Jump to content

TNT-Knut

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TNT-Knut

  1. Jaktdepotet hadde/har noe partizan ammo i 300 Win. Mag. med forholdsvis lette kuler til en fornuftig pris. Disse ga desverre ikke noe særlig presisjon i Shilen løpet mitt, men kan jo være verdt er forsøk? Disse gir en enorm stikk flamme! Første gang jeg brukte dem var som varselskudd etter¨å ha skutt en elg, de lyste opp hele granholtet jeg stod i Jeg har gått over til å lade alt til dette våpenet selv, ellers blir det rett og slett for dyrt... K.
  2. Som allerede er nevnt er tuning av avtrekket et godt tips. Ny fjær fra Wolff ($ 10,99 for en på 13 og en på 15 pund)er en rimelig og enkel måte. Du finner dem her: http://www.gunsprings.com Mener å huske at de ikke ekspederer ordrer under en hvis sum. Min gamle 94 med sidemontert aimpoint (topputkast) går veldig greit med riktige ladninger. Min erfaring er at noe redusert fart i forhold til fabrikkladninger er det beste for mi rifle. Men dette varierer selvsagt fra våpen til våpen. K.
  3. Jeg lader nesten alt til min 300 Win Mag. med N15....men...N15 er ikke nødvendigvis det samme som MRP. Sjekk hastigheten på den lot'en du bruker, da det finnes en del variasjon. Start gjerne et par grain under for sikkerhetsskyld! K.
  4. Jeg sitter og plukker på en radio som kom hjem fra Singapore i dag. Den kan være på 7 watt så mye den vil, uten en avstemt antenne hjelper det meg ikke. Kan noen av dere anbefale en god skogsantenne for bruk i frekvensområdet 139-145 Mhz http://www.409shop.com har gode priser, kan det være noe brukbart der? Eller er det Permo hvor jeg tidligere har handlet som gjelder? K.
  5. Merkelig. Har nå vitterleg fått tre sikter derfra det siste halvåret. Jeg ringte Mark Komoroski hos DNRSpots i dag i forbindelse med kjøp av en Leupold, ingen restriksjoner på å sende ut kikkerter til Norge i hvertfall. K.
  6. Fra Lindesnes avis: http://www.lindesnes-avis.no/artikkel.asp?Artid=172124 K.
×
×
  • Create New...