Jump to content

mpoulsson

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mpoulsson

  1. Hehe, jeg er tennisspiller, så en form for "reinsdyrtennis" burde vi kunne få til...
  2. Fin film! Begge sider av vannet var usedvanlig bra de to første ukene i år. Hilsen naboen i øst
  3. Kom deg til fjells! Hele jakten (men særlig i begynnelsen) er det muligheter for streifdyr som ikke meldes om på reinsmeldingen til Numedal.net. Enkeltdyr er også lettere å jakte på... Magnus
  4. Kjøp en Ruger #1! Fallblokk, nydelige linjer og meget god presisjon. Et våpen man blir glad i
  5. Samme her: 6,5x55 -løpet oppfører seg som et normalt rifleløp. Minimal treffpunktendring ved varmgang Hvorfor lages det så få frittliggende kombiløp i dag???
  6. Hvis du har lite arbeidslyst og god tid; Legg det i en maurtue! m:)
  7. Han er også pliktig å kunne fremvise legitimasjon som oppsynsmann dersom du spør om dette. Du trenger ikke si et ord før du har sett slik legitimasjon (dette gjelder forøvrig også politi, du har rett til å se tjenestemannsbevis, slik at du ved en eventuell klage kan vise til hvem som håndterte saken). Høres ikke ut som denne mannen var oppsyn...
  8. Hei, jeg har både Leica Ultravid 8x42 og 10x32, som brukes bl.a. på reinsjakt. 10x32'n er vidvinklet, så synsfeltet er nesten det samme som den større 8x42'n, noe jeg setter stor pris på når store flater skal gjennomsøkes i fjellet. 10x32'n er også en del lettere, noe som kjennes etter å ha hatt den rundt nakken i 12 timer... 8x42'n kommer til sin rett når det blåser og er ruskevær; da er den mye lettere å holde stabil over lengre tid. Ellers er det stort sett den som får være med på bøen i mørket etter hjorten... Jeg er særdeles fornøyd med begge, men skal du kun ha en, tror jeg at anbefalingen går til 10x32'n. m!
  9. mpoulsson

    Valmet 412 s

    Jeg har også denne, med hagle/hagle og hagle/rifle (6,5). Rifleløpet er meget presist, og er ikke så ømfintlig for varmgang som de fleste andre kombier (løpet er nemlig ikke loddet i fremkant, det ligger fritt i en ring under hagleløpet). Anbefales:-)
×
×
  • Create New...