Jump to content

kracing

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

kracing's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kracing

    Lås til våpen

    jess... Takker så mye
  2. kracing

    Lås til våpen

    Noen som hvet hvor jeg kan få tak i de låsene som man kan feste på veggen og som har en nøkkel for å låse med? Litt vanskelig forklaring kanskje, men jeg har sett flere våpenbutikker har disse på sine våpen. Mener jeg har sett disse i bruk på xxl.
  3. Enig med jibrag. Lyddemper er verd hver krone. Har selv øresus og har hatt mange "harde kamper" om å fortsatt få lov til å være i forsvaret/HV. Hører vist for dårlig til å kunne skyte med deres våpen Merkelig da jeg godt klarer å høre smellene fra både ag3 og mp5 Har prøvd å gå med aktive hørselvern på jakt, men de tok inn alt for mange andre lyder i tillegg. Ble et ork å gå med, så da var lyddemper neste alternativ.
  4. Jeg har et slikt feste liggende, men jeg har ingen optimal kikkert ennå så jeg monterte aimpointen med festet som følgte med. Har lyst på en leupold mark 4 etter hvert.
  5. Har ikke Remington 1/12 i riffling? Jeg har det i min Winchester som er en 30-06. Fikk et tips om å bruke lettere kule en 10,9 grams kule. Jeg har brukt 12grams kule til jakta og etter at jeg gikk under 10,9 grams kule har jeg bedret presisjonen. Muligens noen andre her på forumet kan bekrefte eller avkrefte dette litt bedre.
  6. Hullet på min hausken er også 9mm. Børsa er en 30-06.
  7. Prøvde winchestern på skytebanen i dag. Det var en meget positiv opplevelse. Demperen tok av rekyl og dempet lyden betraktelig. De på nabobanen (vegg Imellom 100m og 200m standplass) trodde jeg låg å skøt med en 22lr Smeller nokk litt mere, men morro lell..... Skuddene satt der de skulle, men det er vel ikke det mest optimale med aimpoint på denne avstanden. Øvelse gjør mester. Da kan jakta begynne og jeg slipper å være redd for hørselen.
  8. Er det noen som har justert avtrekk på denne typen. tips/råd? Foresten takk til Jevnaker agentur for H-S p. og Sannes våpen for montering av lyddemper.
  9. Fikk så lyst til å gjøre noe med jaktrifla. Rifla er en Wincester mod 70. 30-06. Dette har jeg fått ordnet. Bytta ut stokken med en fra H-S precision. Gjenget opp løpet og satte på Hausken 356mm lyddemper. Picatinny skinne ble satt på sammen med Aimpoint comp2. Harris 2fot m/vugge. Blir etterhvert en ny kikkert, men usikker på hva det blir. Skal få justert avtrekket slik at det blir bra og sette på justerbart kinnstøtte. Jakter både i tett skog og på fjellet så vi får se hva som er mest hensiktsmessig å bruke av sikter og tilleggsutstyr. Aimpointen er ny for året så det kan bli spennende å prøve. Så fort jeg har fått limt fast skinnen så blir det prøveskyting
  10. Kan anbefale han. Har fått gjenget opp 2 våpen av han. (det ene er under arbeid) Han har både A-tec og hausken inne da jeg var der for ca 14 dager siden. + noen andre dempere Han har verksteddag på mandag så da er buttikken stengt. Jeg ringte å spurte om han kunne ta imot våpnet mitt siden jeg hadde reist langt. Det var ingen problem, så det får jeg si er skikkelig service:-) Det er tydelig at han er dyktig for da jeg var der hadde han over 60 våpen på venteliste som skulle være ferdig til jakta..... Men å gjenge opp og sette på lyddempere tar han hver mandag slik jeg forsto det. (mulig jeg tar feil, men han sa at det var fort gjort) Det ble hausken på meg og vart spesialbestillt slik at den går helt bak til forskjeftetskjeftet. (Winchester mod 70. 30-06)
×
×
  • Create New...