Jump to content

McKenzie

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

McKenzie's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Driver fortsatt og snuser litt på hva jeg vil ha, men CZ'en er fortsatt mest aktuelle alternativ, nå fikk jeg heldigvis jobb for litt siden så da begynner økonomien og hjelpe seg snart så da blir det vel skap først som nevnt over, og shadow på neste lønning etter det over nyttår Og rigg for praktisk skyting kommer nærmere sommeren tenker jeg, bli kjent med CZ'en først Per akkurat nå er det ett mindre våpenskap som er mest aktuell grunnet liten leilighet, men skal mye mulig flytte inn med kjerringa over nyttår så da hjelper det seg på plassen, så kjøper så stort som mulig da. Noen som vet hva lovene er på oppbevaring av våpen i andres skap, jeg tenker da på dama som mye mulig skal ha våpen etterhvert ho og, men unødig og kjøpe to skap for 2 pistoler når man bor i samme leil ?
  2. Ser ut til at CZ'n leder kraftig her ja heller mer og mer mot den selv og, men har også kikket litt mer på S&W M&P9 range kitet, da rett og slett fordi jeg er økonomisk begrenset ovenfor hva jeg har mulighet til å kjøpe. S&W M&P PRO: 5790,- hos Winge våpen. +2790 For et safehouse våpenskap (har ikke plass til et svært et) +2000 For et Double alpha IPSC rig sett. Tot: 10580,- Alt fra Winge (uten ekstra magasiner) CZ 75 SP-01 Shadow: 6990,- fra Winge. +2790 For et safehouse våpenskap +2000 For et Double alpha IPSC rig sett. Tot: 11780,- Alt fra Winge (Uten ekstra magasiner) S&W M&P9 Carry and range kit: 5290,- +2790 For et safehouse våpenskap Og hylster og mag holdere følger med, trenger bare et pistol belte. Og det er totalt 3 magasiner. Tot: 8080,- Alt nok en gang fra Winge. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=3385 Så dessverre er økonomi en stor faktor per dags dato, hva som er stå noen måneder frem er ikke godt å vite. Skal ikke være lett det her
  3. Er ikke sikker på hvilken, men lignet veldig på en CZ ja.
  4. Jeg bor i Arendal, har enda ikke hørt om noen CZ shadow i min klubb, har ikke forhørt meg skikkelig enda da. Det nærmeste jeg har kommet de to aktuelle pistolene nevnt ovenfor er: En Tanfoglio og en Glock 19 Og av de to føltes Tanfoglio'en best. Uten at de nødvendigvis kan sammenlignes med noen av de jeg kikker på.
  5. Hei Er en ganske fersk skytter som snart vil være ferdig med 6mnd prøveperiode og skal nå ha våpen for første gang. Det jeg kikker mest på er grov felt og production IPSC skyting. Er på ingen måte rik og har råd til å fyre av ti tusenvis av kroner på unødig dyre og fancy våpen, så som tittel viser til er at jeg har kikket på to alternativer hittil, CZ75 Shadow til rundt 7 lapper, eller en S&W M&P9 PRO til rundt 6 lapper. I min klubb så rynkes det litt på nesa hver gang S&W M&P9'en har blitt nevnt, og har blitt fortalt at jeg heller burde kikke på CZ'en eller en tanfoglio. Tanker/Råd eller forslag rundt dette? La for moroskyld inn avstemming!
×
×
  • Create New...