Jump to content

plumbo #1

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

plumbo #1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. plumbo #1

    Isbor

    Ur rantanen er uten tvil det beste isborret. dyrest men absolutt best.
  2. Ikke noe problem å skyte med så lite gods nei, men når du får montert en demper på så blir det for dårlig. Det er jo en grunn til at de aller fleste demperne til grove kaliber lages med min. 14 mm gjenger. men for all del det jo ikke jeg som skal skyte med det våpnet så for min del spiller det ingen rolle. Jeg som børsemaker monterer aldri dempere med 1/2 unf på 30 kal. våpen, men noen gjør tydligvis dette.
  3. 1/2 UNF er helt på trynet på 30 kaliber.
  4. Hvis du skal rense gjengene, gjør som Fulmen skriver bruk en tapp i delene du skal montere.
  5. Hvis du skal gjøre det enklest mulig bruk sprittusj, det er like bra som hurtigbrunering det finns ingen lett måte hvis du skal ha ett normalt utseende og slitesterkt
  6. Er bare sikker på at du Amatør, du er ihvertfall amatør med våpen noe av det dummeste jeg har sett her inne.
  7. Det er et ran å ta 3672,- for dette arbeidet, at det er en feil er jo en ting men om dette hadde vært perfekt, så er dette over dobbel pris på hva en normal børsemaker ville tatt for dette . Hvis den ikke den som har gjort dette har fått noen andre til å gjøre det, for så å doble prisen, kun for å tjene penger. Skulle likt å vite hvilken timepris denne her oppererer med, må vel ligge på over 1500,- pr time . hvis timeprisen er normal tror jeg vedkommende skal finne på noe annet å gjøre enn å drive med våpen . kan bare ikke bli mye kunder av dette her Det eneste som kan forsvare en slik pris er at løpene må fraktes langt. (i TAXI)
  8. Det man må passe på er at man ikke drar til for hardt @ tor27 det å bruke våpnet som egenvekt for å skru til skruene fungerer, men man må passe på lengden på nøkkelen, for hvis man bruker forskjellig lengde der hver gang blir det forskjellig moment. Du får heller ikke riktig moment hvis du bruker org nøkkelen, den er alt for kort. men det er bedre at skruene blir skrudd for løst enn for hardt til. Kjøp en momentnøkkel hvis du skal være helt sikker, det hadde jeg gjort
  9. Hvis du begynner å skyte med møkk i løpet som en del andre smartinger her sier, så er du ikke helt lur, første betingelse er å pusse løpet helt reint. Krag er ikke noe av det sikreste du kan bruke, den tåler jo ikke Mauser patroner engang. Mitt råd er hvis ikke løpet blir bra skift løpet eller dropp å skyte med våpnet. Folk som oppfordrer til å skyte ut møkk fra et løp bør holde kjeften, for hvis man har så lite greie på våpen bør man ikke anbefale til andre hva man skal gjøre . Husk at det ikke er et luftgevær det er snakk om
  10. 100% sikker, de sponser alle delene og våpnene
  11. Du kan jo sjekke med Englund på Klippan i Sverige, mener å huske at han skulle ha over 15.000,- for å lage nytt kaliber med nye riflinger i et løp, så det du tenker på kan du legge på hylla for det blir mange ganger så dyrt som å kjøpe en ny pipe, Alle matchløpene til Sauer STR er mye rimligere enn jaktløpene det er fordi DFS sponser disse. Se bare på prisen på en Sauer 200 STR fremfor en SSG 3000.
  12. Det skal ikke være noe problem å klikke med hagle, rifle, med et unntak gammel Lakelander der tennstiften er lodda fast i resten av tennstempelet og våpen der dette er gjort, men kan egentlig ikke skjønne hvorfor dere skal klikke med hagle, åssen avtrekket er der har jo minimalt å si på hvordan man skyter. kal .22 skal man ikke klikke med pga. tennstiften slår i kammerenden. En tennstift kan jo ryke når som helst, der er det ikke noen fasit, men den blir helt klart ikke noe bedre hvis man klikker mye med den. Det er også en del gamle hagler som stiften sitter i hanen, hvis disse ryker kan det bli dyrt hvis hele hanen må skiftes
  13. Det skal ikke være noe problem å klikke med hagle, rifle, med et unntak gammel Lakelander der tennstiften er lodda fast i resten av tennstempelet og våpen der dette er gjort, men kan egentlig ikke skjønne hvorfor dere skal klikke med hagle, åssen avtrekket er der har jo minimalt å si på hvordan man skyter. kal .22 skal man ikke klikke med pga. tennstiften slår i kammerenden. En tennstift kan jo ryke når som helst, der er det ikke noen fasit, men den blir helt klart ikke noe bedre hvis man klikker mye med den.
  14. Det er ikke noe problem å kamre den ifra 222Rem. til 5,6x50R Mag. Har selv gjort det engang med stort hell på en baikal IJ18, den gikk veldig bra etterpå, mener jeg kun brukte RWS patroner.
  15. UANSETT HER SÅ VILLE JEG IKKE VALGT SAVAGE, GÅ FOR EN REM. 700 ELLER NOE SOM DET ER VÆRT Å BYGGE VIDERE PÅ HVIS DU FÅR LYST (RÅD) TIL DET. MENER AT DETTE ALTERNATIVET HER IKKE ER GREIT ENGANG, BEDRE MED EN REIN HV MAUSER I 30-06 MED ORG KOLBE.
×
×
  • Create New...