Jump to content

Stian Andersen

Members
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stian Andersen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er vel lov om man merker den som eksplosiv? Hvordan får butikkene ammo? Vet at bitikker ikke sender ammo ut igjen, men vi kan få krutt og tenhetter for en høyere fraktpris. Rart at sånne forslag kommer uten at det har vært noen uhell. Man har fraktet ammo i 100 år og nå kan man ikke.
  2. Noen butikker kan tillate prøveskyting på flaskerommet osv. Risikoen for å ha blitt svindlet med ødelagt våpen osv er jo tilstede. Det kan skje selv om man møter selger. Men da er det iallefall en pistol og ikke en murstein.
  3. Får sende ammoen i posten da, til der man skal en uke eller 2 før.
  4. Jeg får mine postoler i oppkrav, så åpner jeg esken og titter oppi før jeg drar kortet. Det er ikke lov, men jeg gjør det alikevel. Jeg sier til de over disken at det kan være en murstein. Når man sender inn papirer til selger, som han fyller ut og sender en del tilbake med våpen så kommer man å henter den. Ingen "gidder ikke" hente pistolen sin med våpenkortet i.
  5. Jeg er spent på hvordan du skal feste platene og hvordan de vil tåle trykket fra ditt kaliber. Gleder oss til bilder.
  6. Tenkte på det som ble skrevet over, din friflukt VS testbørsa. 1mm kortere og du har høyere trykk med ellers like faktorer.
  7. Vilken friflukt har du med den ammoen du lader selv i den aktuelle børsa?
  8. Vi kan sette en strk når bonden blir dømt. Han skøy nå iallefall ikke varselsskudd, det var vitner der og de kan telle til 2 ( skuddnedslag)
  9. Det kan hende, men tankegangen om at kriminelle kan få tak i det og derfor kan ikke vi som konkurrerer ha det er litt tynn. Tenk alt som er lov idag som de kriminelle kan få tak i. 338LM med panserbrytende ammo, bare til å kjøpe av patronsamlere. De kan kjøpe glock og en del på ebay så den blir helautomatisk, 44 mag gjør også vondt å få i den skuddsikkre vesten. Ser ikke selve poenget, at politiet ikke vil ha en kule fra 50 mot seg? Heller en 9x19? eller 45? Ser mer ut som de ikke vet hva det er, men det høres skummelt ut. Sett noen youtubevideoer med pålagte flammer ol.
  10. Fra Norske wikki: Når ville kriminelle skaffe seg DE 50 og andre våpen som det er vanskelig å skaffe ammo til? Vil tippe at det går i 9x19 og at de bruker våpenet 1 gang for å så dumpe. Synnes jeg hører det på plata uten for oslo s. - Halla Jonny,.... Harru ei Desert Eagle 50. eller, skylder no penger og no greier
  11. En revolver i 60 cal, SW 500 , eller DE 50 er neppe førstegangsvåpen. Noen liker spesielle og snåle ting
  12. Mitt politikammer viser til reglene , maks .455 reglen som gjelder nå. Jeg vil også ha DE 50. i min samling.
  13. Takk for at tittelen ble endret, lenge lurt på hva glock forhandler og med hvem. XXL sier det samme i Trondheim, men de gjør også mye merkelig. Nå har de tatt in 20 våpen , alle pistolen er .40 og alle revolvere er magnumportet så vi ike kan bruke de i konkurranse. "Blikkboks-skyting"-våpen med andre ord.
  14. Skal egentlig levere papirene nå. Det er denne rekkefølgen jeg hadde i bakhodet, målet er ikke å få flest mulig våpen, men det er dumt å skyte med et våpen som ikke er egnet formålet, men det er lov å bruke det og derfor kan man ikke kjøpe en ny som egner seg bedre. Så en rett rekkefølge vil stå sterkere VS snakke seg til at våpenet man har ikke er så egnet. Derfor kjøpte jeg 22 pistol Finpistol 32 pistol Grovpistol 45ACP Militærfelt Og vidre blir det S&W 686 med 6 tommers løp (38 og 357) Eller , om ren kaliber i 38 gir best resultat (sånn jeg hadde sett for meg) .38 special til revolverfelt /spiser WC også 357 mag. til magnum 1, .44 mag. for å få skutt magnum 2 En og en søknad i den rekkefølgen. Det er det steget jeg prøver å ta nå, ser tall fra 2005 i loggboka på .22
  15. Takker for tips. Da skal søknad leveres imorgen. Edit: Hvordan blir det på våpenkortet? Når man skal kjøpe ammo. Hva kommer det til å stå?
×
×
  • Create New...