Jump to content

edge40s&w

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

edge40s&w's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Midt-I Regner med du vet hvordan de AR er bygdd opp ? Har de fjernet bare gassen som driver bolten ? høres jo ut som du har så innmarig god greie på det så forklar oss som kansje ikke har det.
  2. Regelverk sier manuel rifle. Da må alt skje manuelt. Får å snude det lit om da. Om du manipulere ei halvavto til å stå i bakre stilig etter skudd. Er den da manuel siden du må slipefram bolten manuelt ? Å det at noen er raske til å bevege bolten/ slutstyke under skyting har bare noe med trening å gjøre. Den må fremdeles lukes manuelt. Det slipper du med en AR uten gassrør. Å da er den ikke manuel. Eller ?
  3. Siden regelverk sier det skal vere manuel rifle, men blir en ar uten gassrør manuel ? Siden den da ikke har manuel luking/låsinge av bolten ? Når det står manuel rifle så skal vel opplåsingen å låsinge skje manuelt? Pumpe rifle i ar type der må du vel gjøre 2 bevegelser å ikke 1. Ar uten gassrør trenger du 1 bevegelse. Så en ar uten gassrør å buffer fjær er lov spør du meg.
  4. Ikke å anbefale på jakt, de bråker får mye å slites fort, ikke vert det en må betale.
  5. 10mm avto går så det suser i mag 1, men ikke 40s&w da hylsa er noe kotre. Å jeg vet det ble brukt 40s&w under nm mag1 på Mysen.
  6. Ruag ammoen skytes på disp fra flo av opprative hensyn, den er ikke fulverdig godkjent men er inne til nøye testing av flo.
  7. Det er kun ammo godkjent av flo som skal brukes i hk416 og per i dag er det kun miljø ammo som er det, å den er speret får all bruk. Dette har noe med forsikrings ting å tang å gjøre. Det er noe ammo inne til testing som noen avdelinger har fåt disp til å bruke grunet oprative hensyn. Og ta med forsvare sine våpen ut av lande er ikke noe en skal gjøre som privatperson. Å det med å modernisere hk 416 er heller ikke lov å kan være strafbart vis de rette personene fra flo ser det. Vis du ønsker å ha hk416 hjemme får å kune bruke den uten om vanlig trening med i- styrken så meld deg på mil NM å delta der, Da kan du søke avdeling din om å ta den ut på det grunlage. Under mil nm vil du få utdelt ammo til bruk på stevne, vis det blir git disp fra flo.
  8. Ja det er et skjema som er blit sent ut til håndvåpen eiere i vestoppland. Har ikke fåt det selv enda men det er mange som har fåt, så jeg venter bare på at det skal dukke opp.
  9. kula som brukes i 25-06 er 0,257 tommer som er 6,5mm. Basen får patronen er 30-06 som er strypt ned til å passe en 257 kule. Som da blir 25-06.
  10. Vil takke alle som hadde tid til å ta turen til Gjøvik i dag så vi fikk et lite riflestevne i ny snøn. Å en takk til de som har brukt tid å dager til å hjulpet til så det ble et stevne. Å til de som har vert med å sponset oss i rev bingen. Å det blir sikert en ny sjans til neste år. Ronny
  11. Får bare si at det viktiste er at du har en pistol DU er fortrolig med. Hva andre bruker er ikke så nøye. Så prøv så mange typer som mulig å finn noe du har en god følese med. Det er det som vil gi resultater etter været.... Å JEG HAR SKUDT NOEN 100 TALS SKUD MM MED MANG TYPER PISTOLER HAR IKKE FUNET NOEN SOM IKKE KLIKER FØR ELLER SENERE.
×
×
  • Create New...