Jump to content

MacKennsan

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

MacKennsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har ei Howa 1500 6,5x55 med underbeslag og fem skuddsmagasin fra Jaktdepotet som virker greit... men må bruke litt teknikk på enkelte patroner som feks Norma Trainer! de kulene er ganske butte og kan kile seg ved innføring av ny patron. har ikke vært plaget med andre ammotyper! Ellers ganske fornøyd!
  2. Hei! Har selv erfaring med at Norma Trainer i min Howa 1500 6,5x55 og 50cm løp går rimelig likt med Norma Oryx på 100 meter! Trainern er dessuten rimelig butt i nesa på 6,5 så den burde funke godt på gåsa! Bare et tips....
  3. Fikk lyst å vekke denne til livet igjen da jeg reagerer litt på dette med løpslengde. Er enig i at løpets lengde er fra der sluttstykket stopper til enden av løpet, men kuleflukten i løpet blir jo ikke det samme da kula i realiteten bare reiser ca 42 cm før den er på egen hånd mot målet dersom løpet er 50 cm og COAL på 78mm Er dette noe som det blir tatt hensyn til i QL feks?
  4. Åpner denne igjen da jeg ikke finner annen noen andre tråder om Lee Classic Loader her inne på kammeret. har lett og søkt på nettet for å finne meg en slik Lee loader til 6,5x55 men ikke f...n om jeg finner dem. Ser ut til at Lee har sluttet å lage dem!!! finns det noen som er villig å selge meg en slik brukt? Eller som vet om hvor jeg kan finne meg en slik? Fins ikke på e-bay heller.... fant en link til sør Afrika men de sender ikke til Norge
  5. MacKennsan

    Howa klubben!

    Takker for svar Tenker du har rett ang den elgen ja znopi Får høre med dem angående kompensasjon... Jaktdepotet har virkelig levert service og vellvilje på alle mulige måter i forbindelse med kjøpet jeg gjorde og hjalp meg så til de grader så jeg skulle rekke å få børsa opp hit før elgjakta så jeg har ingenting å utsette på dem ellers... At det har skjedd en komunikasjonsfeil en plass kan jo skje alle uansett, men jeg tenker at en kompensasjon likevell er på sin plass da jeg ikke helt føler jeg fikk det jeg bestillte... Er det noen her inne som har kjøpt samme pakken i 50cm og prøvd den på elgjakt?.... Erfaringer!?
  6. MacKennsan

    Howa klubben!

    Hei Guttaboys Melder meg inn i Howa klubben jeg også. Bestillte meg ei Howa 1500 Houge i 6,5x55 rustfri med Sonic45 fra Jaktdepotet rett før elgjakta i år. Ble litt for fristet av et pakketilbud de kom med Dessuten så var gammelmausern i 6,5x55 klar for pensjon etter et par trofaste generasjoner med arbeid i elgskauen og på bane. Da jeg bestillte børsa fikk jeg spørsmål om hvor mye jeg ønsket å kappe løpet på børsa.. (Har en kompis som har kappet sin til 52cm) Etter et par runder med selger og meg selv ble vi enige om å kappe den til 53 cm. Dagen kom da våpenet var klart til henting og etter noen dager bar rett på skytebanen for å brekke inn løpet og innskyting av herligheten. Innbrekking er en kjedelig affere men må gjørest. Innskytingen gikk som en lek med baneammo og alt fungerte tipp topp. Stillte våpenet opp ved siden av kompissen sin børse da han bemerket at børsa mi virket kortere enn hans. Her ble det konstatert etter litt sammenligning og måling at joda løpet mitt er et par sentimeter kortere enn hans. Har også nå fått våpenpapirene mine tilbake der det står spesifisert at løpet er på 50 cm. Jeg kjente at jeg ble litt forbannet oppi allt dette og tok kontakt med Jaktdepotet i Drammen som hadde levert våpenet via Fauske og da la de seg flat og ville bestille meg ny børse, så skulle jeg bare levere inn den jeg hadde på Fauske. De hadde ikke fått beskjed om at jeg ønsket den i 53cm og kunne ikke finne at det sto spsifisert noen plass heller. Da jeg la på kom jeg på at jeg hadde glemt å si at det var ei rustfri så jeg ringte opp og kom selvfølgelig til en ny person som kunne opplyse om at Howa hadde sluttet å produsere i rustfritt så det ble helt umulig da de ikke hadde flere igjen. Han sa også at så lenge det ikke var spesifisert noe i bestillingen kappet de løpene til 50cm når det skulle være lyddemper montert. Jeg har jo mest lyst på rustfritt uansett og vurderer å beholdet den jeg har nå. Beklager at dette ble et langt innlegg, men spørsmålet mitt blir da, er det noen som har erfaring med 6,5x55 og 50cm løp og elgjakt. Vet at det skorter på anslagsenergi, men etter min utregning så klarer jeg det akkurat med Oryxen. Skal lade selv etterhvert for å se om jeg ikke klarer å skremme litt mere hastighet ut av andre typer kuler også. Føler også at jeg burde kompenseres for at de har F...a til for meg da det er litt prinsippsak for meg at når jeg hadde bestillt i 53cm og betalt for det men ikke fått det jeg betalte for... Har noen av dere noen tanker om dette?
×
×
  • Create New...