Jump to content

sørlandet

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sørlandet

  1. På den nye banen i kristiansand, koster det 400 kr. Å være medlem. D kan du skyte så mye du vil, å ta så mange storviltprøver man vil i prisen. Helt topp opplegg, og en fantastisk bane.
  2. Jeg har micro på min finn classic. Tror det var 11 mm jeg kjøpte. Fikk børsemaker til å sette på et hjul i stede for skrue til å feste montasjen med, han monterte også en tapp ned fra montasjen, som passer i i sporet på løpet. Så nå kan jeg ta av å på siktet uten at treffpunktet endrer seg.
  3. Jeg har hatt finn classic kombi i en del år, og kjøpte meg hagle løp i 12-89 anti clair i sommer. Er kjempe fornøyd med begge deler. Litt tung men ellers helt topp. Skyter godt med både hagla og kombien, trolig på grunn av litt god vekt. Har aldri vert noe galt med den.
  4. sørlandet

    dobbel rifle o/u

    Et lite spørsmål. Hvor mye veier en finn classic dobbel rifle? Og er dere fornøyd med rifla? Er litt lysten på et løp til kombien.
  5. vet ikke helt med vinteren. men er i hvertfall ikke vanskelig å lokke inn geter også på denne tiden av året. tenker å prøve til høsten å se om det funker da og.
  6. skal ha meg et rødpunkt til min finn classic kombi. mest sannsynlig aimpoint micro eller muligens doctor 3. vet noen om det er noen brukendes hurtigmontasjer til disse som funker bra!!!
  7. avtrekket kan justeres med å stille på en skrue under avtrekkeren.
×
×
  • Create New...