Jump to content

Ken M

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ken M

  1. Hei, Låner denne tråden litt da, jeg har nesten samme utganspunkt. Skal lade 55gr Nosler Varmageddon FB Tipped (BC 0.255) til .223 Krutt Norma 201 Løp 50 cm 1:9 Twist Tennhette :Federal no.205 COL 57 Vurderer å starte med 24gr, etter å ha sammenlignet krutt tabeller og andre ladninger, men er ikke 100% sikker. Hva vil Min-Max være i denne ladningen? På forhånd takk
  2. Messa var helt grei, kanskje litt mindre stesj en vanlig, som nevnt tidligere. Men fiske interessen økte betraktelig, når vi så to blå skikkelser ved stand D01-22 til M&M Fiske.
  3. Se der ja Ikke mye negativ omtale der nei. Takker
  4. Ja, jeg tolket det slik at man kan justere trimmeren, enten ved å kutte seg frem til ønsket lengde eller man justerer kutte dybden etter en referanse/pilot hylse. Om man har hel eller halspresset hylse, trur jeg ikke vil spille noen rolle så lenge man justerer inn etter referanse hylsen. Kan jo sende dem en mail å spørre for sikkerhetskyld.
  5. Har noen erfaring med denne hylse trimmeren? Så kjekk ut. http://www.littlecrowgunworks.com/wft.html
  6. Venter i spenning selv. :popcorn: Noe Inside info, Sauer 150
  7. Ken M

    Tikka T3 PlastDrit?

    Helt enig! Så dypt kan ikke vi Howa eiere synke.....
  8. Ikke i VV sin tabell. Slike "burning rate charts" er sjelden 100% like fra de ulike leverandørene. Det er vel derfor de KUN er ment som en Referanse får å få en peke pinn, og ikke for å utvikle ladedata.
  9. Fra tabellen kan du si RP 19 ligger en plass mellom Norma URP og 204. Ser du på Norma sine ladedata for 7x57R og Hornady 154gr. Så får du fin pekepinn hvor du bør legge deg på start lading
  10. RP17 er litt raskere. Se på Burning rate chart så kan du sammenligne (kun referanse) krutt typer. Rhino RP og Alliant Reloader bruker samme referanse nummer på sitt Bofors krutt. http://www.lapua.com/upload/downloads/b ... 011eng.pdf" target="_blank" target="_blank
  11. Står noe her. Selv bruker jeg Rhino RP17 til 7x57R viewtopic.php?f=58&t=23165
  12. Våknet dessverre opp Onsdag morgen, etter uværet på østlandet tirsdag, med hele kjellergulvet dekket av noen cm vann. Full innredet kjeller! Våpenskapet står dessverre også der nede, så kolbene på våpnene har stått noen timer i vann. To av våpnene har synt stokk så de er jeg ikke så bekymret for, men Hagla, Salongen ,og Kombien, er de jeg frykter kan ha trukket til seg noe fukt. Hagla og Salongen(laminat) ser tilsynelatende Ok ut, men på Kombien ser jeg at skulderkappa går ca 1mm utenfor "rekyl puta". Er litt usikker den egentlig var sånn eller om den har svellet. (Gammel Brno ZH304 så finishen er vel så som så på dem i utgangspunktet). Frykter vridning i stokken, så bør jeg la en børsemaker se over dem Er usikker hvor "hardt" eller "mettet" av olje treverket er, så det jo kan tenkes de har tålt det. Venter fortsatt på takstmann, men regner med at evnt. skader vil bli dekket. Er jo verst tenkelig tidspunkt, dette kunne ha skjedd på med tanke på jakta.
  13. Synes disse Yukon stokkene er lekre. Selv om jeg venter på en CZ455 thumbhole. http://www.rimfiresports.com/merchant.m ... =YUKON-XTR" target="_blank
  14. Mener dette er en ganske vanlig måte å flå pelsdyr på, i den Arabiske kulturen. Jobbet en del i Tunisia for noen år tilbake, og der brukte de blåse rør som de stakk inn når de flådde sau. Etter at hobby kompressoren kom på markedet,er nok den mer brukt.
  15. www.inatur.no skader det ikke å ta en kikk på.
  16. Kan tilby *Federal Game Shok 38gr HP *Lapua Speed Ace (Ukjent) *Magtech Sub 40gr *Magtech Standard Vel. 40gr Send Pm du.
  17. Jeg kjøpte denne på ebay. http://www.hunteralert.com/" target="_blank Er litt China "billig" plast preg på dem, men til den prisen var det vert et forsøk. Har dessverre ikke fått testet dem ennå, annet en litt innendørs.
  18. Ken M

    Garmin Astro

    Ja, passer jo bare en vei. Mulig kontakt flatene ikke får god nok kontakt med hverandre, eller at laderen er defekt. halsbåndet slår seg på som normalt med blinkende Rødt lys. Får vel sende det tilbake på mandag tenker jeg.
  19. Ken M

    Garmin Astro

    Hei. har akkurat pakket opp min DC 40, og satt DC uniten til lading. Har forstått at det skal blinke en blå lampe under lading, dette skjer ikke hos meg. Er uniten full ladet ved første gangsbruk siden lampen ikke tendes?? prøvde også 12v laderen, men fortsatt ingen blå lampe som tendes. Er det noen av dere som har erfart det samme???
  20. Da gjenstår det å bare å takke for hjelpen "Jeger`n".
  21. Ja, finner data for 150gr BST hos norma, med min 42gr/max 44.8gr med URP VV sier for 140gr BST: min 39gr/max 43,4gr med N150 Vet, man ikke skal ta Krutt tabellen for gitt ,men det kan være fristene. Som sagt har RHINO#17 som, jeg har blitt fortalt skal vere identiskt med Norma URP. Vurderer en start ladning med 42gr RHINO#17. Da burde jeg vel være inne på den sikre siden eller hur??
  22. Er det noen som kunne være behjelpelig med ladedata til 7x57R og 140gr Nosler BST? Har Krutt :RHINO#17~Norma URP Hylse: Norma 7x57R Finner ladedata på VV,men synes det spriker for mye i forhold til Norma`s med tanke på at VVN150 skal være tilnærmet Norma URP . Vert å merke at jeg er relativ fersk innen hjemmelading. På forhånd takk.
  23. Hei, er ny her på forumet og trenger litt hjelp. Er en nylig eier av en kombi i 12/7x57R som jeg vurder å montere et rødpunkt sikte på. kombien er tiltenkt hovedsaklig til rådyrjakt m/hund. fra korthold til 100m+, så 1X forstørrelse. Men hvor mye har Dot størrelsen å si? tenker på innskyting osv. Bør man gå for liten dot som mulig eks. 2Moa, eller er 3-5Moa også et alternativ? På forhånd takk!
×
×
  • Create New...