Jump to content

Lasse

Members
 • Posts

  225
 • Joined

 • Last visited

About Lasse

 • Birthday 09/22/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasse's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jaktdepoet har hornady fabrikk ammo på lager
 2. Mater fint min. Er 16"løp på begge løpene. Remington seven i 223 er og fin donorvåpen
 3. Jeg har en mossberg MVP i 300blk(whisper) og har tidligere eid en Brno Fox i samme kaliber. Jeg var en del plaget med mating fra magasinet(forsøkte og modifisere flere) så anbefaler noe annet da det finnes mange som fungerer bedre. (MVPen ligger forøvrig på finn.no)
 4. Topshot fra XXL er helt ok til en billig penge. Fiocchi fra samme butikken bruker jeg mye, grei presisjon og pris. https://www.xxl.no/fiocchi-fiocchi-22lr-subsonic-foa-hp-38-ammunisjon-til-salongrifle/p/1068154_1_style Såklart, putter man litt mer penger i ammoen så blir den fort mye bedre..
 5. De remingtondkuddene er i mine øyne ubrukelige. Om du sponser porto kan du få noen esker av meg til prøving. Noen går overlyds i begge mine rifler og en god del vil ikke kamre (verken i sig pistol, anschutz rifle eller savage rifle)
 6. Demperen jeg har er en Hausken MD128
 7. Har flaggsikring ja, bestilte ekstra magasin fra landrø idag. Takk for tips Nå er ikke jeg veldig bekjent i matchvåpen verden men har skutt litt rekrutt som ungdom og litt 200str men dette avtrekket skulle jeg gitt mye for og ha på resten av riflene mine
 8. Jeg har en hausken 18x1 demper. Jeg har beholdt skiskytterreimen da jeg syntes denne er gull på jakt Jeg har da en gammel 1427? Har sikring på bolten Når jeg tok av stokken fant jeg en rekylklakk som så veldig lik ut den som står på tikka t3, dette kan da ikke være normalt på en 22lr?
 9. Hva er forskjellene på disse forskjellige riflene? Slik som men 1427 biathlon, er det en topp rifle som jeg få noen kroner for om jeg skulle gjøre synden og selge? Finnes det noen nettside som viser produksjonsår og forskjeller?
 10. Hvor kan jeg få tak i deler til denne? Kunne tenkt meg ett magasin til..
 11. Hei, kul tråd Jeg har en anshutz 1427 biathlon med demper gjenget 18x1, tofot og kikkert. Brukes til "mini" langhold. Ett avtrekk og en presisjon uten sidestykke!
 12. Colletdie i 300blk er hyllevare
 13. Ferdigrulla Hornady!? Hvem hva hvor
 14. Har hatt en annen rifle i samme kaliber tidligere men den hadde litt problemer med mating. Denne mater som smør med pmag magasiner
 15. Bestillte meg samtidig spesialverktøy for låskassen og løpsmutteren. Da går det kjapt og greit
×
×
 • Create New...