Jump to content

hennth

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pard nv007 monteres bak på kikkerten. dvs at man får litt rar skytestilling om man ikke kan flytte kikkertsikte litt frem. Siden man benytter korset i kikkertsikte er innskyting egentlig ikke nødvendig, men det kan være lurt å teste noen skudd på blink, før den tas med ut på jakt. Jeg har kun prøvd et par kvelder på jakt og det virker som om den fungerer greit til bl.a. åtejakt på villsvin.
 2. Meopta har flip up linse deksler, men det er slike til å tre over siktet (ikke gjenget) https://www.kikkertspesialisten.no/800-014-meopta Vet ikke hvordan kvaliteten er.
 3. http://greatdanerifles.com/technical-scope-rings.html
 4. Takk. Der var det mye god informasjon.
 5. Har bestilt S&L classic dl links og tenker å montere en meopta 3-12x56. Tenker å bruke shultz & larsen sine montasjer, men finner lite informasjon om høyder på disse. Har noen erfaring med hvilke høyde på man ha på montasjen for meopta meostar 3-12x56.
 6. Ottadalen er vel det som nå heter Reinheimen, det vil si bla. Lordalen. http://www.villrein.no/ottadalen/" target="_blank
 7. Ung bukk skutt i Lordalen ved Skarvedalen 23.08
 8. Her ligger listen over de heldige som får kort hos statskog. http://www.statskog.no/jakt/Sider/Villreinjakt.aspx" target="_blank" target="_blank
 9. Det sto fridyr i e-posten jeg fikk, men det er nok fri bukk de mener. Nå er det vel slik at man oftest prøver å få tak i stor bukk enten det står fritt dyr eller fri bukk på kortet. Takk til dere som har gitt tips og råd i forumet og på pm.
 10. Fikk tilbud om jaktpakke på 1. Fridyr, 1. Simle/ungdyr og kalv i Lordalen. Har aldri jaktet i området, så om noen har gode tips om området så er jeg takknemlig.
 11. Er det noen som har erfaring fra Fampen villreinområde i Rondane sør? Er dette området tilsvarende Sollia/ Antdalen med rein innenfor området nesten hele jakta?
 12. 4 hummer ble med hjem idag, totalt 18 lovlige til nå. Synes det er veldig få rognhummer i år i forhold til i fjor, er det bare tilfeldig eller er det flere som opplever at det er få rognhummer?
 13. Vi har tidligere brukt biltemateiner, men sikret åpningen med strips og hadde ekstra vekt i. Uten ekstra vekt driver disse teiene veldig fort vekk med vind og strøm.
 14. På grunn av mye vind har vi ikke fått trukket teinene (10 stk) før idag. Det ble 9 stk. men 2 fikk friheten tilbake da de var for små. De to største var på 1,1 kg. Kjempebra start på sesongen
 15. Det står mye dyr i øst (Atna/ Sollia), så selv dyr der i dag. Ring oppsynet/fjellstyret de har ganske god oversikt.
×
×
 • Create New...