Jump to content

AGR416

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AGR416

 • Birthday 03/06/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er ikke mulig å skaffe OFM Glock MOS sleide - de selges ikke løse.
 2. Det står at hun ble truffet av et skudd.
 3. Ingen. De eksporterer ikke selv. Alltids mulig å ta via en eksportør, hvis Springfield tillater det, men det blir fort dyrt da. Vi har vært inne på tanken, men det måtte i så fall vært konkrete bestilling hvor vi tok forhåndsbetalt.
 4. Det var flere enn 10 rifler som ble tilbudt. Hvem som deltok er ikke kjent, ikke en gang for de som leverte tilbud. Man blir tildelt et Tilbyder-nummer, og det er det som står i tildelingsbrevet. Det er sikkert mulig å resonnere seg frem til en del rifle-merker, men tilbydere er uansett bundet av taushetsplikt.
 5. Det er en helt ny (ukjent) rifle fra Steyr som vant. Det er ikke noe som tyder på noe annet enn at Steyr vant anbudet med et selvstendig tilbud.
 6. Grauffel bruker en såkalt push-pull teknikk med det grepet - dvs at han dytter fremover med sterk hånd og bakover med svak hånd (den hånda som har pekefinger på front av avtrekkerbøyle). Har man ikke stålkontroll på det man driver med, så er det enkelt å havne av skiva med det grepet, da man beveger pistolen i side. Min anbefaling er å bruke et standard moderne grep: " target="_blank Nøkkelen er å gripe hardt med svak hånd, samt holde godt med sterk hånd. Når du snakker om slide rack, når i prosessen tenker du? Under lading? Magasinbytte med sleide i bakre stilling? Handling ved klikk? Jeg personlig bruker tommel og side av pekefinger som er bøyd inn.
 7. AGR416

  Open Glock-kit

  Vårt Open Glock kit er nå ferdig tunet til å skyte både Major og Minor med et enkelt fjærbytte! Passer perfekt med Guga Ribas sitt hylster. Optikkmontasje, pedal og kompensator er designet, utviklet og produsert i samarbeid med Børsemakeren på Hadeland/Titan TE. Open Glock med Major: " target="_blank Open Glock med Minor: " target="_blank
 8. Liten oppdatering på disse produktene. Hunter 700 stokken har ikke gått i produksjon enda, men fikk svar i dag direkte fra Magpul at produksjon starter i August. D60 magasiner er foreløpig uvisst om blir mulig å ta inn, da eksport av disse for tiden drøftes i State Department - grunnen er at alle magasiner med mer enn 33 skudd er forbeholdt myndighetssalg ved eksport. Magpul Pmags til Glock er på lager! AICS mags er foreløpig ikke produsert.
 9. Slide ride: Fordel er at optikken kommer lavere ned mot kjernelinja - bedre ift naturlig presentasjon Ulempe er at optikken får mye juling under veksling - ikke all optikk tåler dette. Vel og merke hvis man freser ned sleiden og direktemonterer. Bruker man en montasje som festes i svanehalesporet så blir siktelinja fort litt høyere. Montering på skinne: Tenker du da en ekstern montasje uavhengig av sleiden? Fordelen her er at optikken står i ro under veksling. Med komp, så minimeres munningsvipp og dermed får man hurtigere oppfølgingsskudd. Ulempen er at siktelinjen blir forhøyet, avhengig av design. Jeg har noen forskjellige løsninger, ta kontakt via mail ref min signatur (2Alfa).
 10. Vi har Sellier & Bellot 124gr til 1,95 pr skudd ved kjøp av 1000. Har din klubb avtale med oss, kan du bruke din klubbrabatt og få ytterligere 6% - da blir prisen 1,83 pr skudd! http://www.2alfa.no/sellier-and-bellot- ... r-fmj.html Ønsker man større kvanta, dvs mer enn 10.000 skudd, kan man ta kontakt for et tilbud på post@2alfa.no
 11. Vi har nå tilbudspriser på en rekke håndvåpen: Arsenal Strike One: 6125,- (veil 7800,-) http://www.2alfa.no/arsenal-strike-one- ... black.html FN FNX 45: 8125,- (Veil 10110,-) http://www.2alfa.no/fn-fnx-usg-45acp-15 ... -mags.html FN FNX 9: 6875,- (Veil 8400,-) http://www.2alfa.no/fn-fnx-9mm-17rd-4-b ... -mags.html FN FNS 9: 5750,- (Veil 7000,-) http://www.2alfa.no/fn-fns-9mm-17rd-4-b ... -mags.html CZ P-09 Duty FDE: 6375,- (Veil 7800,-) http://www.2alfa.no/cz-p-09-duty-9mm-19 ... -mags.html Colt 1991A1 GI: 11000,- (Veil 13900,-) http://www.2alfa.no/colt-1991a1gi-45acp-5-blue.html
 12. Kuler av høy kvalitet er nå tilgjengelig: http://www.2alfa.no/ammotech-kule-9mm-1 ... -1000.html" target="_blank 890,- pr 1000 kuler Gi gjerne lyd på post@2alfa.no hvis du er interessert i å kjøpe, og si da og et antall. Vi solgte ut første part relativt raskt, så her er muligheten for å bli med på neste.
 13. Klasse 2M og 18mW kan ikke være riktig. Klasse 2M er maks 1mW. Det er en typisk Klasse 3B laser. http://www.nrpa.no/fakta/90813/laserklasser
 14. Ding, ding, ding, vi har en vinner. En laser avstandsmåler, en lykt/laser, Boresighter etc er ikke noe stress. Problemet er "Klasse 2" laserpekere kjøpt for 5$ på ett eller annet marked i et turistparadis, hvor ingen kan garantere hverken klasses eller styrke. Når det gjelder utvalget til Armygear så har vi kun hatt Insight M6 og Insight M6X i sortimentet, hva lykt/laser gjelder. Disse lyktene er dog fjernet fra sortimentet til Insight, ergo er det litt stress å selge de...ikke at de var spes bra, akkurat. Når det gjelder skade, så er det blunkerefleksen det henvises til (0.25 sek). Videre, noen lasere som ikke er skadelig mot det blotte øyet kan være det hvis man ser på det gjennom forstørrende optikk. Visse lasere er såpass kraftige at selv refleksjonen kan være skadelig hvis den treffer øyet. IR lasere er spesielt farlige, da de ikke er synlige og derfor ikke trigger blunkerefleksen. En klasse 4 laser brenner hull i jakka di hvis den er sterk nok (IZLID 1000P f.eks).
 15. AGR416

  Open Glock-kit

  Litt flere bilder, av kompensatoren samt rammen fre høyre side og fra oversiden:
×
×
 • Create New...