Jump to content

wbrochs

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

wbrochs's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg ønsker forslag på ladedata for Pardini 9 mm og .38 spesial. Jeg er ikke ute etter svake ladninger, men ladninger som gjør det gøy å skyte med Forslag mottas med takk.
  2. Pardini SP skal etter hva jeg har hørt være kresen på ammo. Noen mener problemet blir avhjulpet ved at man kjøper en utvalgt lot av produksjons serien (cci standard). Min Pardini er ikke kresen og jeg har ennå ikke opplevd problemer med cci standard - uansett lot. Jeg ser ikke bort ifra at et annet magasin kan løse problemet.
  3. Takk for svar. Jeg tolker det du skriver som at du forsvarer at jeg med mine ferdigheter kan satse på en helproff pistol? Jeg vil ikke legge skjul på at jeg er redd for at jeg kan dumme meg ut med så profft våpen ...?
  4. Jeg er fersk som pistolskytter og ikke blandt de beste heller. Jeg skriver i kammeret for å få råd av dere med erfaring. Hvilken pistol kan dere anbefale, Benelli og Pardini? Hva er best? Har det noen hensikt for meg å kjøpe Pardini eller Benelli, eller vil dere heller foreslå noe billigere til en nybegynner som ennå ikke har høyere score i Nais halv match enn 180 poeng?
  5. wbrochs

    første pistoler

    Men hva med løpet? Vil ikke det slites? Hvor mange skudd tåler det?
  6. wbrochs

    første pistoler

    Brukt er et alternativ, men da bør det være hos en våpenhandler eller et våpen jeg kjenner brukeren til for å sikre at jeg ikke kjøper "katta i sekken". Enig i at det er mer morsomt å skyte 9mm/.38, .44-.45 men på grunn av pris på ammo ser jeg fordel med å treneskyte med en .22. Behovet for en .22 er kanskje størst for en nybegynner som meg som fyrer flere hundre skudd bare på å lære inn riktig avtrekk. Men jeg ser helt klart poenget ditt.
  7. wbrochs

    første pistoler

    Takk for et greit og konsist svar. Ha en god og trivelig jul.
  8. wbrochs

    første pistoler

    Takk for forslaget. Jeg skal ta vare på det, men jeg har et spørsmål angående forslag på revolver, .357 S&W 686: Jeg leste et sted på internett at å skyte med både Magnum og .38 spesial kanskje ikke er helt heldig. Noen meninger om det?
  9. Ovns stekt fersk lammeribbe med surkål og hjemmelagde kjøttkaker. Fantasisk godt!! Til dessert blir det dronning Maud pudding.
  10. wbrochs

    første pistoler

    Interessant! Jeg har litt av samme problem som "Mandal". Jeg har bare vært medlem i Haugesund pistolklubb i 2 måneder og vil gjerne ha råd om hvilke våpen jeg som nybegynner bør anskaffe, og hvor mange ulike. Til nå har jeg tenkt at jeg bør anskaffe en pistol .22, en 9 mm og en .38 revolver slik at jeg kan delta i flere forskjellige øvelser. Jeg har selvfølgelig lyst på en Pardini .22, men synes det er litt for råflott for en nybegynner som ennå ikke vet om jeg vil ha så mye større glede og nytte av den enn for eksempel en Browning Buck Mark. Jeg har ca. kr. 20.000 til rådighet nå og vil gjerne ha råd som kan lede frem til en best mulig investering. Jeg er svært aktiv selv om jeg bare har vært medlem i pistolklubben i 2 måneder. Jeg vil nytte anledningen til å gi honnør til medlemmer av Haugesund pistolklubb fordi jeg har fått tilbud om å prøve deres våpen uten å ha spurt. Jeg har trodd at å spørre om å få låne enn annens våpen var like tabu som å spørre om å få låne vedkommendes kone. Men der tok jeg altså feil. Medlemmene er bare kjempe greie! Eller vil jeg ønske dere alle en riktig god jul!
×
×
  • Create New...