Jump to content

Ole Henrik

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker. Ingen som har programvaren?
 2. Skulle hatt programert min radio med en egen kanal som ett nytt jaktlag bruker. Grensen er stengt.... så får ikke kommet meg til Sverige. Er det noen som har programvaren??
 3. Hei. Er det noen som har erfaring med denne nå?
 4. Nå søm elgjakta er over og rådyrjakta snart er over kan vel dere som har kaliberet dele noen erfaringer med oss andre som ennå ikke har
 5. Snakk med ditt lokale skytterlag. Kansje de har noe brukt de skal selge.
 6. Har samme problem. Har ikke registrert mine hagler, men hvordan er det da å ta med seg hagle til Sverige for å jakte rådyr?
 7. Har innvendige gjenger på min, og det fungerer utmerket.
 8. Jeg fikk tak i ett brukt løp og kappet det på 48cm og skrudde det inn i en annen mauser. Presisjonen er veldig bra!! Og enda bedre ble den når jeg satte en stor demper på den. Det blir stor munningsflamme når løpet er kappet så mye. Rifla har blitt veldig hendig å ha med seg på rådyrjakt og demperen skrur jeg bare av og på etter behov.(men den sitter som regel på ) Så jeg hadde ikke vært redd for å kappe det. Koningen vet jeg ikke gradene på, for der bare "pusset" jeg vekk litt så det ble som på orginalen. Lykke til!
 9. Hvordan er 458 SOCOM til elgjakt? Kan en lade med fulle ladninger i demperen, og hvordan er kulebanen til patronen da?
×
×
 • Create New...