Jump to content

Bukkelukt

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About Bukkelukt

  • Birthday 08/09/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bukkelukt's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Enig i at man bør ha slike fordeler av å bo i distrikts norge. Men mer nysgjerrig/skeptisk til hvordan den der trekninga for utenbygds forgår.
  2. Enkelte som får kort år etter år. Det er merkelig all den tid det står at det er trekning. Noen med informasjon om hvordan trekninga EGENTLIG foregår?
  3. Ja, hva er egentlig årsaken til forskjellig pris for innenbygds og utenbygds?
  4. Godt at noen tar til motmæle mot de kunstig høye kvotene rundt omkring. I Romsdal har enkelte grunneiere rast p.g.a at skogen deres blir spist opp av hjorten og dermed fått det for seg at hjorten er et skadedyr. Videre har de fått med seg media på laget og laget diverse oppslag rundt dette. Helt utrolig med tanke på at dette problemet kun gjelder veldig få områder, hvor det av en eller annen grunn har hopet seg opp bra med dyr en kort periode. På toppen av det hele har viltforvalteren hengt seg på dette (lille) hylekoret og gitt klar beskjed om at hjortebestanden må beskattes hardere. Kvotene er nå kunstig høye flere plasser. Jeg er ingen ekspert på hjort eller hjorteforvaltning, men tilmed jeg skjønner at det ikke fødes flere hundre hjortekalver pr. år innenfor et begrenset området hver vår. Jeg fatter ikke hvorfor man ikke heller kan ha litt mer edruelige kvoter og heller glede seg over at det er bra med hjort.
  5. Er glad for at jeg var blant de som var litt kritisk til "En Vill mann" når serien gikk på tv2. Han var så lite ekte og det skinte tvers gjennom.
  6. Forresten noen der ute som kan poste et bilde eller to fra typisk "nattjakt" evt. måneskinnsjakt, som jeg kan bruke i saken min? Er snakk om en student-nettavis, som er endel av en eksamensoppgave..
  7. Holder på å skrive en sak om temaet nå. Bl.a intervjuet Kurt Oddekalv! Miljøverndepartementet er vanskelig å få i tale. Men de har lovet å ringe meg opp igjen i løpet av dagen. Økokrim henviste kun til Departementet når jeg ringte de. Er det ellers noen her på "Kammeret" som har noe ny informasjon i denne saken? kan legge ut en link til saken når jeg er ferdig!
  8. Syns sekvensen med bukkebrøling var det beste med serien. Ellers er jeg enig med de som syns villmannen er litt tam. Rett å slett litt kjedelig å høre på. Syns han kunne bydd litt mer på seg selv.
  9. Bladet ligger å venter på meg når jeg kommer hjem fra studiene neste uke. Skal lese da. Vært abonnement på "Jakt" i drøyt 4 år.
  10. Noen snakker i radioen når de sitter på post.Noen flytter titt og ofte på seg under drevet, for å finne en litt bedre plass til ræven. Noen sitter seg helt åpent til uten noen form for kamo. Noen er urolig og sitter rett og slett ikke i ro. Noen sitter i andre tanker og følger rett og slett ikke med, spesielt på lange drev. Jeg kjenner mangen jegere som tilhører denne kategorien. Disse får skjelden eller aldri hjort på posten sin. Må nesten bare gi et svar på den her...stygt redd for at jeg tilhører litt den kategorien der. Ikke alltid, men kanskje delvis.
  11. hehe..skulle gjerne prøvd det her jeg Prøver å ungå dusjing rett før jeg skal på jakt da. Kutter dusjinga et par dager før jeg drar avgårde.
×
×
  • Create New...