Jump to content

KMH

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About KMH

  • Birthday 08/28/1979

KMH's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tenkte vannhale jeg,men da ville han kansje ha reagert på at du klemte på den.. Kan få det vis de har vært våt og/eller kald.
  2. Har allergi selv og er eier av en PBGV,Har hatt han i over to år uten noen problemer. Lånte en hund ei helg for å teste før vi kjøpte.
  3. Da har vi gjort unna vår første utstillingshelg.Dro hele familien nedover til sunndalsøra i helga for å få vårt første møte med utstillings miljøet. Hadde null forventninger og ingen trening på å gå fint eller stå trening.Lørdagen spratt vi rundt i ringen og nesten datt ned fra bordet,jeg fisket frem godbit for å få hunden til å stå rolig og i det han får god biten skal jo selvfølgelig dommeren inn i kjeften på han,så han måtte jo tygge litt på han å.. Ble egentlig godtfornøyd da vi fikk blått og veldig god fra dommeren, kritikken vi fikk var ganske bra. Brukte lørdagskveld på litt trening,så vi håpet å gjøre det litt bedre i dag.Gikk mye bedre i ringen i dag og han sto neste hele tida på bordet,hadde litt tru på å gjør det litt bedre enn i går men det ble bare ei gul ei i dag. Hatt ei fin fin helg hele familien i hærlig vårvær med my forskjellige folk og hunder å se og hilse på. Blir ei ny utstilling om 14 dager på Stjørdal..
  4. Det ligger en mulighet der ja.Det kan godt hende at han går bra nest høst uten for mye slipp i år ja.Det er vel kansje eieren som er mest utolmodig på den fronten,men føler han bør ha mye skogstilvenning enda da.Blir jo ikke helt det samme å gå blodspor hele høsten..Men trur jeg kommer til å slippe litt fortsatt ihvertfall såfår en se hvordan det går ,og eventuelt roe ned slippingen når han begynner å søke mere rundt.(kansje.... )
  5. Ja det er vel faren for los på fersksporprøven og det at han kan gå over på ferskspor på blodsporprøven som er problemet.Men føler at det kansje er seint å ta all skogstilvenninga neste år,da håpet er at han skal jage godt da!Har jo sluppet han litt no også men han søker ikke akkurat nå langt ut ,har ungått tereng der det er mye dyr også da.
  6. Må vel være over 9 mnd for å gå prøve og det blir han ikke før til jul..
  7. Gratulerer! Da vi ikke får tatt blodsporprøve før til våren lurer jeg på hva som er den riktige fremgangs måten for å få Teo som godkjent ettersøkshund og til å bli brukendes til jakta neste år?Har fått høre at jeg ikke bør slippe han før jeg har fått han godkjent,men også at jeg bør slippe han for at han skal ha en sjans til å fungere på jakt neste høst.Han har ganske mye igjen på å bli selvstendig i skogen så føler jeg kan bruke mye tid der enda.(så hadde det vært artig å høre en los denne høsten å da! )
  8. Ikke fra samme kullet da,men til sammenligning er Teo nå 4mnd,29-30 cm og 8,5kg.
  9. Gratulerer med resultatet i helga ja Ilatad! Blir Teo like tøff i skogen som han er innimellom her no så tor jeg det blir liv i skogen ja. Ga meg ei ny opplevelse i går da han plutselig bestemte seg får å springe en tur på egenhånd nedover veien her,var ikke like artig opplevelse det nei.Kommer fort bilene oppover veien her og en liten valp som vimser rundt kan fort bli vei mat. Har jo vert greit å ha hatt han løs rund husene her, men vis han plutelig skal bestemme seg for å ikke komme på signalene mine blir en litt skeptisk til å slippe han så mye. Er "ferdig" med hudegården også no,virker som han trives der da. Går dit selv etter lufteturer og om morgenen fortsetter han nattesøvnen i hundehuset.Eneste som har fått han til å bjeffe mye er når nabokattene kommer å setter seg utenfor gjerdet å ser på han.
  10. Ulve jakt i Lånke http://www.bladet.no/nyheter/article5162507.ece
  11. Var oppi Selbu ja,må bare få skaffet noe blod no så blir det vel å prøve seg igjen.Noen tips på plasser å skaffe det her omkring eller? Skulle ha møttes en kveld da! vis du har tid så kunne jeg ha tatt med Teo nedover på besøk en kveld jeg vettu!?
  12. Var på blodspor kurs med Teo i helga,skikkelig artig! Litt skeptisk til skanken første gangen men med litt godbiter på den så gikk det over på noen sekunder. Startet helt enkelt med korte sammenhengende spor med flere godbit deponi og i lett tereng. Når han fant ut att sporet ledet til noe godt gikk han fint sporet men ble lett satt ut litt vis det dukket opp flere interesante ting han kan tenke seg å sjekke ut. Men det var fremskritt for hver gang,så det skal bli artig å fortsette treninga på egen hånd! Har en ivrig biter her i huset også ja,prøver å avlede med lek og biteleker men han er fort igang med bitinga igjen etterpå.Han får noen ordentlige farsk føyker noen ganger og springer rundt for å finne noe å ta.Kjøpte inn noen nye leiker på kurset i helga og de har blitt kjempe populær så håper han begynner å holde seg mere til dem no!
  13. Dukket opp en ledig plass på blodsporkurs til helgen,det blir artig å prøve krabaten der tenker jeg! Har blitt noen turer i skogen,intressen for sjekke forholda er varierende.Han kan godt legge seg å sove i en 1,5time ved siden av føttene mine,eller springe noen turer ut på en tretti meter.Han var borte i et par minutter uten at jeg så han sist turen så det begynner da kansje å løsne litt!?Blir han nå "for tøff" må en vel vente til båndtvangen er ferdig med å slippe,men tror ikke det er nå sor fare for at han stikker så langt enda da.
  14. Kom hjem fra en lang kjøretur i fra Skien i går kveld med vårt nye familiemedlem Teo:D Etter litt sutring,tissing og oppkast den første timen av turen gikk de siste 10 timene smertefritt!! Spiste, lekte og gjordefra seg i pausene og sov stortsett når vi kjørte.Fant seg fort til rette i buret til natta også .Var ut å luftet 2 ganger iløpet av natta.Har faktisk gått selv å lagt seg i buret no.. Teo er helt lys i fargen med lyse brune tegninger,kommer vel noen bilder etterhvert....
  15. Såg litt på sida deres,og det såg ut som det var litt opplegg der da. Spørs om det blir litt tidlig å begynne no med en gang da!? Får ta en telefon å hør hvilke muligheter det er. Takk for tipset!
×
×
  • Create New...