Jump to content

sølvpilen

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sølvpilen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har brukt Swift a-frame noen år i 165grain i min remington 3006. Gikk tom for skudd i høst , og må lade opp ny ammo. tenkte å prøve Barnes TTSX i 168 eller 180 grain. noen som har erfaringer med denne, ang, oppførsel i dyr, eller sitter på ladedata en har hatt suksess med? Er det andre kulen jeg burde vurdert isteden? sølvpilen
  2. PS! Alle tar med Kr. 150 cash for å dekke inn mat +++ Betales til MADMADS! ikke lenge igjen nå....
  3. Nå er røyklukten vasket bort fra ungene, men henger fortsatt godt i klærne.... Til alle som IKKE var der, heng dere på neste gang! godt arrangement, varme fra bålet og fra jaktskytterfolket!! takker for fin dag ute idag, må gjentas plutselig. Vi kommer snart igjen! Hanne, Henrik og papsen(Eirik).
  4. litt seint ute men tenkte å føye meg til listen.. e d håp? eirik toft
  5. stort sett velger de fleste å ha 2 sitt, 2 ligg og 2 stå-serier. Noen lager gjerne enklere figurer, kortere hold og flere sittende og stående hold. Skal minimum være et hold med hver stilling.
  6. det var et prøveprosjekt på NM i jaktfelt i 2007, der det ble skutt 10 serier à 3 skudd. Dette krevde enormt mye folk til å gjennomføre stevnet, og det ble med den ene gangen. Så nå er alt tilbake som før, 6 serier à 5 skudd.
  7. Skjønner du sliter litt med dette. aldri kjekt når en har spell nytt våpen. Jeg ville som andremann sier, pusset og pusset. Ta med pussestokken på banen, og puss mellom hvert 10 skudd, mens det ennå er lunk i pipa. Skum fungerer generelt veldig godt til å ta bort gruff fra pipen er ny. Ang. ammo, ville jeg gjort forsøk med flere typer. Prøv norma jaktmatch, dyr, men en god og presis ammo. Det aller beste er å lade selv, da kan du selv prøve ut ulike typer kule, og regulere farten med krutt.typene. Lykke til!!
  8. jeg har akkurat bestilt 2 dempere av denne typen, kan nesten ikke vente... Så den finnes, ja!!!
  9. sølvpilen

    Ruger montasje

    Har selv en ruger m77,rustfri utgave. har både tomme og 30mm montasje i original utførelse av denne. stemmer veldig bra ved av og påmontering. men testskyting er påkrevet for sikkerhetens skyld. NB! Har en M77, rustfri i 30-06 du kan få overta God børse, bra presisjon. Kan få denne kjapt levert hvis du har papirene i orden
  10. Hei! Når du tar rugeren ut av pakken er den nærmest å regne som et halvfabrikat. Uten å justere avtrekk og sørge for at pipa ligger fritt fra låskassen får du ingen presisjon. Da jeg kjøpte min, i 30-06, var det første vi gjorde å skrape ut i stokken under løpet for at pipen ikke skulle ligge i spenn mot stokken. For det gjorde den virkelig!! Så ble avtrekket demontert, slipt og polert. Idag er det ingen problem med presisjon, med anlegg, ikke skytebenk, på 15 mm med helmantel 180 grains kule. på 100 m. Så det går an, må bare gjøre børsa ferdig først.
×
×
  • Create New...