Jump to content

Birdie

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About Birdie

  • Birthday 12/06/1988

Birdie's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skjønner, det er den første utgaven det, er jo det samme prinsippe! Men den nye er mer beskyttet;)
  2. var det Bullseye camera på trefot? Det her er ny type, ammocan, ligger i en vanntett boks, med integrert kamera;) Genial, til den prisen! Man kan skyte med alt mulig! Trenger ikke være redd for at gummiskivene på " ordentlig" elektronisk blink, skal bli ødelagt! Men selve programmet liker jeg mest! Ved å kunne lagre seg profiler med brukernavn og våpen man bruker! For så å lagre å muligheten til å gå tilbake å se på tidligere skudd;) Er man ivrig jeger eller driver å skyter med våpen eller pil og bue! Er det ett produkt du må ha! Hjemme ladere, folk som bytter mellom flere typer ammo, til forskjellig vilt osv! Helt konge!
  3. Man kan lagre alt, man kan også dele på Facebook, sende Mail osv;)
  4. Brunst.no har Bullseye camera i nettbutikken;) Kanon produkt! Genial i forhold til å lagre treff på blink, til senere anledninger i forhold til innskyting, ladedata osv;) Man kan legge inn profiler, merke de forskjellige skuddene osv. Anbefaler produktet på det sterkeste!!
  5. Ønsker å leie jaktterreng strømstad/Skee, si ifra hvis dere vet om noe? gris og rådyrjakt.
  6. Yes! Jeg har prøvd hele spekteret, alt fra blanke xxl skall til nra fuds til sillysocks til dkwai! Merker utrolig stor forskjell! Solgte 60 nra fuds for litt siden, virker altfor små! Eneste positive er at de tar liten plass under lagring og transport! Min mening, er at de lokker dårlig! Mest mulig fugl, riktig plassert! Veldig viktig med blanding av skall og hele! Flokken ser tryggere ut når en stor del ligger på bakken, hele ser ut som akuratt har landet;) Graylag hammer funka best, helt til graylag ghost kom! Høres mye mer ekte ut, enklere å lære seg, bruker mindre pust!
  7. Hei hei! Hvilken lokkefugl, layoutblinds og fløyter bruker dere? Selv bruker jeg, Dkwai sine lokkefugl, kjøpt hos brunst.no 66 helkropps bulvaner og 48 skall:) Avery m2 layoutblind! Lokkefløyter bruker jeg graylag ghost og canada hammer:) Hvor i landet jakter folk?
  8. Vær så snill å la meg få høre det:) Men du? Det kommer også mye Ann på han som blåser, er alltid litt trening. Søk på dkwai på youtube, der finner du en kort film på 5-7 min som forteller hvordan du skal bruke luft og raspeteknikker:) Spørs litt hvor "nerd" du er? Og hvor du jakter? Grågås fløyta lokker til seg alt, men er du 100prosent trygg på grågås fløyte?! Hvorfor ikke bruke tid på lære seg f.eks Canada hammer og pinkfoot hammer også? Stå på, masse lykke til! Jeg er meget fornøyd med ghosten!
  9. Jeg har brukt graylag hammer siden den kom, det var den beste fløyta når den kom. Jeg har brukt ghosten i fjor og jeg anbefaler ghosten på det sterkeste. Det jeg har erfart, er at ghosten er mye enklere å blåse i, trenger mindre luft, blir ikke så sliten som hammeren. Lydene er også skarpere, tydligere, høres mye bedre ut.. Det er jo en grunn til at produsenten kommer med en ny type, det er jo fordi den er forbedret:) Www.brunst.no kjøpte jeg fløytene mine:)
  10. Ligg langt unna! Jeg driver aktivt med gåsejakt! Alt av det beste utstyret og opparbeidet meg masse erfaring rundt jakten! Kom i kontakt med "Mangnus" i gåseriket ab. Snakket med de masse, ang. Utstyr, metoder og rekognosering. De sa jeg ikke trengte å ta med utstyr osv. Lovet gull og grønne skoger! Jeg samlet sammen en god gjeng. Litt for at de skulle lære litt rundt det med gåsejakt. Vi var 10-12 gutter som reiste av gårde. "Mangnus" lovet oss nok utstyr til å dele oss opp å jakte på flere felt samtidig. Det startet med, at når vi kom ned, ble vi ikke møtt som avtalt. Når "Mangnus" først kom, lempa han bare av masse utstyr og sa der og der kan dere jakte. Hadde bra! Når vi fikk tatt opp lokkefugl og sett litt på layout blindsa. Var det bare skrot! Når vi ringte "Magnus" ang dette. Fikk vi til svar at, jeg er så langt unna, så skal se om jeg får ordnet noe. Områdene vi jaktet på var lite rekognosert, opplegget rundt hele greiene var tragisk! Så håper du finner på noe annet å bruke pengene på
  11. Helt gratis! Jeg har erfart at mange jakter gås. Men ikke vet helt hvordan og som ikke har nok utstyr. Jeg har erfart grunneiere som har fått tilrettelagt layoutblinds og ferdig rigga oppsett. Som har fått en utrolig opplevelse. Grunnen til det, er fordi nok utstyr i beste kvalitet. Er utrolig dyrt og det er ikke så mange som satser på gåsejakt. Derfor ser jeg muligheten til å kunne jakte en morgen eller to på områdene til noen som kunne tenke seg å bli med å jakte med skikkelig utstyr:)
  12. Hei. Aktiv gåsejeger med 120 lokkefugl og aktiv med fløyter. har ex. antall layoutblinds. hvis det er noen grunneiere i østfold som har store mengder gås. ta kontakt så ordner vi med utstyr og gir deg en god opplevelse med skikkelig gåsejakt.
  13. Aller beste lokkefugl på markedet er DKWAI sine fullbody på brunst.no graylag hammer har vært den absolutt beste fløyta. men de har kommet med en ny, som heter graylag ghost.
  14. Noen som har ett område jeg kan prøve å lokke litt på onsdag eller torsdag?
  15. Takk for alle svar. Setter stor pris på det her:) gleder meg til å komme i gang:)
×
×
  • Create New...