Jump to content

Fagerstad

Members
  • Posts

    796
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fagerstad

  1. 1 time siden, bbdg skrev:

    Tilpassing av skruene vitner vel heller ikke om noe eksklusivt.

    Neida, som eg skreiv over så er den i medium-området. Er einig i at graveringa ikkje ser tipp-topp ut, men trur det er meir typisk for spanske hagler. Har inntrykk av at t.d. tysk gravering ligg på eit anna nivå.

  2. Måtte sjekke kva triangle gun var. Nei, det er eit heilt anna nivå på hagla. Det er bilde av den på ein annan tråd der eg spurte om id. Det er ei sidelås s/s med gravering. Den er over modell 8e for merket.

  3. Eg prøver å hjelpe ein slektning med å selje ein reg. Victor Saraqueta sideliggar 12/70. Kven i landet er god på å vurdere "riktig" verdi på slike hagler? Svaret til slutt er jo sjølvsagt eit sal, men det er vanskeleg å vite kva nivå ein skal legge seg på. Meiningar og tips blir mottatt med stor takk!

  4. Eg prøvde nettopp å finne terminliste for fylket for 2017. Eg finn rett nok nokre stemne under "Påmelding", men det er for dei første månadene i året. Kor ligg evt. heile terminlista? Eller er det slik at ingenting ligg der før 15.12? Eg må innrømme at eg finn opplegget rotete. Det er mange som ikkje kjem til å gå inn der. Det er faktisk mange som ikkje bruker pc...

×
×
  • Create New...