Jump to content

nabbin

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jeg leter etter linsebeskyttere til Meoptaserien som funger slik som flip up lens cover linsebeskytterene som Swarovski, Zeiss og Leupold har. Har testet zeiss sin versjon, men gjengene stemmer ikke. Jeg trenger hjelp til å finne riktig produkt, eller en løsning på dette. Lei av plastikkversjoner som man trer over siktet, og vil ha noe med kvalitet. Noen som har ideer? Noen som kjenner til gjengene i Meopta sine sikter kontra andre?
 2. Noen som har gjennomført lakkering av CeraKote på trestokk og har en god arbeidsoppskrift? Tørr ikke gå til verks på min nye KKC før jeg vet hva jeg gjør. Nevnes mye mulige løsninger her, men ingen som har rapportert om at det ene eller det andre har fungert. Si gjerne ifra om du har erfaring på dette. Trenger råd!
 3. Jeg tok et kort google søk på stensiler, for så å printe ut på klistremerke A4 ark. Så la jeg de på et kuttebrett og kuttet de ut for hånd med en tapetkniv eller lignende. Tar jo evig med tid, men blir ok, og det er billig. Hørte med Indergaard og Svenild som er et selskap som driver med print i nærheten. De skulle ha 1k for noen ark med slike stensiler ferdig utkuttet. Så også på ark man kan kjøpe på nett utenlands, men gadd ikke vente på at det skulle komme i posten siden jeg ville bli ferdig med prosjektet.
 4. Stemmer det! Skulle ønske jeg fikk inn mer av den, men ble en tidkrevende og strevsom prosess å legge så mange lag.
 5. Å da ser det ut til at KKC endelig kom med inlet til Sauer 100, så da må jeg vel hente frem lakksprøyta igjen. Cerakote på treverk er mulig har jeg hørt og lest. TIps? Gjør godt forarbeid - mett stokken med noe, og puss stokken ned med sandpapir er tips jeg har fått med meg så langt. Spørsmålene jeg sitter med da er om cerakote funker som olje over tid på tre, slik at stokken vil spise lakken akkurat som den spiser oljen? Er det slik at jeg bør lakke på nytt om noen år? Noen som har erfaringer?
 6. Da er prosjektet ferdig og alt er satt sammen igjen! Fornøyd selv om jeg neste gang vil gjøre mye annerledes. Jeg merker jeg lakkerer for mye på en gang, slik at det begynner å renne eller at lakklaget blir veldig tykt. Her trenger jeg trening og kanskje en annen lakksprøyte. Erfaringer har jeg fått og er sikker på at neste prosjekt vil bli veldig mye bedre. Takk for råd og hjelp til de som har skrevet i denne tråden. Fornøyd med resultatet. Takk!
 7. Skjønner! Stensiler som ikkeetterlater noe er jeg usikker på, men tror det jeg har er tilstrekkende sådan. Blir spennende å se i kveld etter jobb hva jeg får til. Ødela litt i går med det svarte laget jeg skulle legge, så jeg får se om jeg får fikset det med neste lag. Erfarte i alle fall hvordan jeg ikke skulle gjøre det på. Men håper det ordner seg.
 8. Ja har forstått at det er en tidslimit på hvor lenge man kan jobbe med det etter første lag er lagt. Men i mellom lagene, når man har brukt klistremerkestensiler, er det da lurt å tørke av med aceton for å fjerne evt lim og annet fett og smuss som har kommet på emnet?
 9. Tusen takk for tips KydeX! Etter å ha testet litt og vært litt frem og tilbake før jeg turte å starte så har jeg nå kommet i gang med stokken og bunnpanelet til Saueren. Skulle ha kamuflasje som matchet jaktdressen min, som er SwedTeam Optifade. Etter å ha forsket litt og hørt med litt priser osv, så endte jeg opp med å kjøpe meg klistremerke ark som jeg printet ut stensiler på og for hånd skjerte ut de stensilene som jeg skulle bruke til lakkeringen. Jeg la først et lag med Cerakote C-245 Smiths Brown som grunning, før jeg la på masse stensiler og lakkerte over med Cerakote C-241
 10. Venter spent på en post om dine erfaringer fra ditt prosjekt! Tror absolutt det kan være til hjelp! Tenker mye å det med små deler. Skruer og andre småbiter i forskjellige mekanismer. Riflen din så iallefall veldig flott ut! Bra jobba!
 11. Hei folkens! Har lest en del i denne tråden nå, siden jeg er i ferd med å starte et Cerakote prosjekt. Har en splitter ny Sauer 100 som jeg var dumm og lot ligge i bilen over som det ofte dugger i. Endte med fukt på riflen og rust på riflen. Så etter jeg har lest om at blåneringen på denne litt billigere versjonen er litt dårligere enn andre så vil jeg løse dette med en fin Cerakote. Planen er siden jeg nå skal Cerakote den å gjøre det med alt slik at jeg får et komplett kamuflert resultat på hele rifla. Sitter med en del spørsmål og er veldig nervøs for å starte, så hadde vært flott o
 12. nabbin

  Sauer 100

  Har fått min Sauer 100 nå og den skyter utmerket for min del. Eneste jeg ikke er fornøyd med er stokken. Helt grei stokk, men har vært bortskjemt med KKC på mitt forrige våpen, så da blir det slik. Noen som vet om noen stokker som er blitt tilgjengelige for Sauer 100? Eller noen i miljøet som har hørt rykter om at KKC eller GRS har planer om å lage inlet til Saueren?
 13. nabbin

  Sauer 101

  Tikka T3 eller Sauer 101 for en vanlig jeger? Storvilt og småvilt. 6,5x55. Hva er inntrykkene? Noen som har klådd på Saueren? Ops! Ser jeg har skrevet i feil forum. Skulle til Sauer 100 denne. Men erfaringer taes godt imot uansett.
 14. Hei! Vurderer å bytte ut min nåværende Meopta Meostar R2 2,5-15x56 til en Nightforce SHV 4-14x56. Noen som har erfaringer med Nightforcen? Er dette idioti? Vil brukes på jakt av rev, rådyr, hjort og elg.
×
×
 • Create New...