Jump to content

JONHER

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

JONHER's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for alle svar, PM og mail. Vi har nå bestem oss for å dra til Afrika i mai 2010. Men er ikke helt sikker på hvor i Afrika. Har ringt en del referanser som har hatt forskjellige erfaringer og opplevelse, positive og negative med Namibia. Flere har nevnt farm eieres temperament? Noen forteller de ”måtte” skyte når dyrene står med baken til? Og at en må regne med avstander på rundt 200m, hvis en skal ha med seg noen trofeer hjem? Dette kan bli litt tøft for ”gamle” elgjeger som liker seg best på 100m. Dette er som sagt første gangen vi skal til Afrika og kanskje den siste for noen, ønsker selvfølgelig da at dette blir den drømme turen vi har ønsket oss så lenge. Vi har vel bestemt oss for at det blir XXL som vi skal bruke. Vi tar det som en selvfølge at vi må innrette oss etter den metoden de jakter i Afrika, men jakt etikken og moralen ønsker vi ikke å endre på. Håper noen av dere her inne med lang erfaring kan komme med noen avklaringer/ anbefalinger? Hilsen tre ”gamle” elgjegere på vei til Afrika.
  2. Planlegger en tur til Afrika våren 2010 og snuser litt på Namibia med XXL. Noen her inne som har tatt denne turen som kan dele litt informasjon. evt. +/-.
  3. JONHER

    Jawor i Polen

    Takker for gode råd og tips LRS2. Må bare referere en annen her inne uten å nevne navn. Det viktig at riktige opplysninger kommer ut til brukerne av Kammeret.no når det gjelder når bukkejakta i Polen starter i år Har klippet ut fra en annen seriøs jaktreise operatør i Polen Bukkejagten er i 2008 fra Lørdag den 10 maj og slutter med udgangen af september. http://www.remodex.dk/bukkejagt.asp
  4. JONHER

    Jawor i Polen

    11 mai er ikke korrekt. I år starter bukkejakta i Polen den 10. mai. Her må noen sjekke sine Polske forbindelser. Grunnen for at den starter den 10 i år er at den 11 kommer på en søndag. Denne tradisjonen har de hatt i mange år i følge DIANA JAKTREISER.
  5. JONHER

    Jawor i Polen

    Det er mulig det, men i Diana sine revir starter bukkejakta den 10 mai. se diana.dk katalogen side 31.
  6. JONHER

    Jawor i Polen

    Takker for svaret LRS 2. En liten mnd nå, så er vi på tur. Regner med at det ikke har skjedd så mye siden du var der sist. 10 år i Polen er vel ikke det samme som 10 år her. Det de sier er at villsvin stammen har tatt seg opp. Reiser ned 9 mai, første kvelden blir det villsvin jakt og så starter bukke jakta den 10. Har noen spørsmål til deg og evt andre som har jaktet i Jawor. I katalogen til Diana står det at terrenget er litt kupert, hva mener du? Og sist jeg var i Polen (Legnica) på jakt sytes jeg det ble litt for mye kjøring i terrenget. Hva opplevde du? Og hvilken type jakt lyktes du best med når du var der? Og hvis du har noe annet som er kjekt å vite..
  7. Har bestillt tur til Jawor i Polen på mai bukken. Noen her inne som har erfaring eller informasjon fra plassen, reiser med Diana. Alt er av interesse, bilder er ekstra artig Ønsker samtidig å takke de ildsjelene som står bak dette forumet.
×
×
  • Create New...