Jump to content

Earp

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Earp

  1. Nei forsvalig blir det aldri, men det må være forsvarlig til den grad at jeg slipper å kjøre rundt å be til gud om at ikke eksosanlegget ryker hehe. Ser frem til videre oppdatering
  2. Takk hulemann. Stille, hvorfor skal du ha to løp? Vekt? Blir det ikke mye eksta kludder i forhold til kammerdimensjoner? Kommer til å sende pengene mine til de Finske skoger selv, når det blir forsvalig rent økonomisk.
  3. Ja det er jo naturlig å tenke scenar eller MK. Har noen prøvd det i en TRG? Jeg foregriper kanskje begivenhetene her hehe
  4. Vil det fungere med 1:10 stigning og 300 grains kule?
  5. Ingenting er bedre enn slike tråder. Hvilken kulevekt/løpsstigning planlegger du?
  6. Ja, hvis det lar seg gjøre å åpne utkasteråpningen nok, hvordan er det med de andre faktorene? Bolthodet, magasinlengde og veksling? 1-11" twist er vel heller ikke helt optimalt for såpass lange kuler, men burde vel gå?
  7. Pokker, da gikk hele planen min i dass. Utkasteråpningen må vel åpnes betraktlig mer for å funksjonere ordentlig
  8. Hvordan vil det være å kamre en sako trg 22 i 300 wsm? Hvordan blir det med magasinet, vil det være mulig å få til å veksle bra? Er det kurrant og utvide bolthodet? Ser at sako oppgir 75mm som maks patronlengde. Tenkte på 208 grn a-max, må man i såfall sette kulene veldig dypt?
  9. Takk for svar M67. Med AI går vinninga opp i spinninga, til en viss grad med 22-250 også. men jeg har en kasse/magasin som ikke aksepterer lengre patronen enn omtrent 61mm. Så med lange kuler vil jeg få mer krutt i med enn AI, hmm. Spørs om jeg ikke må holde meg til lette, raske kuler. Og heller satse på en lengre kasse til en 6,5 versjon.
  10. Låner tråden litt hvis det er greit. Hvor mye er det å hente på 22-250 AI med 80-90grs kuler kontra standard .223? Brenner du bare mer krutt uten og oppnå noe særlig mer? Har gått med de tankene selv en stund.
  11. Runar. Weimaraner fra r kull og oppkalt etter en kamerat.
  12. Den er ikke min, men en kompis sin. Han henta den i Danmark, men husker ikke kennelnavnet.
  13. Sitter her sammen med et sånt beist. Dog kun 8 mnd. Trivelig hund men mye lyd og mye aktivitet og ha i hus.
×
×
  • Create New...