Jump to content

McNabUx

Members
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by McNabUx

  1. Men det er vel kun mini 14 og vepr som har kaliber .223 ?
  2. Men hvordan er det til brukt på jakt?
  3. Hei Jakt prøven er tatt og ei ny fin hagle er kjøpt inn, men Fett jff har stoppa med hagle skyting for høsten. Er det noen baner som det driver skyting på der jeg kan komme å teste hagla uten å være medlem ?
  4. CZ er et våpen som er lagd for Production klassen, og det er jeg prinsipielt litt mot. Men svært mange bruker den, så det er et godt våpen. Jeg har M&P 9L valget ble gjort pga små hender og korte fingre. Og er det fornøyd med valget, det er fortsatt skyttern som er begrensningen. Standard M&P er 4,25 tommer, det blir for kort, du må ha den versjonen som er 5 tommer, men det er Pro versjonen, så ikke noe problem. Husker ikke hvordan siktene er på den i farta, men jeg har bytta ut siktene på min 9L med justerbart baksikte og filer frontsikte.
  5. Jeg skal ha meg ei rifle til jakt på småvilt. Og når jeg ser 22. juli kommisjonen og regjeringen ønsker jeg å søke på en halv auto nå før det er for sent. tenker i .223 Er litt usikker på utvalget og kvaliteten. Mini 14 er godt kjent og er artig våpen, men hvor godt er det somo et jakt våpen ? Noen som har noen gode forslag?
  6. Jegerprøven ble tatt i går, og kona overasket med lokkeduer og kamonett, så nå er det bare å finne en bonde som vil ha besøk.
  7. Gammal tråd, men fant den etter min søken etter svaret på bolt etter automat. Jeg driver å tar jaktprøven nå, så jeg skal ikke brife med så mye erfaring, men jeg tenker Maks avstand på 150 meter, automat kan vel ikke være så upresis at det er noe problem ? Jeg tenker på automat i .223 fra hare til rådyr, og at det her kan være mer nyttig med et hurtig oppfølgingsskudd enn på elgen. Automat våpen har jo en annen mer avansert mekanisme, og selvsagt, jo mer som kan gå galt, jo større er sjansen. Men er folk redd for å pusse våpen? Så lenge du ikke kjører rekruttpuss, så er ikke dette spesielt tidkrevende. Puss og vedlikehold av børsa bør man jo ha uansett våpentype. Og for å være helt ærlig, så tror jeg børsa får flere skudd på banen enn i skogen, og da er jo auto artigere
  8. Og dette er en production våpen
  9. Jo en runde, kan ikke bygge opp grep av det
  10. Må være godkjent for praktisk
  11. Er ute etter grepsplater til en Tanfoglio 9mm standard, som er tynnere enn de orginale og som ikke koster 1400 kroner?
  12. Hei I mangel på et bedre sted, så havnet det her. Jeg skal bytte nettleverandør, og da også epost adresse. Hvordan får jeg byttet denne på kammeret?
  13. Hei Vil kjøp ammo 115gr tilfredstille faktorkravene i production? Eller avhenger dette fra ammo til ammo?
  14. Slike modifikasjoner er ikke godkjent, mest sansynlig så blir det ikke sjekket og ikke oppdaget, men ...
  15. Jeg kan ikke samenligne med HK. Jeg valgte som sagt M&P fordi jeg har små hender og bruker small grepsplata, og har ikke noe problem å bytte magasin opptil flere ganger i løpet av en stage. Det hadde kanskje ikke vært så dumt å ha muligheten til å satt på en forstørret sleidutløser, men det er ikke noe stort problem. Jeg vil ikke si at den er treg, men at må ta ned en liten spak inni våpent er litt dumt for et tjenestevåpen, men det er vell få av oss som trenger å plukke fra hverandre våpnet i mørket i teigen. Det tar ikke mange sekunder ekstra når du skal pusse våpenet etter trening.
  16. Skal du ha et godt verktøy, så må du først vite hvilken jobb den skal gjøre. Jeg har en M&P Bruker den til praktisk produksjon. Det er ikke et presisjonsvåpen slik som pardinien, så det er ikke et felt våpen. M&P er et tjenestevåpen, den er lagd for bruk av politi og militær. Så dersom du ønsker å ha noe annet enn alle som løper rundt med CZ, så kan jeg trygt anbefalle den. Jeg kjøpte den fordi den ble anbefalt til meg, siden jeg har små hender, og med at du kan byte ut grepsplater fungerer den for både store og små. Hvis du kjøper en M&P, så kjøp en L model. D.v.s. at den er 5" og ikke 4.25" som standard modellen, de gjør mye for presisjonen.
  17. Den skytteren var meg, og det var en veldig frustrerende dag på skyttebanen. Grunnen var en av to eller en kombinasjon av magasin som aldri har vært pussa og/eller tørt våpen. Fikksa på de tingene, så har jeg ikke opplevd noe slik hverken før eller etter. Så her er det eieren som er til skyld og ikke våpenet. Det finnes mange tester som viser at M&P er et driftsikkert våpen. Så med en viktig lekse lært, så håper jeg på bedre resultat i 2010 Og som resultatene viser, tiden ble veldig høy p.g.a tekniske problemer, men hit scoren ble bra. Og det for en uerfaren skytter som var på sitt andre praktiske stevne. Så våpnet går godt, og med riktig sjåfør er fult på høyde med CZ. Største forskjell er at M&P er en tjeneste pistol og ikke en produksjons klasse pistol.
  18. Har ikke kjennskap til det, men har planer om å kjøpe et slikt sett når jeg kjøper meg AR nå snart. Har funnet denne testen på youtube http://www.youtube.com/watch?v=fC5UbgB_tfE
  19. Forresten I disse finanskrise tider, så tenker jeg at det kan være greit å spare lit penger på ammo. .22 konverterings kit. Det må vel søkes om spesielt? Noen sære ting en må skrive da, siden det ikke er et eget våpen. Noen spesielle fabrikanter man bør bruke eller ikke bruke?
  20. Takk skal dere ha, har vel det meste av hva jeg trenger nå, så da er det bare å søke.
  21. Hvilke tanker har dere rundt pratac sin standard pakke : Standard klasse 1 stk Bushmaster V-Match 20" 3 stk 30 skudds magasiner 1 stk JM comp 1 stk forsikte, YHM, Troy eller LMT evnt A2 sikte 1 stk baksikte, YHM,Troy eller håndtaks modell 1 stk gassblokk m/picatinny rail Montering/gjenging av komp
  22. Hvilken forhandler er best på AR-15 og basic modding?
  23. Takk for svaret Wadecuter. Men når du først har svart, så dukker det opp nye spørsmål. 16" mot 20" virker som det er 20" som er det mest vanlige, er den virkelig så mye mer presis? Hvilken kikkert er det du ?
  24. Hei Er et kuse hår unna å søke om praktisk rifle, men det er noe jeg lurer på. Er det noe spes man må skrive på søknaden? På pistol skriver man bare kaliber, men jeg mener at man må være mer presis på rifle. Hvor er det best å handle og få gjort basis modifikasjon? Har ikke råd til å lage en open rifle med det første. Hva er det en bør og kan gjøre med rifle til standard? Ellers andre gode råd til en fersking.
  25. Ja hvis POD ikke har begynt å se på den engang så vil vel dette ta ganske lang tid. Noe som er synd, for det hadde vært kuult med en praktisk .22lr for trening
×
×
  • Create New...