Jump to content

ålebyen

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ålebyen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den type skruer ville ikke eg ha brukt, det er den typen man bruker før og feste ting på gipsvegger. Gjengene på di skruene er ikke mye og skryte av.
  2. nei det er ikke nødvendig med bare ett, eg kan bruke to. Eg tenkte eg skulle bruke litt tid i jula og finne ut hva det skal bli av den til slutt
  3. ja dyrt blir det nokk, men det er no veldig kjekt og holde på og styre litt med det. Men eg kan vel få sotte inn en muffe sånn at det er lettere og skifte løp. Da eg kan bruke kalibre 30.06 men hva er det største eg kaliblere eg kan kombinere med den da?
  4. Har en aya enkel løper hagle i kaliber 12 med hane stående, eg skulle gjerne ha funnet ut når den er produsert. Er det noen som veit om produsentene bruker og stemple det inn
  5. Eg må bytte skjefte på den, montere kikkertsikte,skinne,demper,tofot,hevarm.sikring. så det er en del som må bygges om men eg tenkte eg skulle ta litt om gangen på den.
  6. hvor mye er det eg må bygge om før og få en 10,75*68.
  7. Sånn det er no så har eg stående i skape. brno 22 salong med demper remington 223 varmint med demper og to-fot m67 6,5*55 som eg holder på og bygge om litt. to-fot og demper skal på denne også brno 308 to-fot og demper Den siste rifla er en m98 30-06 som eg tenkete eg skulle bygge om til noe grovere, men sånn det er no så er eg usikker på hva eg burde bygge den om til. Har dere noen gode forslag til meg.
  8. Eg tror det er best og stikke til molde, eg kjøpte meg en hatsan 125 der. http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=13447496
  9. Det eg lurer på er om det er noe spesilet man burde smøre inn bladet før og etter bruk av kniven, har en same kniv med en blad lengde som er på 37,5 cm som ikke brukes så mye.Men så har eg en på 23 cm som eg bruker når eg skal på tur. Men når eg legger vekk knivene før ei stund så lurer eg på om det er noe og smøre dem inn med som hjelper på og bevare bladet
  10. Ja da har eg bestemt meg før og bygge om m67. Det eg skal gjøre er og få en kkc stokk, få på en lyddemper tror det blir hausken, men eg vurderer og få lyddemperen til en 308 så kan eg bruke den på begge. Eg skal også få freset noen baser til den er plan min etter eg leste det Chiefen skrev. Men dette er et lite prosjekt som eg blir og bruke litt tid på. Men lønner det seg og kappe løpet på den? Eg kommer vel mest sansynlig bare og bruke den på bane.
  11. Eg holder på og utvide litt på huse så da her eg et liten plan og ordne meg et lite rom ca 2,5*2,5 meter før og holde på med div fin arbeid . Men vist eg kjøper den Ladeboken så står det meste i den før og begynne litt lading sjøl ? men så vist eg lurer på noe så kan eg høre med dere som har holdt på ei stund med det.
  12. Ja eg regner med at det er mye utstyr man vil ha når/vist man begynner med det. Men eg burde vel ha et rom kun til ladding?
  13. Eg skal begynne og skyte litt meir på bane igjen, men så lurer eg på nårti begynner det og lønne seg og lade sjøl? Ka dere meiner om det ? Eg kommer til og bruke kaliber 223 6,5*55 og noen ganger 308.
  14. Eg har tilgang til en m67 og en m98, men så er eg litt usikker på hvilken utav dem eg skal begynne og bygge om. Det som er plan min er at eg skal bruke den en god del på blink også muligens begynne på langhold (kansje hjorte jakt) . Men hvilken kaliber eg burde bruke er eg usikker på,men tror det må bli 6,5*?. Eg kommer til og kjøpe ammunisjon enda ei stund før eg en gang skal begynne og ladde sjøl. Eg har sett litt på kkc skjefter også, men så må eg vel få på en demper av hausken eller a-tec. Men eg kommer til og bruke ei stund på ombygginga, sia eg skal gjøre mye sjøl og komme meg billigst unna det.
×
×
  • Create New...