famler i støvskyen til SIG og Walther som drar fra de innen konkurranse- og tjenestepistol-markedet. Glock må bli bedre på innovasjon - det eneste nye de kom med i år på SHOT var Glock 44, en .22LR pistol som visstnok har noen barnesykdommer i tillegg. Walther, SIG, S&W har hatt .22 pistoler i lang tid.
 7. Jeg har forespørsel inn hos importør - Dan Wesson eies av CZ, og har samme importør.
 8. AGR416

  HK-trøbbel

  Djises for en tråd.... @T-bone, går riflen bra nå? Jeg forhandler HK og har god kontakt med importør så bare ta kontakt ved spørsmål.
 9. Yup. Bør si litt om kvaliteten at Jorge har blitt fabrikkskytter for dem.
 10. SAS Wind er en limited variant. Kommer ikke flere av den.
 11. Jeg kjenner noen som har på lager
 12. Skal man bli god på å skyte fort, så må man skyte fort. Man blir ikke F1 sjåfør bare fordi man pendler til jobb med bilen hver dag, og kjører litt på motorveien. Det er ingen uvane å lære seg å skyte fort, det er heller omvendt - at folk som kun kan skyte sakte ikke tror at man kan skyte fort. Det er så mange myter om skyting innenfor dette segmentet av idretten, som folk må legge fra seg. Skyting er enkle prinsipper, men krevende å bli god på. Det beste må jo da være å lære seg det riktige først, dvs de grunnleggende tingene som grep, avtrekk, sikteteknikk, slik at man slipper å avlære seg masse unødige og dårlige vaner. Her er et eks Video fra den ene stagen på VC Runde 3 i helgen, litt teknisk krevende: Veldig mange skyttere tror at de ikke klarer dette. Der er første hinderet - de spenner bein på seg selv mentalt. Dette går heller ikke å trene på ved å skyte sakte - du må skyte i det tempoet som sekvensen krever. Som en kompis sa til meg for nesten 10 år siden nå: "Det er ikke så vanskelig, du må bare gå ut og gjøre det"
 13. Hvorfor ikke lære seg det riktige først?
 14. Avtrekkerfingeren din klarer IKKE å flytte våpenet, det er bevegelse i andre deler av kroppen din som fører til "napping"...... Man isolerer derfor ikke avtrekkerfingeren, og flytter på andre ting. Hvor hardt eller hvor kjapt man trykker inn avtrekkeren har ingen ting å si i denne diskusjonen. Jeg ser siktene mine uansett hvor kjappe splits jeg skyter - ikke at jeg drar .13 splits med min pistol da. Folk må slutte å overdrive hvor lang tid man trenger å bruke på sikteverifisering for hvert enkelt skudd. Man tilpasser siktebildet og tempo på skyting ut ifra hvor vanskelig skuddet er. Det er forskjell på en skive på 2m og en skive på 25m, det er og forskjell på en åpen skive og en skive med en trang no-shoot.
×
×
 • Create New...