Jump to content

HotShot

Members
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HotShot

  1. God kveld, kammerater!

     

    Er i tenkeboksen ang ny brukt kombi om dagen, og søknad er levert inn. Vil ha et skikkelig bruksjern, maks 10 000 og helst mindre.

     

    Men, jeg er helt låst på at jeg vil ha noe som kan skyte blyfri ammunisjo  i begge løp. Har hørt at homogene kuler kan være et problem i loddede piper, og vil ikke låse meg til vismuth da jeg har mindre god erfaring med det. Noen forslag?

  2. På 14.1.2020 den 22.43, AndersR skrev:

    https://www.clasohlson.com/no/Ledvance-LinearLED-300-LED-belysning-med-sensor-/p/36-7350

    slike funker strålende som belysning i safe. Festes med medfølgende magnet. Går på batterier (inkludert) så ingen behov for å borre opp skapet for å få ut ledninger.

    Slår seg av automagisk etter 20 sekunder uten bevegelse, så batteriene holder ganske lenge.

     

    Takk for tipset! Kjøpte i går, ble virkelig bra.

    Anbefales! 

    • Like 1
  3. På 3.1.2020 den 16.03, Sigurd1 skrev:

    Hei,

    Jeg vet at dette ikke er helt den rette tråden, men jeg får ikke svar noen andre plasser, så jeg håper at det går bra.

     

    Jeg skulle fylle en nettingstrømpe med honning for å bruke det som åte i ei syningfelle. Honningen var kjøpt på spruteflaske og veldig flytende. Jeg satte den på trappa i ca. 12 timer med minusgrader slik at den var mye seigere. Da jeg begynte å helle honningen fra flaska over i nettingstrømpen klistret alt seg bare fast i hverandre, honningen rant ut av nettingstrømpen og alt ble bare et jævla gris.

     

    Vet dere hva jeg har gjort feil og hva jeg bør gjøre annerledes?

     

    Gi nettingstrømpa til noen andre, fortrinnsvis dama, og prøv nylonstrømpe istedet😉

    • Haha 1
  4. Som sagt, jeg har lettere rifle de dagene jeg må gå langt. Står vel mest mellom brukt k624i gen 1, ny k312 uten lys og brukt zeiss victory 6-24x56. Evt meopta. Ser for meg at zeiss kanskje er det beste jaktsiktet, men dårligst til langhold. K312 uten lys blir kanskje for dårlig til jakt?

  5. 22 minutter siden, FreeSkier skrev:

    Hvor smått skal du skyte på @HotShot? Har ikke problemer med å skyte på 10x10cm gong på 590m, eller 30x30 på 740m, med min Zeiss V6 3-18x50. 

     

    Leste litt mer om v6 nå, trodde ikke denne hadde utvendig sidetårn.. Da er denne plutselig veldig aktuell! Fåes den med cm klikk?

  6. Er på jakt etter en kikkert til småvilt og rådyrjakt, som også kan være egnet til å prøve seg litt på langholdsskyting. Ca 5-600 m, med 308. Har lest mye på forumet, men så har det jo skjedd mye på optikkfronten de siste årene. 

     

    Har et budsjett på ca 15k, kjøper gjerne brukt. Er ute etter høy forstørrelse, åpne tårn og brukbare skumringsegenskaper. I retikkelet vil jeg helst bare ha en opplyst liten prikk, ikke et helt juletre. Bruksområdet blir postjakt på rådyr, gås, rev og bever, jaktfelt og langhold. Blir ca 50/50 skyting og jakt.

     

    Har sett på brukt zeiss victory 6-24x56, kahles k624i og ny vortex pst og meopta optika6. Lurer på om kahles blir litt for rendyrket langholdssikte, og zeiss med retikkel 60 kanskje blir det beste? Men ser også at den har fått noe negativ omtale.  

     

    Har noen erfaring med nevnte sikter, eller andre bedre forslag jeg har glemt?

×
×
  • Create New...