Jump to content

Speed

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Speed

  • Birthday 04/15/1984

Speed's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skyter det jeg har våpen til. Fin, Militær og Revolver. Koser meg best i Rev og Mil. Håper at det blir flere jern i skapet til NM i sommer.
  2. 780g tung og har målene L171xH129(!)xB29. Det vil si at jeg må gjøre noe med høyden på våpenet. Lurte derfor om det praktisk la seg gjøre å file 4 mm i høyden.
  3. Hei! Sjekket ut denne P7 pistolen, og lurte på om den kommer i spesialpistol boksen hvis man bytter siker og evt. filer litt. Wiki skriver at den er noen millimeter for høy. 2 eller 4 millimeter avhengig av modell. Ellers kommer den inn i boksen med god margin. [Ninja Edit: Kansje denne skulle ligge på "pistol" og ikke "pistolskyting" ]
  4. Takker, da ble jeg litt klokere i kveld også
  5. Fant dette resultatet via google. http://fagkomite-pistol.no/Res11/1105016.pdf Ser ut til at det er i NSF regi.
  6. Fikk høre om disse klassene nylig, og lurte derfor på om noen som kjenner regelverket til disse klassene? Det eneste jeg vet at det respektive våpenet skal være over 10mm (blir .40 mulig?) Eller er jeg helt på viddene nå?
  7. Litt off topic: Betaler du 45 for .22 LR? Betaler 30 på klubben og 25 i butikken selv. Enten skyter du et litt dyrt merke, eller så tar noen seg godt betalt. Noen priser for ammo. Ligger klubber markant over dette, tar de seg godt betalt. 9x19: 2,10 .38: 2,50 .45: 3,50
  8. Trodde først at bomben i Oslo var den store tragedien. Utøya gjorde denne katastrofen til et mareritt fra virkeligheten. Mine kondolanser til alle pårørende og berørte.
  9. SW 1911 DK Har ikke fått skutt med den enda. Men den ser jo unektelig fin ut.
  10. "They all fall to ball." Det er minst en "Medal of Honor" som er blitt utdelt pga handlinger gjort med gode gamle .45 acp.
  11. Tror det er en del sannhet i det du skriver hipshot. Jeg bare håper at hjemmeladelindenskapen skal bli tennt hos meg også. Slik at 5000 skudd på en sesong kan bli en realitet. Det er lite som motiverer bedre enn lommeboka
  12. Hvem er det som gjør jobb med avtrekk i Trondheims traktene? Tror ikke at hverken XXL eller Rogne er veien å gå. Men finnes det andre alternativ?
  13. Gleder med som en unge til å prøve den på banen. Har lenge hatt en svakhet for 1911 modellen. Men hvis det er noen av dere som har noen tips anng. pistolen, er det bare å skrible det ned. Mens vi venter på januar.
  14. Jeg kan love brukerne av forumet at denne skal skytes med, så langt lommeboken holder. Med tanke på kostnad av ammunisjon; håper jeg at dette jager meg til å lade på egenhånd. Det er mer frykten for å gjøre dumme ting bak benken enn innvisteringskostnadene som har hindret med fram til nå.
×
×
  • Create New...