Jump to content

LRS 2

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LRS 2's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vi har hatt en familiegruppe med jerv på åte de siste ukene. Ikke vært en kveld/natt uten at vi har sett jerv. Mektig opplevelse å se disse dyrene på kloss hold.
  2. Hei For de som vil se eller fotografere de store rovdyra se på denne siden. Bare 5 timer fra Oslo. https://www.facebook.com/pages/Lofsdale ... 93?fref=ts" target="_blank" target="_blank" target="_blank Eller se denne filmen av bjørn fra området vi forer og har hytta: I natt hadde vi 3 jerver, 1 bjørn og en rev.
  3. Ja, vært med Mylla Jakt og Fiskereiser til Tunisia flere ganger. Skal ned igjen nå om en uke, det er den råeste drivjakta jeg har vært med på. Ikke minst hvor mye jakt du får for pengene, 6 intense dager og mye action. Løp å kjøp, kan anbefales, terningkast seks! Se klipp på YouTube, søk mylla+Tunis.
  4. Har en Blaser LRS 2 i 338LM som bare står å støver...... Kan vurdere å selge den, sitter en Swarovski 6-24 x 50 på den, gått under 100 skudd. Send PM ved interresse.
  5. Har vært i Tunisia på villsvinjakt mange ganger, med fire byråer(tre svenske og en Norsk). De siste turene med Mylla og det fungerer bra, jakta er helt super og veldig spennende. Anbefaler å trene litt med slugg før man reiser for bedre uttelling. Har jaktet svin mange steder men Tunisia er best, mest action og fart. Man får bedre jakt men da er prisen en helt annen, du får ofte hva man betaler for. Turene til Tunisia er veldig god valuta for pengene!!! Grisene er lynraske og ikke minst sinna når de er skadet eller presset(ikke at skadet gris er bra!!!). Personlig liker jeg å ha rødpunkt på når jeg skyter og treffer bedre med enn uten. Mitt råd er: Det er bare å reise, du vil ikke bli skuffet om du liker rask gris og mye jakt. Været er som regel også bra i januar og det meste av jakta hjemme er slutt. PS. Hold deg unna Svenske Jaktreiser(om du ikke liker å få dritt slengt i tryne eller være tilskuer av dyremisshandling) Se filmen til Mylla på Youtube.com, søk bare på Mylla!
  6. Hei. Trenger litt hjelp her, er født i 1976 og tok jegerprøven allerede som 15 åring. Fikk en sideligger av min bestefar den gangen og har stått i "skapet" i all tid. Har brukt den litt til fugl og revejakt men kun i Norge. I mellomtiden har jeg gått til innkjøp av 9 andre våpen, 7 av de er i dag registrert på mitt navn. Måtte "kvitte" meg med 2 våpen for å få den siste haglen og den siste riflen, mye om og men og det gikk til slutt. Men så prøvde jeg å registrer den gamle sideliggeren som jeg fikk av bestefar, det ble blankt av slag. Fikk tilbud om å avhendige den til destruksjon hos politiet, eller selge en av haglene jeg har registrert i dag slik at den gamle sideliggeren kunne registreres på mitt navn. Fikk også tilbud om at den kunne registreres men da med en "A" i etterkant for affeksjonsverdi, men da var den ikke lov å bruke på jakt. Dette er noe jeg ikke vil da våpnet er av et bra merke og jeg bruker den av og til. Har klaget på avslaget, fått nytt avslag på klagen og klaget til siste instans men ikke fått svar. Tror ikke jeg vinner frem her heller...... Noen som har tips og som kjenner reglene, jeg trenger hjelp her. Fint om de som svarer vet hva de snakker om eller kjenner "jussen" rundt dette punktet. På forhånd takk!
  7. Har reist til Alberta med Mylla for 2 år siden, god organisering og bra terreng. Jeg hadde uflaks og så lite dyr, men de andre som var med så bra med dyr! Men jeg så elg, ulv, bever, white tail, mule deer, bobcat og svart bjørn på en uke. Kan anbefales, få med deg en tur til Jasper Nasjonalpark som vi kombinerte. der ser du enda fler dyr!
  8. Prøv disse: Kalle Heinz i Degeberga(tidligere XXL som arrangør) gris og dov Dylta Bruk, Ørebro bare gris noe hjort Claestorp, nærheten av Ørebro gris og dov Kathrineholm Gods gris, dov og hjort(dyrt men bra) Sturefors Gods, Lindkjøping(akkurat sett ulv i terrenget der nå) gris og dov Sundstad Säteri, Stockholm Alle disse kan anbefales, men har mest tro på Dylta Bruk. der har vi sett mest gris(6 jegere 2 dager så over 500 gris)
  9. Og da var jegerne anmeldt for å slippe hund når det var båndtvang. http://www.nationen.no/distrikt/article3520105.ece Prøvde å forklare dette litt tidligere men ble stoppet av både den ene og den andre her inne, men nå er den ulovlige handlingen rapportert til politiet. Anbefaler folk å ikke legge ut alt de gjør på nettet, blir så mye bråk av det.
  10. Oppsøkte mennesker, var det ikke lagt ut fiskerester på en nedlagt revefarm? Er det oppsøke mennesker eller fore de inn??? Merkelig tolkning.......
  11. ....en annen ting som er sikkert er at det var sikkert en kjempestor jaktopplevelse for dere. Så at noen av dere også var habile skyttere, tarmene hang ut av magen på det ene svinet på tilhengeren, var det vanskelige skudd på tamgrisene???? Og hvor smart er det å legge ut film av 2 hunder i stålos i båndtvangstiden på internett? Akkurat like dumt som 18 åringer som filmer sine kriminelle handlinger og politiet får tak i filmen, bare at dette er enda værre. Legger den ut på sin hjemmeside a gitt??? Dere skal ha all jakthonør!!!
  12. Virker som vi har samme oppfattning av villsvinet og dens utbredelse i Norge. Jeg håper også at jegerne både på Finnskogen og i Aremark tenker litt mer på etik enn kun å få skutt seg et villsvin i fremtiden. Vi får håper svina får fri nå i våres/sommer nå som snøen har gått og at båndtvangen har kommet. Tror utviklingen i Aremark/Marker har gått alt for langt til at de kan stoppes. Men tiden vil vise.
  13. Takk for svar, høres ikke ut som om denne rasen kommer til å etablere seg fort som jakthund i Norge.
  14. LRS 2

    Jawor i Polen

    Etter min mening er ikke terrenget kupert slik som vi normenn sier at terreng er kupert. Med kupert terreng tenker jeg på Telemark eller heiene på sørlandet, terrenget er ikke flatt men det er små daler hele veien med blanding av jordbruk og skog. Det var noe gris når vi var der så hvis stammen har økt så er det sikkert blitt bra. Det er du som bestemmer om du vil kjøre, sitte eller smyge når du er på jakt og har betalt en guide for hans tjenester(etter mitt syn). Ofte møter man guider som ikke er så gode eller tar jobben sin seriøst slik vi ønsker. Da er det greit å komme med sine ønsker allerede ved første dag. Ofte kan man velge guider etter hva guidene også liker å gjøre, de er akkurat som oss. Noen liker å sitte, andre å kjøre mens noen liker å smyge. De får betalt for km man kjører enten av deg som kunde eller Diana som oppdragsgiver, derfor er det mange som kjører mye. Av og til så kjører guidene omveier for å få kilometer, men de fleste er greie sånn. Si hvordan du ønsker å jakte så får du en guide som passer deg, hvis du ikke er fornøyd men måten guiden jakter på så si i fra omgående. Jeg hadde en kar som het Martin der nede, han ver en blid og god guide, be om han hvis han fortsatt jobber der. Ang. når jakta på bukk starter så vet jeg ikke om det er 10 eller 11 mai, mener å huske vi har jaktet den 10 før. Vi har også fått jakte tidligere enn lovlig da vi har kommet før jakta har startet, hvem som har ansvaret vet jeg ikke. Lykke til!!!
  15. Har sett litt på hunderasen Kangal fra Tyrkia. Er det noen som har sett eller kjenner til bruken av disse til jakt? Ser de blir brukt på villsvin, ulv, puma og bjørn i andre land i verden? Noen som kjenner til dens egenskaper som jakthund? Takknemlig for svar, (veit det er et meget sært spørsmål)
×
×
  • Create New...