Jump to content

Fozzy357

Members
  • Posts

    521
  • Joined

  • Last visited

Fozzy357's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Og hvor får en kjøpt sånt?
  2. Demperen er skrudd på mange ganger, så en skulle tro at hvis det var snakk om feil sentrering, så burde skudda samle seg i alle rettninger. Men de er kun for høye! Kan bli gal av slikt! Takker for gode teorier og svar.
  3. Der virker som min Buckmark med demper skyter 3-4 høyere på 25 meter enn våpenet uten demper. Er det noen som har noen erfaringer med slikt?
  4. Må nok høre med FKP ang bane.
  5. Litt synd at kjernen i diskusjonen ble fjernet, men jeg skjønner moderator delevis... Men vi er jo her for å diskutere og faktisk ha det litt gøy!!
  6. Det kan være funksjonærens feil. eller lys fohold, eller kvaliteten på chronografen eller at nissen ikke finnes? Rart at en ikke kan ta et resultat som et resultat! Men at det må finnes på uendelig unskyldninger.. Nissen finnes desverre ikke!
  7. Fikk denne mailen på forespørsel om 6 skudds magasin: Dear Sir, We thank you for your e-mail dated July 19, 2010. Concerning our Feinwerkbau sporting pistol model AW93 we can inform you that this pistol is only supplied with a 5-shot magazine. There is no 6-shot magazine for this pistol available. Mit freundlichen Grüßen | Best regards Abteilung Verkauf | Sales (RA/Schl) FEINWERKBAU Westinger & Altenburger GmbH Neckarstr. 43 78727 Oberndorf Telefon: +49 7423 814 – 0 Fax: +49 7423 814 – 223 E-Mail: info@feinwerkbau.de http://www.feinwerkbau.de Finnes AW93 med 6 skudds magasin? Holstad våpen sier så, men når fabrikken sier noe annet? Har tenkt å kjøpe en for å ha som ren feltpistol.
  8. Jeg har aldri fått premie før på et NM så den: nitriste hvite keramikksøpla er jeg så glad for!!
  9. Er inhabil så det holder, da jeg eier en GT-9 6 tommer. Jeg har skutt siden 70 tallet of har aldri hatt en mer treffsikker og god pistol. Nå lader jeg selv og har funnet "drømme" ladning til denne, men kjøper du en slik så angrer du ikke.
  10. Tror Stenvåg lever IKKE 10 skudds magasin til GSP.
  11. Hele saken virker underlig, for å si det mildt. Bromark er en av de topp 20, så å ryke i en faktor kontroll virker svært amatørmessig. Før vi dro til NM, brukte vi god tid på å kronografere Mag1 og Mag2. Vi gikk så langt at vi la både revolvere og skudd i fryseren! Vi tok virkelig høyde for temperatur svingninger. Kompisen ble tatt i faktor kontroll og fikk NM i faktorkrav: 347 i Mag2! Vi er amatører, men vi klarte kravene. Da er det synd at en av Norges topp 20 ikke klarer det samme. Hvis da en som starter en tråd ang. faktorkrav, blir tatt for slikt, så forstår jeg skytterenes reaksjon. Som Bromark sier: Det er plass til mye god mat i ett tomt kjøleskap Som jeg sier: Det er plass til mye krutt i en tom hylse.
×
×
  • Create New...