Jump to content

hennth

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hennth

  Flip cover til Meopta serien

  Meopta har flip up linse deksler, men det er slike til å tre over siktet (ikke gjenget) https://www.kikkertspesialisten.no/800-014-meopta Vet ikke hvordan kvaliteten er.
 2. hennth

  Schultz & Larsen-Klubben

  http://greatdanerifles.com/technical-scope-rings.html
 3. hennth

  Schultz & Larsen-Klubben

  Takk. Der var det mye god informasjon.
 4. hennth

  Schultz & Larsen-Klubben

  Har bestilt S&L classic dl links og tenker å montere en meopta 3-12x56. Tenker å bruke shultz & larsen sine montasjer, men finner lite informasjon om høyder på disse. Har noen erfaring med hvilke høyde på man ha på montasjen for meopta meostar 3-12x56.
 5. hennth

  VILLREINJAKTA 2014

  Ottadalen er vel det som nå heter Reinheimen, det vil si bla. Lordalen. http://www.villrein.no/ottadalen/" target="_blank
 6. hennth

  Reinsdyrjakta 2013

  Ung bukk skutt i Lordalen ved Skarvedalen 23.08
 7. hennth

  Reinsdyrjakta 2013

  Her ligger listen over de heldige som får kort hos statskog. http://www.statskog.no/jakt/Sider/Villreinjakt.aspx" target="_blank" target="_blank
 8. hennth

  Reinsdyrjakta 2013

  Det sto fridyr i e-posten jeg fikk, men det er nok fri bukk de mener. Nå er det vel slik at man oftest prøver å få tak i stor bukk enten det står fritt dyr eller fri bukk på kortet. Takk til dere som har gitt tips og råd i forumet og på pm.
 9. hennth

  Reinsdyrjakta 2013

  Fikk tilbud om jaktpakke på 1. Fridyr, 1. Simle/ungdyr og kalv i Lordalen. Har aldri jaktet i området, så om noen har gode tips om området så er jeg takknemlig.
 10. hennth

  Reinsdyrjakta 2013

  Er det noen som har erfaring fra Fampen villreinområde i Rondane sør? Er dette området tilsvarende Sollia/ Antdalen med rein innenfor området nesten hele jakta?
 11. hennth

  Hummerfiske 2012

  4 hummer ble med hjem idag, totalt 18 lovlige til nå. Synes det er veldig få rognhummer i år i forhold til i fjor, er det bare tilfeldig eller er det flere som opplever at det er få rognhummer?
 12. hennth

  Hummerfiske 2012

  Vi har tidligere brukt biltemateiner, men sikret åpningen med strips og hadde ekstra vekt i. Uten ekstra vekt driver disse teiene veldig fort vekk med vind og strøm.
 13. hennth

  Hummerfiske 2012

  På grunn av mye vind har vi ikke fått trukket teinene (10 stk) før idag. Det ble 9 stk. men 2 fikk friheten tilbake da de var for små. De to største var på 1,1 kg. Kjempebra start på sesongen
 14. hennth

  Reinsdyrjakta 2012

  Det står mye dyr i øst (Atna/ Sollia), så selv dyr der i dag. Ring oppsynet/fjellstyret de har ganske god oversikt.
 15. hennth

  Reinsdyrjakta 2012

  I går kom et hyggelig overraskelse i posten fra Sollia fjellstyre, tilbud om kort på fritt dyr under 50 kg Jeg er ikke kjent i Ringebufjellet, så tips tas imot med takk.
×