Jump to content

kira

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kira

  1. To rever i los for støver i dag. Kjempe morro.
  2. kira

    Bjørnejakta 2011

    Det blir nok ikke mange lisensbjørnene å jakte på i Hedmark etter denne sommeren.
  3. Reiste med dem til Namibia på ei prøvejakt. Kjempe trivelige folk å reise med. Anbefaler dem på det høyeste. De områdene de har så er det lagt til rette for att du skal være fornøyd.
  4. kira

    God jul!

    God jul og ett godt nytt år med mange opplevelser i skog og mark.
  5. Da må jeg høre med en forhandler. Takk for svarene.
  6. Noen som vet hvor det går ann å få kjøpt kompensator for 3-12*56 victory og 4,5-14*44 conqest.
  7. Utenom luftbørse på småfuggel så er det orrhane med hagle. 9 år gammel.
  8. kira

    Nyskutt skabbrev!

    Vaske seg godt etter å ha vært i kontakt med skabbrev holder. Ikke noe problem her i distriktet, det er bare å henge den opp. Skabben dør ved 20 minusgrader så er skuddpremien i boks.
  9. GOD JUL OG ETT GODT NYTT JAKTÅR.
  10. kira

    Store Rovdyr.

    I morgen er det mulighet for bamsen igjen. 4 bamser på lisensen i region 5.
  11. kira

    Elgbane kikkert

    Er det noen som kan annbefale en elgbane kikkert med forsprangdotter. Helst minimum 12* forstørrelse. En 6-24* hadde vært greit. Er det kanskje noen som skal selge en slik kikkert så send en pm.
  12. 250grain swift og 69-70 grain vitav. 160 Det funke bra
  13. Ha alltid god tid. Gå sakte, sitt ned å roe hunden når den blir for het. Ikke sitt så lenge att den mister interessen for viltet. Ut å trene mye. Får du til det er du langt på vei.
  14. kira

    sauer 202 løp

    Kjøp danskløp. Landerø er veldig dyr iforhold til hva du får av kvalitet.
  15. Ja 40000 for storbukk i Forelhogna er alt for mye. Har vokst opp der å sett forandringene på bukkene. De er blitt mye mindre og det er tatt ut alt for mye store bukker i området. Det ble slik etter att trofejegeren tok over jakta .Søkte selv rein i Rendalen, men ble nok ulvjakt i stedet ved en seinere anledning.
  16. Om det skytes 30, 50, 100 treningsskudd så er det ikke det som avgjør hvor god jeger du er. Det må skytes en del mere for att det skal gi god trening. En hver jeger bør være bevist på sin egen begrensning og avfyre skudd på vilt ut fra det. Når det er sakt så bør alle jegere ut å trene, uten att det er å nå kravet for å jakte som er målet. Tren med kal 22. Det er både god trening og billig.
  17. kira

    Viltkamera

    Skal hente kamera i dag. Skal bli moro. Store muligheter å se hvilke dyr som er på jaktfeltet. Skal sette det opp på sauekadaver for å se om bamse kommer gjen.
  18. Fikk ikke se hva som var grunnen. Vi så ca 4 m innover gangen i går uten å se noe som var unormalt. Reiner med de hadde gravd seg inn. Skal vidreutvikle det med kamera for det så virkelig bra ut.
  19. Ja det er reine julekvelden. Reven føle seg utrygg på Tynset i tia framover også.
  20. En kjempe glad hundeeier som er kommet hjem no . Kira kom ut av hiet ette 60 timer inne. Litt slapp og medtatt, men ellers bra form. Vi startet å grave i dag tidlig og etter ett par timer ser jeg ett lite svart fjes i gangen, tru å jeg vart glad. Hun hadde nok greid å grave seg løs att. Blir nok noen dager før neste forsøk. I morgen skal jeg i vei å kjøpe ekstra peiler. ALDRI EN GANG MERE UTEN PEILER.
  21. Hun er en tysk jaktterrier. Viste att det hadde gått inn minst en rev. Slapp hun og hun tok seg en runde og kom ut rista seg og gikk inn(siste vi har sett av a) Kom en rev etter ca 5 min som vi skaut. Hørte lyd i hiet fram til ca kl 20 om kvelden. Ville ikke grave for det ble gravet litt mye i fjor (graving tror jeg gjør att dem bryter ikke så ofte som dem skal) Fredag var det ikke noe lyd i hiet. Ett gammelt grevling hi som er stort, mange ganger. Store fine ganger, hard sand. Tungt å grave. Prøvde å lage kamera som vi skyvde inn over i gangene. Fungerte så langt ledningen rakk(4,5 m) Får håpe enda, synd med en hund som henne. Ble skutt 18 rev for a i fjor (første sesong) og 3 så langt i år.
  22. Sitt å vente på dagslys, skal i veg å fortsette å grave etter hihund. Hun har vært inne i hi siden torsdag kl ett. Små sjangser for att hun er i live men får prøve. Typisk er att hun ble brukt uten hipeiler for den er på reperasjon. BRUK PEILER.
  23. Har skutt 1 rev på åte 2 for hihund så langt her. Skaut en for en russerstøver i dag.
×
×
  • Create New...