Hei.
To soner fordi:
I mellom dørene er det montert halve delen av en varmtvannbereder. Tanken bak denne er todelt.
1. den samler opp veske/vann/kjøttsaft som eventuelt vil renne ned fra det som røykes.
2. jeg kommer til å montere inn en brenner alla krabbekoker i bunnen av skapet. Jeg vil så legge spon i ståltanken. Da viil brenneren produsere nok varme og røyk at det kan varmrøykes i skapet også. Helt i bunner av skapet har jeg et lite kar fra en gammel grill som samler opp det lille sponstøvet som har forbrent. Denne står også på steinfliser.
Skapet er 90 cm bredt og 60 cm dypt. Og ca 190 cm høyt. Hyllene er løse og uttagbare og det er stenger i taket til å henge opp skinker og annet kjøtt. Hyllene er samtidig skråstilt så det er lettere å se på varene som røykes, samtidig at det blir enklere å få tak i de.
Røykegeneratoren er fra Smokai og er på 3 liter i sponvolum. Temperaturen stiger opp, med full effekt på, med ca 4-6 grader.