Jump to content

harelabben

Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by harelabben

  1. harelabben

    Browning.

    Hær er 3 bilder av hagla.
  2. harelabben

    Browning.

    Min gamle far har ei gammel Browning halvautomat 12/70. 2 skudds. Like fin å god som han vil selge men hva tror dere er en realistisk pris på den. Kjøpt ny i 1958.
  3. harelabben

    Viltkamera

    Prøve å få ett tå dessa dyra e nå i haust ,,S B
  4. harelabben

    Viltkamera

    Detta va en fin plass
  5. harelabben

    Viltkamera

    Hallo Jeg har ett viltkamera som jeg kjøpte for ett par tre år siden,Moultrie i-40 å nå er displayet helt død. Noen som vet noen som reparerer slike kamera eller om jeg får tak i sjøl å prøver å skifte det jøl. Å er det samme displayet på i-60
  6. Enig mæ deg, hørtes litt langt ut
  7. Har bestillt så da får e vel bare prøve det, det som sitter i er på 3,7v , 2400mah , 8,88 wh
  8. nå har jeg skruvd ut batteriet å det som satt i var på 3,7v, å det som jeg nå bestillte var på 4,2v . Har det noe å si da tro (Jeg har Amrikansk utgave).
  9. Pris ca å hvor bestiller jeg det
  10. Har spørsmål ang ladeing av peil, de siste 2-3 gangene så har ikke peilen blitt ladet. satte på lading før jeg la meg i natt det lyste å alt så i orden ut å i dag tili var den slukket som normalt. slo den på i dag å da var det bare 1 grønn strek. Kjøpte peilen i 2008. Er det på tide å skifte batteri tro.
  11. Satte opp ei CB felle i går mårrå å allerede i dag så var det mår i fella .Ei tispe på 1040 gr.
  12. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Den var ikke dum den.
  13. Det samme sjedde meg også for en ukes tid siden,rart sånn kan skje
  14. HEI Jeg har en Amrikansk DC20 slik med ryggsekk,men nå vil jeg få tak i halsbånd typa DC30. Noen som vet hvor det er greit å enkelt å bestille ett slik halsbånd
  15. Nei denne er ikke mye å prege stueveggen med
  16. Noen som vet hvor jeg får kjøpt teleskopantenna til denne,har mistet selve antenna på en jakttur,domt å måtte kjøpe en ny komplett en.
  17. harelabben

    30102009210.jpg

    From the album: Friluftsliv

  18. Var ute med min gamle Hygentispe NDCH Mira på vel 11 år i dag. Tok ut kl 09 å kobla kl 15. Det var en knallbra los ho hadde,sikkert los i 4,5 t. Nå ligger hun forran peisen å drømmer
  19. Hei Når du skal slette dine egene spor så går du på dog så back gå så til avansert enter GPS programmer,enter så tripcomputer enter så enter videre meny så trykker du på nullstill. Lykke til videre med jakta.
×
×
  • Create New...