Jump to content

Molotov

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Kjøpte meg en ny X-bolt (6,5x55) i fjor. Skal bruke rifla til både toppjakt, gås og hjortejakt. Noen som har testet ut og funnet både en helmantel (gåsepatron) og en blyspiss som går omtrendt likt? Har prøvd med hjemmeladda Accubond og Norma Jaktmatch Elektron. Disse samler bra hver for seg men jaktmatchen drar en 4-5cm ned til venstre enn Accubonden. Er vel kanskje ingen selvfølge at kuler som går i likt i din X-bolt går likt i min, men gir en pekepinn 😁
 2. Prøver meg på å få litt liv i denne tråden igjen Noen flere erfaringer med kite kikkerten?
 3. Hei, vurderer å gå til innkjøp av våpenpakke med en Sig Sauer Sierra3BDX 4.5-14x50 kikkert. Finner lite informasjon angående disse Sig Sauer kikkertene, noen som har noen erfaringer eller innspill? 😃 Riflepakke: https://www.pvas.no/produkter/vaapen/vaapenpakker/bergara-b14-berserk-bdx-2018 Er vell et godt kjøp tror jeg..
 4. Så bare på dette tullet...🤔
 5. Åja, det er mulig, er ikke helt inne på det der 🤔 har bare sammenlignet samme patron i 6,5x55 og 6,5CM etter liste.
 6. Creedmoor har jo en del høyere hastighet enn 6,5x55. Creedmoor har vell ikke fått lansert seg ordentlig her til lands enda, men det blir nokk etterhvert. Flere produsenter som selger fabrikk ammo nå.
 7. Som tittel sier, noen som har erfaring med 6,5 Creedmoor kontra 6,5x55?
 8. Hei, har sendt inn en våpensøknad for rifle i cal. 6,5x55. Tanken var å kjøpe nytt fra forhandler. Men om jeg skulle komme over ei brukt rifle, hvordan forholder våpenkontoret seg til dette da man egentlig skal skrive på rifle merke, våpennr. etc når man skal kjøpe brukt? Noen som har erfaring med om det går bra så lenge man har fått godkjent søknad for rifle i 6,5x55?
 9. Ja, har sett den howaen😁 Tikkaen tror jeg også er et sabla godt kjøp. Men har ikke sendt søknad enda, og jeg må stille og rolig betale eiendomsskatten min nå denne mnd. Så blir vell ikke noe kjøp nå før jul 🙄 🎅
 10. Takker for innspill 😊 Men nå koster jo en Sauer 101 det dobbelte av en Mauser m18 og nesten det dobbelte av en Sauer 100 så skal vel bare mangle om det er mere vellbygde rifler. M12 har også en mye stivere pris, så lenge vi snakker nytt og ikke brukt 😉 Har også tenkt på å eventuelt gå til innkjøp av ei Howa, har hørt mye positivt om disse, spesielt presisjonsmessig. Med ei billig Howa tenkte jeg at man har råd til å sette på en KKC stokk, da original stokkene på disse ikke akkurat kan måle seg med tuppeware engang 😁 Eller er disse howa riflene bare å styre unna?
 11. Hei, skal til å kjøpe meg ny jaktrifle til neste sesong. Bruker til dags dato Mauser m98 i 6,5x55 til jakt. Lurer på om noen her inne har fått erfaring med Mauser's nye M18? 😀 Hvordan den eventuelt måler seg mot Sauer 100, x-bolt, også videre.
×
×
 • Create New...