Jump to content

Lasse

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lasse

 • Birthday 09/22/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaktdepoet har hornady fabrikk ammo på lager
 2. Mater fint min. Er 16"løp på begge løpene. Remington seven i 223 er og fin donorvåpen
 3. Jeg har en mossberg MVP i 300blk(whisper) og har tidligere eid en Brno Fox i samme kaliber. Jeg var en del plaget med mating fra magasinet(forsøkte og modifisere flere) så anbefaler noe annet da det finnes mange som fungerer bedre. (MVPen ligger forøvrig på finn.no)
 4. Topshot fra XXL er helt ok til en billig penge. Fiocchi fra samme butikken bruker jeg mye, grei presisjon og pris. https://www.xxl.no/fiocchi-fiocchi-22lr-subsonic-foa-hp-38-ammunisjon-til-salongrifle/p/1068154_1_style Såklart, putter man litt mer penger i ammoen så blir den fort mye bedre..
 5. De remingtondkuddene er i mine øyne ubrukelige. Om du sponser porto kan du få noen esker av meg til prøving. Noen går overlyds i begge mine rifler og en god del vil ikke kamre (verken i sig pistol, anschutz rifle eller savage rifle)
 6. Lasse

  Klubb Anschütz

  Demperen jeg har er en Hausken MD128
 7. Lasse

  Klubb Anschütz

  Har flaggsikring ja, bestilte ekstra magasin fra landrø idag. Takk for tips Nå er ikke jeg veldig bekjent i matchvåpen verden men har skutt litt rekrutt som ungdom og litt 200str men dette avtrekket skulle jeg gitt mye for og ha på resten av riflene mine
 8. Lasse

  Klubb Anschütz

  Jeg har en hausken 18x1 demper. Jeg har beholdt skiskytterreimen da jeg syntes denne er gull på jakt Jeg har da en gammel 1427? Har sikring på bolten Når jeg tok av stokken fant jeg en rekylklakk som så veldig lik ut den som står på tikka t3, dette kan da ikke være normalt på en 22lr?
 9. Lasse

  Klubb Anschütz

  Hva er forskjellene på disse forskjellige riflene? Slik som men 1427 biathlon, er det en topp rifle som jeg få noen kroner for om jeg skulle gjøre synden og selge? Finnes det noen nettside som viser produksjonsår og forskjeller?
 10. Lasse

  Klubb Anschütz

  Hvor kan jeg få tak i deler til denne? Kunne tenkt meg ett magasin til..
 11. Lasse

  Klubb Anschütz

  Hei, kul tråd Jeg har en anshutz 1427 biathlon med demper gjenget 18x1, tofot og kikkert. Brukes til "mini" langhold. Ett avtrekk og en presisjon uten sidestykke!
 12. Colletdie i 300blk er hyllevare
 13. Ferdigrulla Hornady!? Hvem hva hvor
 14. Lasse

  Mossberg MVP

  Har hatt en annen rifle i samme kaliber tidligere men den hadde litt problemer med mating. Denne mater som smør med pmag magasiner
 15. Lasse

  Mossberg MVP

  Bestillte meg samtidig spesialverktøy for låskassen og løpsmutteren. Da går det kjapt og greit
×
×
 • Create New...